Belli bir süre aynı odada yatar. 6 aya kadar falan. Ama sonra odasında yatar. Geç başlayınca alışamıyormuş odasında yatmaya. Öyle diyorlar yani.
Şuan farazi konuşuyorum işte. Zamanı gelince herşey değişebilir :)
Belli bir süre aynı odada yatar. 6 aya kadar falan. Ama sonra odasında yatar. Geç başlayınca alışamıyormuş odasında yatmaya. Öyle diyorlar yani.
Şuan farazi konuşuyorum işte. Zamanı gelince herşey değişebilir :)
Benim hiçbirşey almaya elim gitmiyor. Fazla bakamıyorum bile.
Sanki çok kaptırmak istemiyorum kendimi.
Doğuma çok az zaman kala hepsini alacağım sanırım.
Gerekirse babasını şutlarız...Biz kızımla koyun koyuna yatarız...
Ayrı odada yatsın istemem...
Valla ben babasını hayatta şutlamam. Kıyamam. Ne günahı var adamcağızın.
Hele sen hiç şutlayamazsın. Birbirimizi kandırmayalım kuzucum
Yaaaaniii, kemm kümm şeyy meyy falan filan...
Uyurken şutlucam kız sadece..Başşka anlamda şutlarmıyım hiç...Ben de kıyamam...
yok bende ilk bi kac ay belki yatak odasında beşikde yatar ama sonra kendı odasında uyur
zaten telsiz alıcaz aglayınca ben kalkar anne koltugunda emzirir yatırırım
Yok yok uyurken de gönderemezsin. Onlar bizim ilk çocuklarımız. Kıyamayız.
Orası da doğru...Kız biz çingenler gibi üçümüz yatarız koyun koyuna...sonra 4 oluruz 5 oluruz inşallah..Yatağa sığmayız...
Valla ben kanamam olmadıkça doktora ekstradan gitmek istemiyorum..
Zaten Allah korusun kalbi falan dursa, kanama falan bişiy olmaz mı..Zehirler falan diyorlar ya..
Orası da doğru...Kız biz çingenler gibi üçümüz yatarız koyun koyuna...sonra 4 oluruz 5 oluruz inşallah..Yatağa sığmayız...
bende yaaa.. dün kızımın kıyafetlerini çıkardık baktık felan. almamız gerekiyor yinede fazla ayırmamışım . ama önceden kararlaştırdığın gibi olmuyor . bende yanın-ma almam dedim ama :))))))))) olmuyor. gece kalk emzir geri yatır derken sen yatakta uyuyakalıyorsun. zaman gösterir gerçi. inşallah kızıma benzerde beni yormazBenim hiçbirşey almaya elim gitmiyor. Fazla bakamıyorum bile.
Sanki çok kaptırmak istemiyorum kendimi.
Doğuma çok az zaman kala hepsini alacağım sanırım.
Kalbi durunca kanama manama bişi olmuyor ben 3 hafta öle dolaşmışım mesela, seni korkutmak istemem tabi ama insan hiçbir şey anlayamayabiliyor. Zehirleme olayı eğer kese bozulursa oluyor. Kese bozulmazsa bişi olmuyor. Ama bence de en doğrusu zırt pırt doktora gitmemek olur. Allah a dua etmekten başka çare yok sanırım. Allah kolaylık versin hepimize...
bende yaaa.. dün kızımın kıyafetlerini çıkardık baktık felan. almamız gerekiyor yinede fazla ayırmamışım . ama önceden kararlaştırdığın gibi olmuyor . bende yanın-ma almam dedim ama :))))))))) olmuyor. gece kalk emzir geri yatır derken sen yatakta uyuyakalıyorsun. zaman gösterir gerçi. inşallah kızıma benzerde beni yormaz
Valla siz burda yazınca tırstım..İnşallah bişey olmaz da,sağ salim alırız bebeleri kucağımıza..
ufffffff ben geldim bulanıyorum yaaaaa
kızlar başım çatlıyor yine. başağrısı bi ben çekiyorum bu kadar herhalde. bide sabahtan beri içmde bi huzursuzluk var bebişime bişey olcak gibi. daha cumartesi gittim ama sağ kasık ağrım var biraz bide iş yaptık dün eşimle. ben biraz fazla yoruldum iki kat oldum eğilmekten. korkum var. bişey olsa anlarım değilmi
Ben de bir yatak ve ileride de kullanabileceği bir dolap düşünüyorum, belki bir de yatak olabilen tekli koltuklardan..
bir de ben hep odasında yatırmayı hiç yanıma almamayı düşünüyorum o yüzden beşik falan almıycam. zor mu olur acaba ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?