kızlar başım çatlıyor yine. başağrısı bi ben çekiyorum bu kadar herhalde. bide sabahtan beri içmde bi huzursuzluk var bebişime bişey olcak gibi. daha cumartesi gittim ama sağ kasık ağrım var biraz bide iş yaptık dün eşimle. ben biraz fazla yoruldum iki kat oldum eğilmekten. korkum var. bişey olsa anlarım değilmi
Araştırdın mı canım ne dediler test için okuyamadım geçmişi.
Yok bende de var. Hafif başağrısı.
Yorgunluktan oluyor ağrı canım. Sende böyle dersen biz iyice saykoya bağlıycaz :18:
Araştırdın mı canım ne dediler test için okuyamadım geçmişi.
Yok bende de var. Hafif başağrısı.
Yorgunluktan oluyor ağrı canım. Sende böyle dersen biz iyice saykoya bağlıycaz :18:
vallahi bi tanecim fmg ben eylülümde böyle değildim. dr gidip gelirdim bir ay kafam rahattı. bu site beni arızaya bağladı. herşeyi bilince olmuyor aslında. bişey bilmemek daha güzel.
ben geldimmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzz YA NE DİCEM ben 2 li testi yaptırmadım 208 tl demışler akşamda arkadaşımızın eşi asker eylencesi var rezervasyon yaptırmıs bızım adımızada ee o zaman 300 tl bu gun harcamıs olucam bıde ne bılem 208 tl cok geldi bende herife ben zeynepkamile gidicem dedimherifin beyni döndüü gercektenmi falan dedi :90: evet dedim test için herifim sevindi yazık dediki tama testını orada yaptır doğumu yıne çınarda yaparsın canım dedi adamın gözünü okadar korkutmusumki özel diyee yaşasın kötülükkkk
zeynep kamile giden varmı ben ılk kez gıdıcem bı numara verdı gece 12de ara dedi çarşamda gunune randevu alırsın dedi muayıne olup testleri yaptırcambedavaaa ne güsellll umarım sinirlenmem gidince bekle bekle sonra ılgısız bı dr. denk gel aman tanrım kafayı yerim dua edin kızlawww
Ne yalan söyliyim bana da bi huzursuzluk girdi..Bulantılar falan bitti diye seviniyordum, şimdi de bişey mi oldu ki diye üzülüyorum..
ben geldimmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzz YA NE DİCEM ben 2 li testi yaptırmadım 208 tl demışler akşamda arkadaşımızın eşi asker eylencesi var rezervasyon yaptırmıs bızım adımızada ee o zaman 300 tl bu gun harcamıs olucam bıde ne bılem 208 tl cok geldi bende herife ben zeynepkamile gidicem dedimherifin beyni döndüü gercektenmi falan dedi :90: evet dedim test için herifim sevindi yazık dediki tama testını orada yaptır doğumu yıne çınarda yaparsın canım dedi adamın gözünü okadar korkutmusumki özel diyee yaşasın kötülükkkk
zeynep kamile giden varmı ben ılk kez gıdıcem bı numara verdı gece 12de ara dedi çarşamda gunune randevu alırsın dedi muayıne olup testleri yaptırcambedavaaa ne güsellll umarım sinirlenmem gidince bekle bekle sonra ılgısız bı dr. denk gel aman tanrım kafayı yerim dua edin kızlawww
Galiba öyleee... Bak kuzu da vesveseye başladı.
Ne yapmalı bilmiyorum.
hoşgeldin cnm. ben özeli bu hafta bıraktım cerrahpaşada devam edicem herşeyimide orada yaptırdım doğumuda inşallah allah nasip ederse orada yaptırcam. varmı devletten iyisi. özeller ticarethane.
aslında fazla araaştırmamak lazım ama olmuyor işte. fazla takılmamak lazım sitelere onada dayanamıyorum özlüyorum sizleri. evde bile anlatırken bizim kızlarda şu olmuş felan diye anlatıyorum eşim diyor senin hamile arkadaşın yokki . aaa dedim kk daki kızlar:))) bi onlar eksikti dedi:))
Valla siz burda yazınca tırstım..İnşallah bişey olmaz da,sağ salim alırız bebeleri kucağımıza..
vallahi bi tanecim fmg ben eylülümde böyle değildim. dr gidip gelirdim bir ay kafam rahattı. bu site beni arızaya bağladı. herşeyi bilince olmuyor aslında. bişey bilmemek daha güzel.
kesinlikle katılıyorum bende doğumu devlette yapıcam şimdilik özele de devam ediyorum kanamalarım olduğu için özelde hemen gidip bakabiliyorsunhoşgeldin cnm. ben özeli bu hafta bıraktım cerrahpaşada devam edicem herşeyimide orada yaptırdım doğumuda inşallah allah nasip ederse orada yaptırcam. varmı devletten iyisi. özeller ticarethane.
aslında fazla araaştırmamak lazım ama olmuyor işte. fazla takılmamak lazım sitelere onada dayanamıyorum özlüyorum sizleri. evde bile anlatırken bizim kızlarda şu olmuş felan diye anlatıyorum eşim diyor senin hamile arkadaşın yokki . aaa dedim kk daki kızlar:))) bi onlar eksikti dedi:))
:)))))))))))))))))))))))))) ağır konuşmuş. Ben de hep anlatıyorum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?