burda hava yazdan kalma cok guzel daha ugramadı kış bizim burayaay bende adana bendeeeeeee ay toprak gorunce aglıyasım gelıoooooo anamı aradım da gunluk gulustanlık dıoo burası buz buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
adam olmuş kocaman kızım bak benmki daha 9 aylık we ben 13+4 hamileyim
11 aylık olup hamile olan 1 yaşında olup hamile olanda war
burda hava yazdan kalma cok guzel daha ugramadı kış bizim buraya
yakamozzzzzzz11+3 üstte yazıyomus ne safım ya:90:
olsun yiyebilmişsin ya o yeter başlamaz o berbat bulantılar inş.eee kadın milleti diye boşuna dememişler bize dimi yani biz isteyelim yeterki hepsini yaparık
inş canım ya inshep böyle olayım ama cok yoğundum valla yemeğimi bıle az önce yedimmm valla (öğlen yemeği)
Leylalar sizibende gorememıstım 11+3 mus yenı gordum ay manyaklık bende bu arada bıraz sımarıgım cunkıııııııııııııııııııııııııııııııııı valız hazırlıyorum mersıne adanaya gıdıyorum 13 une kadar ama daha erken sanırım
evet kürtaja eğilimi artırır muhtemelen gebelik testi gibi olsa yok satardıbnce yakın zamnda onu toplatacaklar kürtajlara talep artacak bnce... şimdiden 3,5 tane alsam ilerde satarım die düşünüyorum açıkcası
100de 90 dior bn galiba deneyeceğim.. 99tl değer.. süreyyaya 250tl bayılan biri olarak bunu önceden bilsem ona gitmez kesin kez bunu alırdımbelki yine alırım düşünüyorum..
canım tecrübeli bir göz ise bilir bnce 13+sın değilmi yani 14?
nerdeeeee keşke 20,30 olsada herkes alabilse:))))))))
ay bende adana bendeeeeeee ay toprak gorunce aglıyasım gelıoooooo anamı aradım da gunluk gulustanlık dıoo burası buz buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Leyla ya
olsun yiyebilmişsin ya o yeter başlamaz o berbat bulantılar inş.
Leylalar sizioh ne güzel ya keşke bende gitsem yol çok uzak ya göze alamıyorum
evet kürtaja eğilimi artırır muhtemelen gebelik testi gibi olsa yok satardı
bende özledim yaannemde aynısnı diyo kapı pencere açık hava çok güzel diye keşke orda olsam
canım üzülme benım kızımda daha 15 aylık yaaaaaa senınkı yıne abı olmus :90:mrb hanımlar ben yeni katılıyorum aranıza benm 2.çocugm oğlum ocakta 2 yasına girecek istenmeyen bi gebelik benmkisi kaza oldu oğlm cok küçük daha ama idare edecz artk doğumum 25 haziranda bebişm 10 haftalık adanalıym simdiden tanıştıgıma memnun oldum..........
yaaaaaaaaaa nedir nedir nedir banada açıklayınnnnnnnnnnbnce yakın zamnda onu toplatacaklar kürtajlara talep artacak bnce... şimdiden 3,5 tane alsam ilerde satarım die düşünüyorum açıkcası
100de 90 dior bn galiba deneyeceğim.. 99tl değer.. süreyyaya 250tl bayılan biri olarak bunu önceden bilsem ona gitmez kesin kez bunu alırdımbelki yine alırım düşünüyorum..
ya bu ne cinsiyet öğrenme yöntemı falan değilmi nasıl bıseyyyy banada banada açıklayınnnnnnnnn:44:
canım tecrübeli bir göz ise bilir bnce 13+sın değilmi yani 14?
olabılır ama kesin olurmu orası mütemmada
nerdeeeee keşke 20,30 olsada herkes alabilse:))))))))
amın banadamerhaba.hoşgeldin.benimde ikinci hamileliğim ama enim oğlum 7 yaşında .Allah kolaylık versin
kızlar ben hiç ikinciye nasıl bakacam diye düşünmeyeyim.Allah size yardım etsin.
adanalı cok galiba zor olmalı hasret cekmek tabi ben bazılarına göresanslıyım ama daha erken diye düşünüyodk oğlumla daha cok ilgilenmek isterdm ister istemz ilgi yarıya bölünecek allah yardımız olsn gercektn zor iş cocuk bakmk
biz ilçesinde oturuyoruz i.oglunda 40km uzaklıkta adanaya
yakamozzzzzzz yanımda bıtane adı gercekten kişiğiylede hakkını veren benı verem edenbı kız var ona işi öğreticem diye kanser oluyom körle yatan şaşı kalkarda esracımmm sana ne oluyo bakım:90:
bağa bak bağaaaaaaa burası buz devri oldu eve nasıl gidicem onu düşünüyorum ben -kaynımla geldım o gitti arabayla gelıyom dıye kısa kollu içime giydım üstümdede sadece hırka özet gecersem sütyen incecik bluz kısa kollu ve normal hırka donucam eve gıderkenburda hava yazdan kalma cok guzel daha ugramadı kış bizim buraya
off bebem ya valla ne bılm kızlar dun gece saat 3 bas agrısı tava yaptı kafamı duvara vurdum valla ya bıde bıse dıcem yataktan kalcınca bıse yok yattıgım an baslıyor basımı yastıga nasıl koyuyorum alahımmmmmmmmmmm öleecegım sanıryorum
tantuni Tarsusta yenirrrr5 ay oldu daha gıtmedım cok kotuyum yaaaaaaaaaa bici bici yıcem bıde mersın tantunısıııııııııııııııııııı
Mersinliyim ama göremiyorum topragımı çok özledimmmmyok cnm bır benım hemen hemen yakamozda de mersınlı adanalı olarak aslen oralı olan benım
işin zor desene tam olarak işin ne canım? anlatıyodun ama hala anlamadım ben napıyosunuz yani :)yakamozzzzzzz yanımda bıtane adı gercekten kişiğiylede hakkını veren benı verem edenbı kız var ona işi öğreticem diye kanser oluyom körle yatan şaşı kalkarda esracımmm sana ne oluyo bakım:90:
imamogluda olsa ceyhan da kozanda cok özledım ya tasını yolunu sımıtını salgamını ayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?