2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben ılk kontrolume ıbrahım sozene gıtmısrtım cok ıyı bı doktor sana oneerebılırm.bende gazı yıldırıma gıdıyorum yedıtepede

ay yazık ya... benimki şanslı, biz her seferinde beraber gidiyoruz. benden daha çok heyecanlanıyor görünce:))

birce senın esın nerdee

evet canım çok zor günlerdi ama atlattık çok şükür yalnız olmak daha kötüydü tabi sürekli acillik hasta yatarken bi bardak su veren kimse yoktu yanımda hastane üç apartman ilerde olmasına rağmen kalkıp gidemiycek durumdaydım yemek zaten yiyemiyodum ama yapan birileri olsa en azından mide bulandırmıycak şeylerle idare edrdim ama yapamayınca aç yatıyodum sürekli...bu çocuk benim hakkımı ödeyemez vallahi yarım saate bi arıyodu oda nasılsın diycem ama kötüsün biliyorum diyodu her geldiğinde gidecegi zaman ağlamaklı oluyodu hiç bırakmak istemiyorum ama mecburuz diye en azından artık birine ihtiyacım yok bundan sonrası daha kolay geçer inşallah hepimiz için hep derlerdi ilk üç ay çok zor geçiyor diye ama bu kadar kötü olacagımı tahmin etmemiştim inş. dğuma kadar böyle rahat geçer hepimizinki

ay yazık ya... benimki şanslı, biz her seferinde beraber gidiyoruz. benden daha çok heyecanlanıyor görünce:))

evet erkekler görene kadar soğukkanlı ama görünce bizden çok heyecanlanıyorlar biz ilk randevuya gittiğimizde bile hani ben bişy görünmez şimdi bekleme dememe ragmen içeriye girdik sedyeye uzandım ona bişyler söylüyorum hiç bakmıyo bile bana ekrana kitlenmiş gülümser bir ifade ile görse napar bilmem ilk çocuk heyecanı başka oluyor

canım gozun aydınnnn. senın ıcın bu hafta cok ıyı olucak esın gelıo bulantıların gıttii ohh ne guzelll

bende senin gibi günler geçirdim.okula giden bir oğlum var bide oda bakım istiyor.istanbulda kimsem yok gurbetçiyiz.gerçi 10 günlüğüne annem geldi ama olsun yetmiyor.şimdi iyiyim çok şükür.ama kendimizle gurur duymalıyız bence

canım gozun aydınnnn. senın ıcın bu hafta cok ıyı olucak esın gelıo bulantıların gıttii ohh ne guzelll
kız geliyo dediğime bakma sabah 5te otobüse biniyor 9 da eve geliyor akşam 4 de takrar binip gidiyo yüzünü görüyorum ya o yeter işte

benim kimsem yok burda malesef o yüzden zor bir süreç oldu ama geçmiş seninde ne güzel artık daha ii oluruz inş.

yakamozz hazıran 2011 annesı senı secıyorummmm kızınlaaaa

insanın bulunduğu şehirde akrabası olmaması çok kötü gerçekten. ben de onun zorluğunu yaşamaya başladım bu ara. 5 haftadır annem vardı, iyiydim. ama salı günü gidecek. şimdi kara kara düşünüyorum bir şey olursa ne olacak diye(

yok yok Allah korusun. ayrı olsak burnundan getirirdim ben eşimin yakamozu çok takdir ediyorum zaten, çok iyi dayandı...

canım ayrı olsan tayin dolayısıyla olurdu zaten ( Allah korusun) onda da onların suçu yok ki ne kadar üzüldüğünü görüyorum daha fazla üzmek istemiyorum o yüzden zaten geldiğinde bi günlüğüne gelmesine ragmen yemek bulaşık çamaşır herşeyi hallediyo üstüne bütün gün benim etrafımda dönüyo canın şunu istiyormu portakal suyu sıkimmi şunu alimmi diye elinden geleni yapıyor onada yazık yaw :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…