2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla çok haklısın, bunu yapanları çok takdir ediyorum... ama normalde mantıklı biri olmama rağmen bu tip durumlarda bende mantık falan kalmıyor:26: o yüzden kendimden çok eşime acırdım ben:))

royalist canim nasilsin??? ben seyirme seklinde hissediyorum canim bebisimi insallah tekmelediginide görürüz

Ben de 3 gun once, 3 kez, araliklarla, cok belirgin bir seyirme hissettim. o Sirada ablamla telefnda konusuyordum. Korktum. ablama soyledim. bebegin hareketlerini artik yavas yavas hissetmeye basladin iste dedi. hem sevindim hem tuhaf hissettim :) Inshaallah tekmeleri de hissederiz tabi,ama icinde bir canlinin gelistiigini hissetmek cok tuhaf bir his.. Hala alisamadim sanki..:)

ya bızımde ıst da kımsemız yok esıme dıodum nıe annelerımız yanımızda deıl bıze yemek yaparlardıo dıe ama allahtan ben rahat gecırıyorum
kendi sağlığın yerinde olsun yeter canım yakın olmak çok daha güzel olurdu tabi ama en azından iyisin bebek gelince onlarda ayagını sizden kesemez zaten

benim kafama taşındıktan sonra dank etti önceden anneme yarım saat uzaktaydım o ilçede ben merkezdeydim iki haftada bir onlardaydım annem artık evin yokmu senin diyodu uzak olunca özlersiniz beni diyodum tabi ben onlardan çok özlüyorum ve eksikliğini daha fazla hissediyorum bu kadar özliycegimi bilmiyodum dermişim :)uzak olunca onlarda merakta oluyor sürekli babam her gün arıyor aman hasta değilsin çok şükür diye bi daha anamın dizinin dibinden ayrılmıycam

Son düzenleme:
kız Allah mı söyletti her gören erkek diyor ilk kız diyen sensin hadi hayırlısı bi aya kadar hepimiz öğreniz

ben gecen kanamam olunca ısyerındekı medıkoya gttım esımede telde dedım pipiyı gordum dıe saka olsun dıe. akıllım herkse demıs memo dıe mıllet benı arıo erkekmıs dıe. zaten banada her goren senın erkek bebegın olur dıo ama ınsallah herkes yanılır saglıklı olmaları en onemlısı tabıkı ama bız kıs ıstıyorduk hele esım kıs kıs dıodu cok onceden kısım olsun dunya borcum olsun dıodu. bnm psıkolojımı bozduama sımdı uzuldumu gorunce erkek daha ıyı askım dıo bgnde ultrasonda dıo anaaa koca kafa bu aynı bana benzıcek dıe

.
yok be cnm cocuk oluncada zor bırı rızede bırı almanyada.allahtan dogum hazırandada okul tatıl olucak yengem gelır yanıma bıraz durur

kızlar sizinkilerin cinsiyetleri belli oldumu????
kesin değil ama benzetiyorlar canım.. kesin olarak ege öğrendi kız olduğunu..
ya bızımde ıst da kımsemız yok esıme dıodum nıe annelerımız yanımızda deıl bıze yemek yaparlardıo dıe ama allahtan ben rahat gecırıyorum
ay kızım boşwerbırak olmaasın ya olsa emin ol başka türlü başın ağrıyacak.. kaynana kahrı çekilmiyo.. ne kadar uzak o kadar iyi..
arkadaslar benım profıl resmım neden gorunmuyor?papatya oldugum ıcın mı acaba?
görüyorum ben

bnde hissediorum 5,6 gündür içerde hareketlerini hafif hafif..

.
yok be cnm cocuk oluncada zor bırı rızede bırı almanyada.allahtan dogum hazırandada okul tatıl olucak yengem gelır yanıma bıraz durur

evet tatile geliyo Allahtan valla bana sülalae gelecek gibi görünüyo annem babam ablam eniştem kızı onlar gider bide kayınvalidemler gelir cümbür cemaat geçiniriz artık

birce bu arada doğum izni nasıl olacak bizim? 16 haftanın 8 haftası güme gidecek gibi, eylülde kullanabilsek ne iyi olurdu kalan 8 haftayı öncesindemi kullanacaz o zaman hepsini ?

birce bu arada doğum izni nasıl olacak bizim? 16 haftanın 8 haftası güme gidecek gibi, eylülde kullanabilsek ne iyi olurdu kalan 8 haftayı öncesindemi kullanacaz o zaman hepsini ?

birce daha fazla kullanacak doğum izni.. ama bnce 37ye kadar çalış ki bebeğinle geçireceğin daha çok wakit kalsın..

bende ogretmenım dogum sonrası tatıle gelıyor o yuzden oncesını kullanacagım zaten bu sene mudur yardımcılıgı gorevlendrmem oldu tam gun calısmak hıc ısıme gelmedı bır an once nısanı beklıyorum:))

inşallah yaa:) çok keyifli oluyo göbüşler biraz büyüsün hep berabertoplaşırızinanın çok keyifli olacak:82:
istanbulda olanlar görüşür bizde bakarız artık :) herbirimiz farklı şehirde ...
birce daha fazla kullanacak doğum izni.. ama bnce 37ye kadar çalış ki bebeğinle geçireceğin daha çok wakit kalsın..

canım işte hazirana geldiği için olmuyorki bizim doğum sonrası izni boşa gidiyor tatile geldiği için doğum sonrası iznimiz olmıycak bizim sadece yaz tatili oda iki ay kalıyor zaten geriye, onu sordum bende sonrasında kullanma hakkımız olmadıgı için öncesindemi kullanacaz acaba 16 haftayı ?

Son düzenleme:
yok canım öncesinde olmuyor maalesef. öncenin bir kısmını sonraya aktarabiliyoruz da sonra önceye aktarılamıyor( doktor doğum tarihini birkaç hafta önce gösterirse önceki izin uzatılabilir belki:))

benim ikiz devam ederse (inşallah...) 10+10 olacak izin hakkım.

hepsinide kullanabilirsin öncesinde boşa gitmesin 16 hafta izin hakkımız var nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…