tesekkurler sayende becerdım:)
gülümesemeler mesaj yazdığın kutunun altında canım, istediğinin üzerine tıklıyorsun. yazı şekilleri kutunun üstünde:) sayfayı yenilemen gerekli yeni mesajları görebilmen için. adres çubuğunun yanındaki yenile tuşuyla ya da f5.le yapabilirsin.
eger doktoruna ısınamadıysan bu sorfun aslında gııt bı daha gozden gecır. ben sureklı gıttıgım doktordan almadın randevu ozel sıgortam var zaten proftan aldım
canım kötü şeyler düşünüyoruz hep rüyalara yansıması çok normal bende ne düşünsem onu görüyorum rüyamdahaftalardır hasta halde yatmaktan sıkılıp dışarı çıktım bugün tüm pantolonlarım bol geliyo ya çok şaşırdım ne çok uğraşmıştım fazla olan 5 kilomu vereyim diye bi türlü diyet yapamamıştım boğazdan kısamayıncada gitmiyo tabi böyle gidecegi varmış kiloların 38 giyiyodum bol geliyor şimdi kaç kiloya düştüm merak ediyorum ancak doktora gidince tartılırım :26: işin ilginç tarafı göbek yok ama göbegin oldugu yere pantolonun bel kısmı gelince sıkıyor basen kısmıda geniş geliyor iyi oldu ya kilo verdiğim doğum sonrasına hazırlık
gözün aydın canım için rahatlamıştır bende çatliycim gidene kadar
doktorum alanında uzman ve tavsıyeler uzerıne gıttım ama benım ıstedıgım doktorla daha sıcak bı ılskı kurmak her randevuya gıttgımde kendımı hatırlatmak degıl ınsanı ılskılerı yuksek bı doktor olsun ıstıyorum.Doktor hasta mesafesıne saygı duyuyorum ama duvarları olan bır doktorun yanında ne kadar rahat oalbılırım?doktor yıllardır bu tecrubeyı yasıyor ama bızım ılk ve heyecanımızdan yerımızde duramıyoruz, ortak nokta olmayınca hevesımız kursagımızda kalıyor bılmıyorum yanlıs mı dusunuyorum sadece bu sebepten doktor degıstırılır mı??:44:
birce benim ilk hamileliğimde hiç midem bulanmadı.çok rahattım.bu hamileliğimde çok fena bulantı ve baş dönmesi oldu.inan bana bırak hiçbirşey olmasın daha iyi.kilo alırsan da sonra verirsin.artık kilo vermenin ne yolları var.yakamoz ne güzel ya. ben de hep derdim hamile kalınca midem bulansın,ilk aylar kilo vereyim diye. ama nerdee... daha çok açıldı benim iştahım((
yakamoz ne güzel ya. ben de hep derdim hamile kalınca midem bulansın,ilk aylar kilo vereyim diye. ama nerdee... daha çok açıldı benim iştahım((
ya bence en onemlısı ısınde ıyı olması ama bunun yanındada anne adayını anlaması da olması lazım aslında cunku buda ısın bı parcası.
ısmı ne doktorun
haklısın aslında. arada birkaç saat midem bulandığında da çok huzursuz oluyorum, geçsin bir an önce diyorum. nankörüm iştebirce benim ilk hamileliğimde hiç midem bulanmadı.çok rahattım.bu hamileliğimde çok fena bulantı ve baş dönmesi oldu.inan bana bırak hiçbirşey olmasın daha iyi.kilo alırsan da sonra verirsin.artık kilo vermenin ne yolları var.
herkeste oluyor okuduğum kadarıyla. normaldir herhalde. ay dün gece konuştuk ya burda. dünden beri daha bir dinliyorum vücudumu, her şeyi takar oldum ben de. gece de çok kötü rüyalar gördüm
yok kız güzel bişy değil kilo vermek iyi oluyo ama halimi gören yazık derdin bir buçuk ay ne çektim ben biliyorum iştah yok açsın açlıktan karnın beline yapışmış ama günlerce yiyemiyorsun sudan başka bişy gimiyodu agzıma ondan bile midem bulanıyodu mutfaga girsem kusma başlıyodu böyle iyisin canım sen hiç isteme çok kötü bi durum yaşasan tövbe derdin hamileliğe eşim bile senin bu halini gördükten sonra ikinci çocugu düşünmeyelim diyordu ki o kadar çocuk meraklısıdıryakamoz ne güzel ya. ben de hep derdim hamile kalınca midem bulansın,ilk aylar kilo vereyim diye. ama nerdee... daha çok açıldı benim iştahım((
canım sen sakın meraklanma bence senınde bırseyın yok cunku kasılmalar kasık agrıları normalmıs.12. 13 haftadabulantı kusmalar bırden kesılır dedı doktor bana oyuzden rahat ol cnm
yelkovan kesinlikle haklısın doktor konusunda. ben de aynı şeyi düşünüyorum. bu yüzden tedavi sırasında ben de çok doktor değiştirdim. ama şimdi tam istediğim gibi doktorum. telefon ettiğimde bile sadece adımı söylüyorum. benimle ilgili her şeyi biliyor adam. kontrole gittiğimde de eski sorunlarımı bile hatırlayıp soruyor geçti mi diye. yüzümden hemen anlıyor o anki psikolojimi. gerçekten çok önemli bunlar. kendimi çok iyi hissettiriyor bana.
mherman işçi daha cok yenı ıkılı testten sonra ayrıntılı konusuruz dıyor ama burda yazılanları gorunce doktor hasta ılışkılerını acaba bende mı var bı durum dedım.Ama doktorun asıstanları super genelde onlar bılgı verıyor ama bılemedım ıstee cok kararsızım..
yok kız güzel bişy değil kilo vermek iyi oluyo ama halimi gören yazık derdin bir buçuk ay ne çektim ben biliyorum iştah yok açsın açlıktan karnın beline yapışmış ama günlerce yiyemiyorsun sudan başka bişy gimiyodu agzıma ondan bile midem bulanıyodu mutfaga girsem kusma başlıyodu böyle iyisin canım sen hiç isteme çok kötü bi durum yaşasan tövbe derdin hamileliğe eşim bile senin bu halini gördükten sonra ikinci çocugu düşünmeyelim diyordu ki o kadar çocuk meraklısıdırdoğum sonrası nasılsa bi şekilde verilir egzersiz biraz da dikkat etmekle gider olmazsa spor salonuna yazılmayı düşünüyorum çok kilo alırsam çabucak gitsin diye en azından istediğini yeme özgürlüğün olacak diyette o şekilde devam etseydi ben bi deri bi kemik kalırdım heralde çok şükür geçti
inşallah canım insan ister istemez acaba diyor insan ama batmalar olduguna göre rahim büyümesi oluyor demekki bişy yok (içimi rahatlatıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?