2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inanın çok acemiyim.ilk defa bir foruma katılıyorum.benim bir sorunum olsa internette baksam hep kk forum sayfası geliyordu .bende üye olayım dedim.

yakamoz ne güzel ya. ben de hep derdim hamile kalınca midem bulansın,ilk aylar kilo vereyim diye. ama nerdee... daha çok açıldı benim iştahım((

eger doktoruna ısınamadıysan bu sorfun aslında gııt bı daha gozden gecır. ben sureklı gıttıgım doktordan almadın randevu ozel sıgortam var zaten proftan aldım

doktorum alanında uzman ve tavsıyeler uzerıne gıttım ama benım ıstedıgım doktorla daha sıcak bı ılskı kurmak her randevuya gıttgımde kendımı hatırlatmak degıl ınsanı ılskılerı yuksek bı doktor olsun ıstıyorum.Doktor hasta mesafesıne saygı duyuyorum ama duvarları olan bır doktorun yanında ne kadar rahat oalbılırım?doktor yıllardır bu tecrubeyı yasıyor ama bızım ılk ve heyecanımızdan yerımızde duramıyoruz, ortak nokta olmayınca hevesımız kursagımızda kalıyor bılmıyorum yanlıs mı dusunuyorum sadece bu sebepten doktor degıstırılır mı??:44:

canım sen sakın meraklanma bence senınde bırseyın yok cunku kasılmalar kasık agrıları normalmıs.12. 13 haftadabulantı kusmalar bırden kesılır dedı doktor bana oyuzden rahat ol cnm

ya bence en onemlısı ısınde ıyı olması ama bunun yanındada anne adayını anlaması da olması lazım aslında cunku buda ısın bı parcası.

ısmı ne doktorun

yakamoz ne güzel ya. ben de hep derdim hamile kalınca midem bulansın,ilk aylar kilo vereyim diye. ama nerdee... daha çok açıldı benim iştahım((
birce benim ilk hamileliğimde hiç midem bulanmadı.çok rahattım.bu hamileliğimde çok fena bulantı ve baş dönmesi oldu.inan bana bırak hiçbirşey olmasın daha iyi.kilo alırsan da sonra verirsin.artık kilo vermenin ne yolları var.

yelkovan kesinlikle haklısın doktor konusunda. ben de aynı şeyi düşünüyorum. bu yüzden tedavi sırasında ben de çok doktor değiştirdim. ama şimdi tam istediğim gibi doktorum. telefon ettiğimde bile sadece adımı söylüyorum. benimle ilgili her şeyi biliyor adam. kontrole gittiğimde de eski sorunlarımı bile hatırlayıp soruyor geçti mi diye. yüzümden hemen anlıyor o anki psikolojimi. gerçekten çok önemli bunlar. kendimi çok iyi hissettiriyor bana.

ya bence en onemlısı ısınde ıyı olması ama bunun yanındada anne adayını anlaması da olması lazım aslında cunku buda ısın bı parcası.

ısmı ne doktorun

herman işçi daha cok yenı ıkılı testten sonra ayrıntılı konusuruz dıyor ama burda yazılanları gorunce doktor hasta ılışkılerını acaba bende mı var bı durum dedım.Ama doktorun asıstanları super genelde onlar bılgı verıyor ama bılemedım ıstee cok kararsızım..

haklısın aslında. arada birkaç saat midem bulandığında da çok huzursuz oluyorum, geçsin bir an önce diyorum. nankörüm işte

herkeste oluyor okuduğum kadarıyla. normaldir herhalde. ay dün gece konuştuk ya burda. dünden beri daha bir dinliyorum vücudumu, her şeyi takar oldum ben de. gece de çok kötü rüyalar gördüm

yok kız güzel bişy değil kilo vermek iyi oluyo ama halimi gören yazık derdin bir buçuk ay ne çektim ben biliyorum iştah yok açsın açlıktan karnın beline yapışmış ama günlerce yiyemiyorsun sudan başka bişy gimiyodu agzıma ondan bile midem bulanıyodu mutfaga girsem kusma başlıyodu böyle iyisin canım sen hiç isteme çok kötü bi durum yaşasan tövbe derdin hamileliğe eşim bile senin bu halini gördükten sonra ikinci çocugu düşünmeyelim diyordu ki o kadar çocuk meraklısıdır doğum sonrası nasılsa bi şekilde verilir egzersiz biraz da dikkat etmekle gider olmazsa spor salonuna yazılmayı düşünüyorum çok kilo alırsam çabucak gitsin diye en azından istediğini yeme özgürlüğün olacak diyette o şekilde devam etseydi ben bi deri bi kemik kalırdım heralde çok şükür geçti
canım sen sakın meraklanma bence senınde bırseyın yok cunku kasılmalar kasık agrıları normalmıs.12. 13 haftadabulantı kusmalar bırden kesılır dedı doktor bana oyuzden rahat ol cnm

inşallah canım insan ister istemez acaba diyor insan ama batmalar olduguna göre rahim büyümesi oluyor demekki bişy yok (içimi rahatlatıyorum )

Son düzenleme:

işte benım aradıgım doktor senın soyledıgın ozellıklerı tasısın ıstıyorum.sonucta kendımı beebgımı teslım edıyorum en ozel anları heyecanı benımle paylaşssın her gıttıgmde kendımı hatırlatmak garıp

m

sen bılırsın ben de duymustum o ısmı ama ben anadolu yakasında doktor arıyordum. bıde ben erkek doktor tercıh ettım nedenını bılmıyorum ama:2:

yok yok cnm aynen oyle rahım buyuyormus sen oralarda uzme kendını takma ole kafaya cookk

arkadaşlar ben dr. için anadolu yakasından teee küçükçekmeceye gidiyorum.çünkü oğluma o doktorda doğum yaptım.güveniyorum.ama zor olmaya başladı .andolu yakasına yeni taşındım ve burdan bir doktor bulmalıyım.napacağımı bilmiyorum .bi akıl verin?

yakamoz em çok sen çektin valla bu konuda. zaten durumun kötüydü bir de üstüne yalnız olman çok fena. eşinin de aklı hep sende kalmıştır yazık. annem gelmeden önce eşim 10 kere arıyordu günde, açmayınca panikten ölüyordu. annemi çağırdı bu yüzden. annem gidecek 2 gün sonra yine kara kara düşünüyor ben seni nasıl yalnız bırakacağım evde diye. kadın tutalım diye tutturdu:))
sen gerçekten çok zor atlattın:)) artık doya doya ye her şeyi. hiç kötü düşünme...

olmadı eşim çarşambaya geliyor giderim bi kontrole içim rahatlar en azından adam hala bebeğini göremedi ya ne zaman gelse ben hasta halsiz yatıyo oluyodum gidemiyoduk randevuya ilk randevuya gitmiştik beraber o zamanda sadece keseyi görmüştü çıktık gülüyor ne oldu dedim kara bişy olacak bizim çocuk heralde orda bi karaltı vardı diyor bu defa detaylı ultrasona beraber gidecez çatlıycak meraktan yoksa çocuk 3 aylık oldu hala babasıyla tanışmadı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…