- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
yok canım öncesinde olmuyor maalesef. öncenin bir kısmını sonraya aktarabiliyoruz da sonra önceye aktarılamıyor( doktor doğum tarihini birkaç hafta önce gösterirse önceki izin uzatılabilir belki:))
benim ikiz devam ederse (inşallah...) 10+10 olacak izin hakkım.
evet ya doğum yıl içinde olsaydı öyle yapabilirdik şimdi iki buçuk aylıkken kime bırakacaz37ye kadar çalışmasının bir faydası yok ki... yaz tatilinde bütün izinler bitmiş olacak.
keske olsa ben sımdıden ızın kullanmaya razıyım ama maalesef(
en kotusude bebısımız 2,5 - 3aylıkken goreve basla yazııkk kıme nasıl bırakılır?
evet ya doğum yıl içinde olsaydı öyle yapabilirdik şimdi iki buçuk aylıkken kime bırakacaz
benim bakacak kimsede yok annem getir bize bırak diyoda onun daha anne sütüne ihtiyacı olacak nasıl bırakayım hem o kadar ayrı kalamam bebeğimden aannemler 1000 km uzakta, el kadar bebeği bakıcıya bırakacam çalışmakda zorundayım artık kırk tane değiştiririm heralde doğru dürüst birini bulmazsam bırakamam hem eğitimli hem çocuk bakımından anlayan hemde işini doğru düzgün yapan biri lazım
kötü olmuş ya müdür yardımcılığı. tüm gün okuldasındırbende ogretmenım dogum sonrası tatıle gelıyor o yuzden oncesını kullanacagım zaten bu sene mudur yardımcılıgı gorevlendrmem oldu tam gun calısmak hıc ısıme gelmedı bır an once nısanı beklıyorum:))
valla biz eşimle bakmıştık birara olmuyordu sanki. ama kesin ibareler de yoktu iyice araştırmak lazım. doğum tarihini geç göstersen doğumdan sonra belge isterler o olmaz. ama doktor doğum tarihini erken gösterirse öncesindeki uzatılabilir belki. eylülde de kullanamıyoruz.hadi yaben istenirse kullanılabiliyor diye biliyordum doğum sonrası iznini eylülden sonrada kullanamıyoruz dimi ? onun içinde doğum tarihini geç göstermek lazım ama yapmazlar gibi :26: sonuç olarak sadece iki ay doğum öncesinde mi kullanabiliyoruz yazık oldu bizim izinlere desene
memura 24 ay ucretlı ızın hakkı dıye haberler vardı gecen hafta ama bzı bulmaz bulsada ucretsız olur:)))
slmmm hoşgeldin bebekslm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bencede öğretmenleri vurmaz kesin olsada dediğin gibi ücretsiz yaparlarmemura 24 ay ucretlı ızın hakkı dıye haberler vardı gecen hafta ama bzı bulmaz bulsada ucretsız olur:)))
yaw duydunuzmu heyyyyyyyyyy
bir test çıkmış 10 haftadan itibaren bebeğin cinsiyetini 100de 90 söylüyor
eczanelede satılıuyor alıp ewde yapabiliosun 10dakikada 100de 90 çok iyi bi oran bnce 14 15 haftada bile doktrlar 100de 90 diyemiyo..
memura 24 ay ucretlı ızın hakkı dıye haberler vardı gecen hafta ama bzı bulmaz bulsada ucretsız olur:)))
kötü olmuş ya müdür yardımcılığı. tüm gün okuldasındır(
valla biz eşimle bakmıştık birara olmuyordu sanki. ama kesin ibareler de yoktu iyice araştırmak lazım. doğum tarihini geç göstersen doğumdan sonra belge isterler o olmaz. ama doktor doğum tarihini erken gösterirse öncesindeki uzatılabilir belki. eylülde de kullanamıyoruz.
belki biraz raporlarla uzatırım ben. sonrasında da ücretsiz almayı düşünüyorum. ama bakalım zaman ne gösterecek...
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hasrettttttttttttttttt
atanınca bende bi süre raporla uzatır sonrasında devam ederim diye düşünüyorum ama bakalım sağ salim doğsunlarda
ben uzun zamandır gitmiyorum. yarın yine 10 günlük rapor alacağım. sonra heyet raporu alırız diyor eşim. ilk dönemi kapatmış olacağım alabilirsek. derslerimi de diğer öğretmenlere dağıttılar. erkenden kapattım sezonu(
ben uzun zamandır gitmiyorum. yarın yine 10 günlük rapor alacağım. sonra heyet raporu alırız diyor eşim. ilk dönemi kapatmış olacağım alabilirsek. derslerimi de diğer öğretmenlere dağıttılar. erkenden kapattım sezonu(
olsun canım bebeklerinin sağlığı sözkonusu keyfi değilki raporda bi sınır varmı ?
darısı basıma:))neyse kızlar ben bıseyler atıstırayıım sonra bıraz uyku gelırım gorusurz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?