- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
var. 40 gün galiba. hepsini birden alamıyorsun ama ve farklı yerlerden galiba. hastanede yatarken doktor 10+10 verebilirim demişti. heyet raporu daha çok ama tam bilmiyorum kaç ay alınabiliyor.
yavrum ne gereği varki ya o parayla cocuğuna 4-5 takım kıyafet alırsın azcık sabırlı ol annesianladım canım saolşu cinsiyet testi 99 tlymiş baktım şimdi doğru sonuç verirmi ki :44:
canım 14-16 ama kesini 16 hafta bence neti odur bana erkek demişti 13 haftayı 3 gun geçmişti 16 da kız dedi önce koçişşş sevindi ama son gülen ii gülerkızlar 13 haftada bellı olurmu cınsıyet ya ben cok heycanlıyım salı gunu gıdecemde :18::18::18:
sanırım kesin bişy söylemez ihtimal verir 16. haftadan sonra daha kesin sonuç alınıyor çünkü, ama doktorun tecrübesine bağlı tabi
anladım canım saolşu cinsiyet testi 99 tlymiş baktım şimdi doğru sonuç verirmi ki :44:
slm ben geldim hamiş hamınlarrr
yavrum ne gereği varki ya o parayla cocuğuna 4-5 takım kıyafet alırsın azcık sabırlı ol annesi
canım 14-16 ama kesini 16 hafta bence neti odur bana erkek demişti 13 haftayı 3 gun geçmişti 16 da kız dedi önce koçişşş sevindi ama son gülen ii gülerbenım isteğim kız oldu buda erkek kocişin istediği olsun lütfen erkekimmm olsunnn
kesinlikle doğru canım
ya senin şu cetvelindeki rakamlardan ben bişeycik anlamadım :44: ya hafta gün niye yazmıyokııben anlamıyorum mm mmm mmm mmm sanırım bendede bişey olabılır ama anlamadım işte
heeeeeeee bu arada bu günnnnnnnnnnn cokkkkkkkkkkk iyiyimmmmmmmmmmmm
eee kadın milleti diye boşuna dememişler bize dimi yani biz isteyelim yeterki hepsini yaparıkyok bana pahalı geldi zaten gebelik testi gibi ucuz bişy olsa denemek için alırdım
kız cetvelin altına değil üstüne bak altındaki yazı ingilizce zaten üstte 11 artı 3 yazıyor yamaşallah aman hep iyi ol yavaş yavaş geçiyodur inş. artık 3 . ayın sonlarındayız
bnce yakın zamnda onu toplatacaklar kürtajlara talep artacak bnce... şimdiden 3,5 tane alsam ilerde satarım die düşünüyorum açıkcasıanladım canım saolşu cinsiyet testi 99 tlymiş baktım şimdi doğru sonuç verirmi ki :44:
canım tecrübeli bir göz ise bilir bnce 13+sın değilmi yani 14?kızlar 13 haftada bellı olurmu cınsıyet ya ben cok heycanlıyım salı gunu gıdecemde :18::18::18:
nerdeeeee keşke 20,30 olsada herkes alabilse:))))))))yok bana pahalı geldi zaten gebelik testi gibi ucuz bişy olsa denemek için alırdım
bnce yakın zamnda onu toplatacaklar kürtajlara talep artacak bnce... şimdiden 3,5 tane alsam ilerde satarım die düşünüyorum açıkcası
100de 90 dior bn galiba deneyeceğim.. 99tl değer.. süreyyaya 250tl bayılan biri olarak bunu önceden bilsem ona gitmez kesin kez bunu alırdımbelki yine alırım düşünüyorum..
canım tecrübeli bir göz ise bilir bnce 13+sın değilmi yani 14?
nerdeeeee keşke 20,30 olsada herkes alabilse:))))))))
mrb hanımlar ben yeni katılıyorum aranıza benm 2.çocugm oğlum ocakta 2 yasına girecek istenmeyen bi gebelik benmkisi kaza oldu oğlm cok küçük daha ama idare edecz artk doğumum 25 haziranda bebişm 10 haftalık adanalıym simdiden tanıştıgıma memnun oldum..........
mrb hanımlar ben yeni katılıyorum aranıza benm 2.çocugm oğlum ocakta 2 yasına girecek istenmeyen bi gebelik benmkisi kaza oldu oğlm cok küçük daha ama idare edecz artk doğumum 25 haziranda bebişm 10 haftalık adanalıym simdiden tanıştıgıma memnun oldum..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?