cinisiyet gösteren testcanım 10 haftadan itibaren
100de 90 doğru sonuç weriomuş eczaneden alıp ewde uygulayabiliosun..99tl.. hawaleyle 94,,
bağa bak bağaaaaaaa burası buz devri oldu eve nasıl gidicem onu düşünüyorum ben -kaynımla geldım o gitti arabayla gelıyom dıye kısa kollu içime giydım üstümdede sadece hırka özet gecersem sütyen incecik bluz kısa kollu ve normal hırka donucam eve gıderken : azıcık hava atmş gibi oldm galb ama bizde yazın
yanıyorz burda
bağa bak bağaaaaaaa burası buz devri oldu eve nasıl gidicem onu düşünüyorum ben -kaynımla geldım o gitti arabayla gelıyom dıye kısa kollu içime giydım üstümdede sadece hırka özet gecersem sütyen incecik bluz kısa kollu ve normal hırka donucam eve gıderken : azıcık hava atmş gibi oldm galb ama bizde yazın
yanıyorz burda
biliriim adananınn sıcagını olswun ay yınede guzel ama dogumu burda yapacam ben bebekı pişiremem
burası baya buyuk bir spor kompleksi (1800 mt) ÜYElerin referans olarak bıraktığı numaraları arıyoruz tesis hakkında 2 saat dırdır yapıp bilgilrndirip buraya davet ediyoz randevu saatınde bakımlı klasik şık bi şekilde karşılayıp eee bordo özel ajandan elimde kociş almışş cok güselde demeden geçemedim sonra gelenlere tesisi tek tek gezdirip misal havuzun derinliği ph klor değeri fitnes aletlerinin özellikleri vesayre anlatıyoz en son tesisin cafesine cıkıp fiyat sunuyorum pazarlık sonrada isterse kişiye sözleşme yapıp 6 aylık 850 1 yıllık 1400 tl alıp yolluyorum üye oluyolar işte böyleeee
kızlar ben cıkıyorm oğlusum uyandı görüşmk üzere iiiiiiiii sohbetler
hawaleyle 94,, yazıyorum google ama cıkmıyor bu testın adı değilmi :44:
hmm şimdi anladım zor işmiş :)burası baya buyuk bir spor kompleksi (1800 mt) ÜYElerin referans olarak bıraktığı numaraları arıyoruz tesis hakkında 2 saat dırdır yapıp bilgilrndirip buraya davet ediyoz randevu saatınde bakımlı klasik şık bi şekilde karşılayıp eee bordo özel ajandan elimde kociş almışş cok güselde demeden geçemedim sonra gelenlere tesisi tek tek gezdirip misal havuzun derinliği ph klor değeri fitnes aletlerinin özellikleri vesayre anlatıyoz en son tesisin cafesine cıkıp fiyat sunuyorum pazarlık sonrada isterse kişiye sözleşme yapıp 6 aylık 850 1 yıllık 1400 tl alıp yolluyorum üye oluyolar işte böyleeee
bana diyene bak alsammı diyorsağol canım benım açıkladığın içinay bendemi alsam ya cokda pahalıııııııııııııııı idrarlamı yapılıyor
ben de Tarsusluyum Mersin dediğime bakma 23 yıl Tarsusta yaşadımyakamoz kız esım tarsuslu zaten hehehehehehe:76::76::76:
hawaleyle 94,, yazıyorum google ama cıkmıyor bu testın adı değilmi :44:
neresı burASI YAA
hmm şimdi anladım zor işmiş :)
bana diyene bak alsammı diyor
ben de Tarsusluyum Mersin dediğime bakma 23 yıl Tarsusta yaşadım
kız o testin adı değil fiyatı :) Boy Girl IntelliGender testin adı bu
dap club sarıgazide canım dap yapı space center ın içinde bitanem
HIMMM dedım bızım burdakılerdenmı die. bızde ağaoğlununkıne gıdıyoruz
ben burada dururken senın ağaoğlunda ne işin var bakımmmmmmmmmmm hangisindesin sen
bide benımkı koyunde tarsusun hehehehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?