2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimde özellikle geçen hafta bir baş ağrım tuttu 3 gün yattım. Hamilelikte normak bende 14.hafta içindeyim ve 12.hafta doktora gittiğimde beni kasık ağrılarına karşı uyardı, yakında sağ kasıkta çok ciddi ağrıların olabilir,korkma normal dedi. Ayrıca düşüklerin öyle yorulmakla falan alakası yok bence. Benimde sağ kasıklarım bu hafta çok ağrıyar merak etme bence rahim büyüyor da onun için.

kız deme öyle bak bi kötü hissettim kendimi şimdi.. bişey demedi adamım. bvenim çok arkadaşım var oda kafayı yedi bizim telefon konuşmalarımızdan onun içiin dedi(((((((( bak üzülürüm

Yok be yavrum o manada demedim. Yanlış anlamadım ki?
Ben hiç alıngan değilimdir Egecim. Şimdi yazarken ne biliyim ses tonu, mimik gibi şeyler yok ya bazen yanlış anlaşılıyor yazdıklarım.

Son düzenleme:
merhabalar kızlar fırsat buldum bı sıze bakayım dedım baş ağrısından bahsetmıssınız bendede dun vardı bugun ıyıyım..sanırım bu haftalarda bas agrıları olabılırmıs bı yerde okumustum ama hatırlayamadım.Sımdı bıraz gecmıs okuyayım byee

Ben de aynı sorun sebebiyle kaybetmişim. Şimdi kan sulandırıcı kullanıyormusun?
Ben her gün bebe aspirini içiyorum. 34. haftaya kadar devam edecekmişim.

biliyorum aslında ama dengesizleştim. sağol yinede cnm..

Yok be yavrum o manada demedim. Yanlış anlamadım ki?
Ben hiç alıngan değilimdir Egecim. Şimdi yazarken ne biliyim ses tonu, mimik gibi şeyler yok ya bazen yanlış anlaşılıyor yazdıklarım.

haklısım cnm mimikler olmayınca öyke oluyor. öptüm seni şeker

:18: :18: :18: :18: :18: :18:
Tırsak oldum vallahi...
korkma kuzucummm aaaaa
hadi ya bilmiyordum onu ama ne yapam ya giderim artıkım bı tek testler için gidicem zaten sağol bitanem bılgı verdığın için
kizlar belim cok agriyoooo (((((((((((

benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heleki akşam uykuya dalmak için sarfettiğim çaba da cabasıııı

ben yemeğe gidiyorum 45 dk sonra buradayımmmm

yaa herkesin bulantısı geçmişşşş benim ne zaman geçecek ufffffffffffffffff

İyi düşün..... İyi olsun........
Çok iyiyim. Korkmuyorummmm..... Endişelenmiyorum.
Naayyyy nayyyy nayyyy.
Lay laaayyyy looommmmmm.....

işde modoko biraz pahalı ama harika seyler var bebe mobilyası bölümü var
ben cok gezmedım kesın dedım allacagım zaman gelır dolasırrım simdi bi hevesle bakdık öle
1 kac magazaya

modoko pahalı bencede ben dıyorum kı esıme ıkea ya baksak soyle beyaz beyaz parca parca bı oda olustursak, odanın bır duvarı duvar kağıdı olsa ekoselı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…