2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ne yalan söyliyim bana da bi huzursuzluk girdi..Bulantılar falan bitti diye seviniyordum, şimdi de bişey mi oldu ki diye üzülüyorum..

Araştırdın mı canım ne dediler test için okuyamadım geçmişi.

Yok bende de var. Hafif başağrısı.
Yorgunluktan oluyor ağrı canım. Sende böyle dersen biz iyice saykoya bağlıycaz :18:

askeri hastane için çarşamba günü gidicem bakalım ne diyecek..ordan randevu almak gerekiyo .....

sanada geçmiş olsun

Araştırdın mı canım ne dediler test için okuyamadım geçmişi.

Yok bende de var. Hafif başağrısı.
Yorgunluktan oluyor ağrı canım. Sende böyle dersen biz iyice saykoya bağlıycaz :18:

vallahi bi tanecim fmg ben eylülümde böyle değildim. dr gidip gelirdim bir ay kafam rahattı. bu site beni arızaya bağladı. herşeyi bilince olmuyor aslında. bişey bilmemek daha güzel.

ben geldimmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzz YA NE DİCEM ben 2 li testi yaptırmadım 208 tl demışler akşamda arkadaşımızın eşi asker eylencesi var rezervasyon yaptırmıs bızım adımızada ee o zaman 300 tl bu gun harcamıs olucam bıde ne bılem 208 tl cok geldi bende herife ben zeynepkamile gidicem dedim herifin beyni döndüü gercektenmi falan dedi :90: evet dedim test için herifim sevindi yazık dediki tama testını orada yaptır doğumu yıne çınarda yaparsın canım dedi adamın gözünü okadar korkutmusumki özel diyee yaşasın kötülükkkk

zeynep kamile giden varmı ben ılk kez gıdıcem bı numara verdı gece 12de ara dedi çarşamda gunune randevu alırsın dedi muayıne olup testleri yaptırcam bedavaaa ne güsellll umarım sinirlenmem gidince bekle bekle sonra ılgısız bı dr. denk gel aman tanrım kafayı yerim dua edin kızlawww

vallahi bi tanecim fmg ben eylülümde böyle değildim. dr gidip gelirdim bir ay kafam rahattı. bu site beni arızaya bağladı. herşeyi bilince olmuyor aslında. bişey bilmemek daha güzel.

Galiba öyleee... Bak kuzu da vesveseye başladı.
Ne yapmalı bilmiyorum.

hoşgeldin cnm. ben özeli bu hafta bıraktım cerrahpaşada devam edicem herşeyimide orada yaptırdım doğumuda inşallah allah nasip ederse orada yaptırcam. varmı devletten iyisi. özeller ticarethane.

Ne yalan söyliyim bana da bi huzursuzluk girdi..Bulantılar falan bitti diye seviniyordum, şimdi de bişey mi oldu ki diye üzülüyorum..

anam ben iyiydim dün bu günn sabah kalkarkalkmaz bı posta sarı su mıdem den ağzıma çocuk gelicek diye korktummm sonra işe geldım kahvaltı ettım bı postada ona attım yaaaaaa ne güsel mıden bulanmıyorsa

zeynep kamile kadar gidip nie yoruyosun kendını semt polikinliklerinde de yapıyolar 2 li test
yanı hepsınde yapıyolar mı bilmıyorumda ben kan testi icin gittigimde kız dedi bana
bosuna özele gitme burdada yapılıyor 2 li die

Galiba öyleee... Bak kuzu da vesveseye başladı.
Ne yapmalı bilmiyorum.

aslında fazla araaştırmamak lazım ama olmuyor işte. fazla takılmamak lazım sitelere onada dayanamıyorum özlüyorum sizleri. evde bile anlatırken bizim kızlarda şu olmuş felan diye anlatıyorum eşim diyor senin hamile arkadaşın yokki . aaa dedim kk daki kızlar:))) bi onlar eksikti dedi:))

hoşgeldin cnm. ben özeli bu hafta bıraktım cerrahpaşada devam edicem herşeyimide orada yaptırdım doğumuda inşallah allah nasip ederse orada yaptırcam. varmı devletten iyisi. özeller ticarethane.

Devlet hastanesiyle de uğraşmak çok zor. Ben gitsem bütün günümü alır her muayene sonra iş yerinde problem çıkar.

heeeeeeee bu arada kızlarrr bu gün çok güsel hissediyorum kendimi gri beyaz simli makyaj ayliner falan kırmızı rujjjjj siyah gri klasik dizimin üstünde elbiseee ayyy :97: kendimi övmüş gibi oldum emme çok güsel oldum be yawwwwfffffffff

:)))))))))))))))))))))))))) ağır konuşmuş. Ben de hep anlatıyorum sizleri.

Valla siz burda yazınca tırstım..İnşallah bişey olmaz da,sağ salim alırız bebeleri kucağımıza..

Canım seni korkutmak istemem, hemen moralin bozulmasın düşükler zaten genelde 12 hafta içinde oluyor ve zaten 11. haftadan itibaren mide bulantılarının azalması da normal. Aklına kötü bişi gelmesin, moralini yüksek tut hiçbir şey olmaz merak etme 12. haftayı atlattıktan sonra bence hiçbir şeyden korkma ben hep 8.9. haftada kaybettim bebeklerimi ve bunun da bir nedeni varmış daha sonra anlaşıldı, kanım pıhtılaştığından bebeği besleyememiş. Ultrasonda bebek haftasıyla uyumluysa hiçbir şeyden korkma...

kesinlikle katılıyorum bende doğumu devlette yapıcam şimdilik özele de devam ediyorum kanamalarım olduğu için özelde hemen gidip bakabiliyorsun

aynen bende anam cok heyecanlanıyorummm

hatta bebişlerimizden kaybedince çok ağladım eve gidincede eşim sordu neoldu diye arkadaşım bebeğini kaybetti diye

:)))))))))))))))))))))))))) ağır konuşmuş. Ben de hep anlatıyorum sizleri.

kız deme öyle bak bi kötü hissettim kendimi şimdi.. bişey demedi adamım. bvenim çok arkadaşım var oda kafayı yedi bizim telefon konuşmalarımızdan onun içiin dedi(((((((( bak üzülürüm

Kızlar bu vesvese bulaşıcı hastalık gibi bir kişide başladımı herkese geçiyo
olumsuz konuları bırakın güzel şeylerden bahsedin allah hepimizin bebeklerini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…