bizde eşimle cmartesi park yatak baktık. kızımın yatağını koymayı düşünmüyoruz park yataklar çok güzel heryere gidiyor. ve kafasını bacağını kırmaz en azından:)) kraftınkini sorduk 240 idi . 2 sene yatak sonrada iindekini aşşa indirince oyun parkı olarak 4 yaşa kadar kullanıyorsun dedi. hoşumuza gitti.
kuzu bi anda yüklemnme hepsi karışcak bu sefer daha beter kusucaksın hee. iğğğğğğğkkkk iğrenç
Niye o kadar pahalı..Burda 140 tl...En pahalısı 180..Marka falan olarak bilmiyorum ama, gezdiğim yerlerde fiyat genelde sabit 140 tl...4 yaşa kadar kullanılabilr diyorlar senin dediğin gibi..
Sabahtan beri yediğim şeyleri buraya yazsam var ya...
Sanırım eski kuzu geri döndü...Kuzunun sessizliği sona erdi...Yaşasın yemek yemek...
bana kan testi falan da demedi.. neyse herkes 14ün bitimine kadar diyor paniklememek lazım demek ki :)
Ben de bir yatak ve ileride de kullanabileceği bir dolap düşünüyorum, belki bir de yatak olabilen tekli koltuklardan..
bir de ben hep odasında yatırmayı hiç yanıma almamayı düşünüyorum o yüzden beşik falan almıycam. zor mu olur acaba ne dersiniz?
Sabahtan beri yediğim şeyleri buraya yazsam var ya...
Sanırım eski kuzu geri döndü...Kuzunun sessizliği sona erdi...Yaşasın yemek yemek...
komple buna 3300 demişlerdi ama inidirim yapıyolar biz tabi fiyatı sorduk cıkdık öle indirim falan konusmadık
valla senin istemenle olmuyor. tecrübeli bir anne olarak sen ne istersen iste çocuk nasıl davranman gerektiyini belli ediyor. bazı çocuklar yatağında yatmaz. benimki yanımıza yatmazdı ama emzirirken kokusuna alışan bebelerde yatağına gitmiyor.
imes te mobılyacılarmı varmıııı
bende modokoya bakarım dıodum
Ben aynı yatakta yatmam bebişimle, ezerim diye korkarım..Ama başka odaya da koyamam..Başucuma koyacağım...Bebiş nerde ben orda...Mümkün olsa içimden hiç çıkarmayacağım...
Ben aynı yatakta yatmam bebişimle, ezerim diye korkarım..Ama başka odaya da koyamam..Başucuma koyacağım...Bebiş nerde ben orda...Mümkün olsa içimden hiç çıkarmayacağım...
valla senin istemenle olmuyor. tecrübeli bir anne olarak sen ne istersen iste çocuk nasıl davranman gerektiyini belli ediyor. bazı çocuklar yatağında yatmaz. benimki yanımıza yatmazdı ama emzirirken kokusuna alışan bebelerde yatağına gitmiyor.
işde modoko biraz pahalı ama harika seyler var bebe mobilyası bölümü var
ben cok gezmedım kesın dedım allacagım zaman gelır dolasırrım simdi bi hevesle bakdık öle
1 kac magazaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?