2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi ya ben istenirse kullanılabiliyor diye biliyordum doğum sonrası iznini eylülden sonrada kullanamıyoruz dimi ? onun içinde doğum tarihini geç göstermek lazım ama yapmazlar gibi :26: sonuç olarak sadece iki ay doğum öncesinde mi kullanabiliyoruz yazık oldu bizim izinlere desene

37ye kadar çalışmasının bir faydası yok ki... yaz tatilinde bütün izinler bitmiş olacak.
evet ya doğum yıl içinde olsaydı öyle yapabilirdik şimdi iki buçuk aylıkken kime bırakacaz
keske olsa ben sımdıden ızın kullanmaya razıyım ama maalesef(
en kotusude bebısımız 2,5 - 3aylıkken goreve basla yazııkk kıme nasıl bırakılır?

benim bakacak kimsede yok annem getir bize bırak diyoda onun daha anne sütüne ihtiyacı olacak nasıl bırakayım hem o kadar ayrı kalamam bebeğimden aannemler 1000 km uzakta, el kadar bebeği bakıcıya bırakacam çalışmakda zorundayım artık kırk tane değiştiririm heralde doğru dürüst birini bulmazsam bırakamam hem eğitimli hem çocuk bakımından anlayan hemde işini doğru düzgün yapan biri lazım

memura 24 ay ucretlı ızın hakkı dıye haberler vardı gecen hafta ama bzı bulmaz bulsada ucretsız olur:)))

yaw duydunuzmu heyyyyyyyyyy
bir test çıkmış 10 haftadan itibaren bebeğin cinsiyetini 100de 90 söylüyor
eczanelede satılıuyor alıp ewde yapabiliosun 10dakikada 100de 90 çok iyi bi oran bnce 14 15 haftada bile doktrlar 100de 90 diyemiyo..

kötü olmuş ya müdür yardımcılığı. tüm gün okuldasındır(

valla biz eşimle bakmıştık birara olmuyordu sanki. ama kesin ibareler de yoktu iyice araştırmak lazım. doğum tarihini geç göstersen doğumdan sonra belge isterler o olmaz. ama doktor doğum tarihini erken gösterirse öncesindeki uzatılabilir belki. eylülde de kullanamıyoruz.
belki biraz raporlarla uzatırım ben. sonrasında da ücretsiz almayı düşünüyorum. ama bakalım zaman ne gösterecek...

memura 24 ay ucretlı ızın hakkı dıye haberler vardı gecen hafta ama bzı bulmaz bulsada ucretsız olur:)))

canım öyle bişeyi doğumda wermzler merak etme çok teferruatlı bişi hiç bakmaya değmez çok kötü durumlarda çok çok ölümcül sewiyedeki şeylerde olabiliyo die biliyorum..

slm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slmmm hoşgeldin bebek
bencede öğretmenleri vurmaz kesin olsada dediğin gibi ücretsiz yaparlar

nerdeymiş o test ismi ne hemen söyleyin sipariş edelim varsa kesin alırım ne kadarmış?

atanınca bende bi süre raporla uzatır sonrasında devam ederim diye düşünüyorum ama bakalım sağ salim doğsunlarda

ben bugun ruyamda dogum yaptım kızlar oglan dogurdum salı gunu dr gunum heralde kız der ama bıseyı merak etyorum bellı olurmu kı artık

atanınca bende bi süre raporla uzatır sonrasında devam ederim diye düşünüyorum ama bakalım sağ salim doğsunlarda

ben uzun zamandır gitmiyorum. yarın yine 10 günlük rapor alacağım. sonra heyet raporu alırız diyor eşim. ilk dönemi kapatmış olacağım alabilirsek. derslerimi de diğer öğretmenlere dağıttılar. erkenden kapattım sezonu(

olsun canım bebeklerinin sağlığı sözkonusu keyfi değilki raporda bi sınır varmı ?

darısı basıma:))neyse kızlar ben bıseyler atıstırayıım sonra bıraz uyku gelırım gorusurz

olsun canım bebeklerinin sağlığı sözkonusu keyfi değilki raporda bi sınır varmı ?

var. 40 gün galiba. hepsini birden alamıyorsun ama ve farklı yerlerden galiba. hastanede yatarken doktor 10+10 verebilirim demişti. heyet raporu daha çok ama tam bilmiyorum kaç ay alınabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…