2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yakamozzzzzzz 11+3 üstte yazıyomus ne safım ya:90:
Leyla ya
olsun yiyebilmişsin ya o yeter başlamaz o berbat bulantılar inş.
Leylalar sizi oh ne güzel ya keşke bende gitsem yol çok uzak ya göze alamıyorum
evet kürtaja eğilimi artırır muhtemelen gebelik testi gibi olsa yok satardı
ay bende adana bendeeeeeee ay toprak gorunce aglıyasım gelıoooooo anamı aradım da gunluk gulustanlık dıoo burası buz buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bende özledim ya annemde aynısnı diyo kapı pencere açık hava çok güzel diye keşke orda olsam

adanalı cok galiba zor olmalı hasret cekmek tabi ben bazılarına göresanslıyım ama daha erken diye düşünüyodk oğlumla daha cok ilgilenmek isterdm ister istemz ilgi yarıya bölünecek allah yardımız olsn gercektn zor iş cocuk bakmk

5 ay oldu daha gıtmedım cok kotuyum yaaaaaaaaaa bici bici yıcem bıde mersın tantunısıııııııııııııııııııı

canım üzülme benım kızımda daha 15 aylık yaaaaaa senınkı yıne abı olmus :90:
yaaaaaaaaaa nedir nedir nedir banada açıklayınnnnnnnnnn
merhaba.hoşgeldin.benimde ikinci hamileliğim ama enim oğlum 7 yaşında .Allah kolaylık versin
amın banada

yok cnm bır benım hemen hemen yakamozda de mersınlı adanalı olarak aslen oralı olan benım

yakamozzzzzzz yanımda bıtane adı gercekten kişiğiylede hakkını veren benı verem eden bı kız var ona işi öğreticem diye kanser oluyom körle yatan şaşı kalkarda esracımmm sana ne oluyo bakım:90:

Son düzenleme:
yakamozzzzzzz yanımda bıtane adı gercekten kişiğiylede hakkını veren benı verem eden bı kız var ona işi öğreticem diye kanser oluyom körle yatan şaşı kalkarda esracımmm sana ne oluyo bakım:90:

off bebem ya valla ne bılm kızlar dun gece saat 3 bas agrısı tava yaptı kafamı duvara vurdum valla ya bıde bıse dıcem yataktan kalcınca bıse yok yattıgım an baslıyor basımı yastıga nasıl koyuyorum alahımmmmmmmmmmm öleecegım sanıryorum

burda hava yazdan kalma cok guzel daha ugramadı kış bizim buraya
bağa bak bağaaaaaaa burası buz devri oldu eve nasıl gidicem onu düşünüyorum ben -kaynımla geldım o gitti arabayla gelıyom dıye kısa kollu içime giydım üstümdede sadece hırka özet gecersem sütyen incecik bluz kısa kollu ve normal hırka donucam eve gıderken

canım eve gıdınce bu gece hep sana dua edicem sözzzzzzzzzzz

5 ay oldu daha gıtmedım cok kotuyum yaaaaaaaaaa bici bici yıcem bıde mersın tantunısıııııııııııııııııııı
tantuni Tarsusta yenirrrr
yok cnm bır benım hemen hemen yakamozda de mersınlı adanalı olarak aslen oralı olan benım
Mersinliyim ama göremiyorum topragımı çok özledimmmm
işin zor desene tam olarak işin ne canım? anlatıyodun ama hala anlamadım ben napıyosunuz yani :)
imamogluda olsa ceyhan da kozanda cok özledım ya tasını yolunu sımıtını salgamını ayyyyy

ablamın eşide kozanlı her geldiklerinde mandalina portakala doyuyoruz ablam konyada taa kozanlardan kayınvalidesi mandalina portakal köy peyniri gönderiyo ya öyle kaynana dostlar başına bizde bol bol fıstık yiyoruz eşim anteplide kayınvalidemler geldiklerinde getiriyolar fıstık tarlaları var ama en çok kurutma dolmalarını seviyorum ben bi güzel oluyoki tadına doyamıyosun antep kuru dolmasının neyse şimdi herkesin canı ister bende de yok ki gönderim en iyisi susim ben

isim olarak tanırım bagışları imamoğluna geldiysen bilirsn belki bizde doğulardanz petrolumzvar benmde ceyhana göçme ihtimalm var hiç istemrm liseyide kozanda okudm süper lisede sen simdi nerde oturuyosn

cinisiyet gösteren testcanım 10 haftadan itibaren
100de 90 doğru sonuç weriomuş eczaneden alıp ewde uygulayabiliosun..99tl.. hawaleyle 94,,

burası baya buyuk bir spor kompleksi (1800 mt ) ÜYElerin referans olarak bıraktığı numaraları arıyoruz tesis hakkında 2 saat dırdır yapıp bilgilrndirip buraya davet ediyoz randevu saatınde bakımlı klasik şık bi şekilde karşılayıp eee bordo özel ajandan elimde kociş almışş cok güselde demeden geçemedim sonra gelenlere tesisi tek tek gezdirip misal havuzun derinliği ph klor değeri fitnes aletlerinin özellikleri vesayre anlatıyoz en son tesisin cafesine cıkıp fiyat sunuyorum pazarlık sonrada isterse kişiye sözleşme yapıp 6 aylık 850 1 yıllık 1400 tl alıp yolluyorum üye oluyolar işte böyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…