2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

heheheh evet bende konusuyorum öle yaparım böle yaparımmm inşallah evdeki hesap carsıya uyar

Gerekirse babasını şutlarız...Biz kızımla koyun koyuna yatarız...
Ayrı odada yatsın istemem...

Benim hiçbirşey almaya elim gitmiyor. Fazla bakamıyorum bile.
Sanki çok kaptırmak istemiyorum kendimi.
Doğuma çok az zaman kala hepsini alacağım sanırım.

bende öyleyim hic elim gitmiyo almaya bakmaya söle biraz büyüsün iyice belli etsin kendini

fazla büyük konuşmamak lazım şu aralar :) bende de ne fikirler var, özellikle görümcemin çocuklarını gördükçe böyle yapmıycam şöyle yapmıycam diyip duruyorum ama dememek lazım işte.. Tutamıyorum kendimi ama kafamda hep hayaller, doğsun bunu böyle yapıcam şunu şöyle diye..

yok bende ilk bi kac ay belki yatak odasında beşikde yatar ama sonra kendı odasında uyur
zaten telsiz alıcaz aglayınca ben kalkar anne koltugunda emzirir yatırırım

bende öyle düşünüyorum odası ayrı olsa bile 6 ay bizim odamızda olur sonra telsiz filn alırız odasına geçer ama yanımda yatırmam ya ben deli yatarım Allah korusun bişy olur

Valla ben kanamam olmadıkça doktora ekstradan gitmek istemiyorum..
Zaten Allah korusun kalbi falan dursa, kanama falan bişiy olmaz mı..Zehirler falan diyorlar ya..

Kalbi durunca kanama manama bişi olmuyor ben 3 hafta öle dolaşmışım mesela, seni korkutmak istemem tabi ama insan hiçbir şey anlayamayabiliyor. Zehirleme olayı eğer kese bozulursa oluyor. Kese bozulmazsa bişi olmuyor. Ama bence de en doğrusu zırt pırt doktora gitmemek olur. Allah a dua etmekten başka çare yok sanırım. Allah kolaylık versin hepimize...

Benim hiçbirşey almaya elim gitmiyor. Fazla bakamıyorum bile.
Sanki çok kaptırmak istemiyorum kendimi.
Doğuma çok az zaman kala hepsini alacağım sanırım.
bende yaaa.. dün kızımın kıyafetlerini çıkardık baktık felan. almamız gerekiyor yinede fazla ayırmamışım . ama önceden kararlaştırdığın gibi olmuyor . bende yanın-ma almam dedim ama :))))))))) olmuyor. gece kalk emzir geri yatır derken sen yatakta uyuyakalıyorsun. zaman gösterir gerçi. inşallah kızıma benzerde beni yormaz

Valla siz burda yazınca tırstım..İnşallah bişey olmaz da,sağ salim alırız bebeleri kucağımıza..

kızlar başım çatlıyor yine. başağrısı bi ben çekiyorum bu kadar herhalde. bide sabahtan beri içmde bi huzursuzluk var bebişime bişey olcak gibi. daha cumartesi gittim ama sağ kasık ağrım var biraz bide iş yaptık dün eşimle. ben biraz fazla yoruldum iki kat oldum eğilmekten. korkum var. bişey olsa anlarım değilmi

İnşallah bu da uslu olur canım. Allah kolaylığını verir. Çalışan anne olmak çok zordur eminim.

Valla siz burda yazınca tırstım..İnşallah bişey olmaz da,sağ salim alırız bebeleri kucağımıza..

Ayy bende çok tırstım şimdi acayip paranoya yaparım :18:

ufffffff ben geldim bulanıyorum yaaaaa

Araştırdın mı canım ne dediler test için okuyamadım geçmişi.

Yok bende de var. Hafif başağrısı.
Yorgunluktan oluyor ağrı canım. Sende böyle dersen biz iyice saykoya bağlıycaz :18:

Doktorlar özellikle ilk kırk gün yanınızdan ayırmayın diyorlar, için rahat etmeyebilir onun için ama sen bilirsin bence... Pek doğumdan sonra kıyıp ayıramazsın. Ben kızıma çok güzel bir yatak odası takımı almıştım, büyüyen yataklardan almıştım epeyde para vermiştim ama şimdi çok pişmanım. Şu anda o takımın gardrobundan başka bir parçası kalmadı. Şu an 7 yaşında okul mokul çalışma masası derken parçalar atıldı ve satarken sölemiyorlar ama büyüyen yataklar açılınca çok kötü delikler kalıyor yatakta ve bu beni çok rahatsız etmişti ve ahşap olduğu için de çok ağır oluyorlar, altını silmek falan mümkün değil. Onun için geçen sene bazalı yatak aldım, çok rahat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…