kızlar başım çatlıyor yine. başağrısı bi ben çekiyorum bu kadar herhalde. bide sabahtan beri içmde bi huzursuzluk var bebişime bişey olcak gibi. daha cumartesi gittim ama sağ kasık ağrım var biraz bide iş yaptık dün eşimle. ben biraz fazla yoruldum iki kat oldum eğilmekten. korkum var. bişey olsa anlarım değilmi
kız deme öyle bak bi kötü hissettim kendimi şimdi.. bişey demedi adamım. bvenim çok arkadaşım var oda kafayı yedi bizim telefon konuşmalarımızdan onun içiin dedi(((((((( bak üzülürüm
Canım seni korkutmak istemem, hemen moralin bozulmasın düşükler zaten genelde 12 hafta içinde oluyor ve zaten 11. haftadan itibaren mide bulantılarının azalması da normal. Aklına kötü bişi gelmesin, moralini yüksek tut hiçbir şey olmaz merak etme 12. haftayı atlattıktan sonra bence hiçbir şeyden korkma ben hep 8.9. haftada kaybettim bebeklerimi ve bunun da bir nedeni varmış daha sonra anlaşıldı, kanım pıhtılaştığından bebeği besleyememiş. Ultrasonda bebek haftasıyla uyumluysa hiçbir şeyden korkma...
kizlar belim cok agriyoooo(((((((((((
Benim moralim bozuldu ya...Alışverişe gidiyorum ben..
Hadi görüşürüz kızlar...İnşallah bebeler sağ salim duruyolardır yerinde...
Anam gezenti. Bitirdin mi kız işleri?
biliyorum aslında ama dengesizleştim. sağol yinede cnm..Canım benimde özellikle geçen hafta bir baş ağrım tuttu 3 gün yattım. Hamilelikte normak bende 14.hafta içindeyim ve 12.hafta doktora gittiğimde beni kasık ağrılarına karşı uyardı, yakında sağ kasıkta çok ciddi ağrıların olabilir,korkma normal dedi. Ayrıca düşüklerin öyle yorulmakla falan alakası yok bence. Benimde sağ kasıklarım bu hafta çok ağrıyar merak etme bence rahim büyüyor da onun için.
Yok be yavrum o manada demedim. Yanlış anlamadım ki?
Ben hiç alıngan değilimdir Egecim. Şimdi yazarken ne biliyim ses tonu, mimik gibi şeyler yok ya bazen yanlış anlaşılıyor yazdıklarım.
Ben de aynı sorun sebebiyle kaybetmişim. Şimdi kan sulandırıcı kullanıyormusun?
Ben her gün bebe aspirini içiyorum. 34. haftaya kadar devam edecekmişim.
Valla bitmedi ama, şu an çalışamıycamm...İyi hissetmiyorum kendimi...Bi gezeyim, gözüm gönlüm açılsın..
korkma kuzucummm aaaaa:18: :18: :18::18: :18: :18:
Tırsak oldum vallahi...
hadi ya bilmiyordum onu ama ne yapam ya giderim artıkım bı tek testler için gidicem zaten sağol bitanem bılgı verdığın içinzeynep kamile kadar gidip nie yoruyosun kendını semt polikinliklerinde de yapıyolar 2 li test
yanı hepsınde yapıyolar mı bilmıyorumda ben kan testi icin gittigimde kız dedi bana
bosuna özele gitme burdada yapılıyor 2 li die
kizlar belim cok agriyoooo(((((((((((
Evet kullanıyorum hem kan sulandırıcı iğne yapıyorum her sabah, hemde coraspin alıyorum.
işde modoko biraz pahalı ama harika seyler var bebe mobilyası bölümü var
ben cok gezmedım kesın dedım allacagım zaman gelır dolasırrım simdi bi hevesle bakdık öle
1 kac magazaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?