2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sabahtan beri yediğim şeyleri buraya yazsam var ya...
Sanırım eski kuzu geri döndü...Kuzunun sessizliği sona erdi...Yaşasın yemek yemek...

Niye o kadar pahalı..Burda 140 tl...En pahalısı 180..Marka falan olarak bilmiyorum ama, gezdiğim yerlerde fiyat genelde sabit 140 tl...4 yaşa kadar kullanılabilr diyorlar senin dediğin gibi..

Niye o kadar pahalı..Burda 140 tl...En pahalısı 180..Marka falan olarak bilmiyorum ama, gezdiğim yerlerde fiyat genelde sabit 140 tl...4 yaşa kadar kullanılabilr diyorlar senin dediğin gibi..

burda da öyle şeyleri unkapanında saraçhane var oralardan alırsın oralarda daha uygun biz mağazdan baktık. ama 140 a da var. küçük biraz bu bi bez var üsyünde alt değiştirebiliyorsun felan. tabi bebk orda duramaz alt değiştirirken:) düşer valla

Ben de bir yatak ve ileride de kullanabileceği bir dolap düşünüyorum, belki bir de yatak olabilen tekli koltuklardan..
bir de ben hep odasında yatırmayı hiç yanıma almamayı düşünüyorum o yüzden beşik falan almıycam. zor mu olur acaba ne dersiniz?

valla senin istemenle olmuyor. tecrübeli bir anne olarak sen ne istersen iste çocuk nasıl davranman gerektiyini belli ediyor. bazı çocuklar yatağında yatmaz. benimki yanımıza yatmazdı ama emzirirken kokusuna alışan bebelerde yatağına gitmiyor.

Ben aynı yatakta yatmam bebişimle, ezerim diye korkarım..Ama başka odaya da koyamam..Başucuma koyacağım...Bebiş nerde ben orda...Mümkün olsa içimden hiç çıkarmayacağım...

geldim çok kaynatmışınız oku oku bitiremedim
bende oda takımı alıcam bebek odası yapıcam odada şimdi pc ve diğer odalara sığmayan bikaç parça eşya var bi ayarlama yapıcam artık
mesela pc başka odaya geçecek
iki tane tekli koltuk var en azından biri kalsın emzirirken kullanırım diyorum birde yatak odama sığmayan çamaşır dolabım var o da kalacak bebek odasında mecburen çünkü kiracıyım ve evim küçük
bebek odasını beyaz düşünüyorum ama odada kalacak olan parça mobilyalar kahverengi renk pek tutmayacak ama idare edicez artık
inşallah kendi evimiz olur da şöyle geniş geniş istediğimiz gibi döşeriz

imes te mobılyacılarmı varmıııı
bende modokoya bakarım dıodum

işde modoko biraz pahalı ama harika seyler var bebe mobilyası bölümü var
ben cok gezmedım kesın dedım allacagım zaman gelır dolasırrım simdi bi hevesle bakdık öle
1 kac magazaya

Ben aynı yatakta yatmam bebişimle, ezerim diye korkarım..Ama başka odaya da koyamam..Başucuma koyacağım...Bebiş nerde ben orda...Mümkün olsa içimden hiç çıkarmayacağım...

Belli bir süre aynı odada yatar. 6 aya kadar falan. Ama sonra odasında yatar. Geç başlayınca alışamıyormuş odasında yatmaya. Öyle diyorlar yani.
Şuan farazi konuşuyorum işte. Zamanı gelince herşey değişebilir :)

yok bende ilk bi kac ay belki yatak odasında beşikde yatar ama sonra kendı odasında uyur
zaten telsiz alıcaz aglayınca ben kalkar anne koltugunda emzirir yatırırım

o zaman beşik almak şart demek ki :)

işde modoko biraz pahalı ama harika seyler var bebe mobilyası bölümü var
ben cok gezmedım kesın dedım allacagım zaman gelır dolasırrım simdi bi hevesle bakdık öle
1 kac magazaya

Benim hiçbirşey almaya elim gitmiyor. Fazla bakamıyorum bile.
Sanki çok kaptırmak istemiyorum kendimi.
Doğuma çok az zaman kala hepsini alacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…