arkadaşlar ben dr. için anadolu yakasından teee küçükçekmeceye gidiyorum.çünkü oğluma o doktorda doğum yaptım.güveniyorum.ama zor olmaya başladı .andolu yakasına yeni taşındım ve burdan bir doktor bulmalıyım.napacağımı bilmiyorum .bi akıl verin?
ay yazık ya... benimki şanslı, biz her seferinde beraber gidiyoruz. benden daha çok heyecanlanıyor görünce:))olmadı eşim çarşambaya geliyor giderim bi kontrole içim rahatlar en azından adam hala bebeğini göremedi ya ne zaman gelse ben hasta halsiz yatıyo oluyodum gidemiyoduk randevuya ilk randevuya gitmiştik beraber o zamanda sadece keseyi görmüştü çıktık gülüyor ne oldu dedim kara bişy olacak bizim çocuk heralde orda bi karaltı vardı diyorbu defa detaylı ultrasona beraber gidecez çatlıycak meraktan yoksa çocuk 3 aylık oldu hala babasıyla tanışmadı diyor
yakamoz em çok sen çektin valla bu konuda. zaten durumun kötüydü bir de üstüne yalnız olman çok fena. eşinin de aklı hep sende kalmıştır yazık. annem gelmeden önce eşim 10 kere arıyordu günde, açmayınca panikten ölüyordu. annemi çağırdı bu yüzden. annem gidecek 2 gün sonra yine kara kara düşünüyor ben seni nasıl yalnız bırakacağım evde diye. kadın tutalım diye tutturdu:))
sen gerçekten çok zor atlattın:)) artık doya doya ye her şeyi. hiç kötü düşünme...
yakamoz em çok sen çektin valla bu konuda. zaten durumun kötüydü bir de üstüne yalnız olman çok fena. eşinin de aklı hep sende kalmıştır yazık. annem gelmeden önce eşim 10 kere arıyordu günde, açmayınca panikten ölüyordu. annemi çağırdı bu yüzden. annem gidecek 2 gün sonra yine kara kara düşünüyor ben seni nasıl yalnız bırakacağım evde diye. kadın tutalım diye tutturdu:))
sen gerçekten çok zor atlattın:)) artık doya doya ye her şeyi. hiç kötü düşünme...
birce senın esın nerdee
ay yazık ya... benimki şanslı, biz her seferinde beraber gidiyoruz. benden daha çok heyecanlanıyor görünce:))
olmadı eşim çarşambaya geliyor giderim bi kontrole içim rahatlar en azından adam hala bebeğini göremedi ya ne zaman gelse ben hasta halsiz yatıyo oluyodum gidemiyoduk randevuya ilk randevuya gitmiştik beraber o zamanda sadece keseyi görmüştü çıktık gülüyor ne oldu dedim kara bişy olacak bizim çocuk heralde orda bi karaltı vardı diyorbu defa detaylı ultrasona beraber gidecez çatlıycak meraktan yoksa çocuk 3 aylık oldu hala babasıyla tanışmadı diyor
evet canım çok zor günlerdi ama atlattık çok şükür yalnız olmak daha kötüydü tabi sürekli acillik hasta yatarken bi bardak su veren kimse yoktu yanımda hastane üç apartman ilerde olmasına rağmen kalkıp gidemiycek durumdaydım yemek zaten yiyemiyodum ama yapan birileri olsa en azından mide bulandırmıycak şeylerle idare edrdim ama yapamayınca aç yatıyodum sürekli...bu çocuk benim hakkımı ödeyemez vallahiyarım saate bi arıyodu oda nasılsın diycem ama kötüsün biliyorum diyodu her geldiğinde gidecegi zaman ağlamaklı oluyodu hiç bırakmak istemiyorum ama mecburuz diye en azından artık birine ihtiyacım yok bundan sonrası daha kolay geçer inşallah hepimiz için hep derlerdi ilk üç ay çok zor geçiyor diye ama bu kadar kötü olacagımı tahmin etmemiştim inş. dğuma kadar böyle rahat geçer hepimizinki
eşim yanımda canım:)) öğretmeniz ikimiz de. ben kanamalar nedeniyle uzun zamandır raporluyum evde. o okuldayken merak ediyordu beni. biraz fazla evhamlı
kız geliyo dediğime bakma sabah 5te otobüse biniyor 9 da eve geliyor akşam 4 de takrar binip gidiyo yüzünü görüyorum ya o yeter iştecanım gozun aydınnnn. senın ıcın bu hafta cok ıyı olucak esın gelıo bulantıların gıttii ohh ne guzelll
bende senin gibi günler geçirdim.okula giden bir oğlum var bide oda bakım istiyor.istanbulda kimsem yok gurbetçiyiz.gerçi 10 günlüğüne annem geldi ama olsun yetmiyor.şimdi iyiyim çok şükür.ama kendimizle gurur duymalıyız bence
yok yok Allah korusun. ayrı olsak burnundan getirirdim ben eşiminheeee ıyı aman dedım bıde esın yanında deılse aman aman iyi sevındım
kız geliyo dediğime bakma sabah 5te otobüse biniyor 9 da eve geliyor akşam 4 de takrar binip gidiyo yüzünü görüyorum ya o yeter işte
benim kimsem yok burda malesef o yüzden zor bir süreç oldu ama geçmiş seninde ne güzel artık daha ii oluruz inş.
yakamozz hazıran 2011 annesı senı secıyorummmm kızınlaaaa
yok yok Allah korusun. ayrı olsak burnundan getirirdim ben eşiminyakamozu çok takdir ediyorum zaten, çok iyi dayandı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?