2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada alakasız yerlerden gırıyorum cunku geçmısı okuyup yazıyorum artık kusuruma bakmayın:)
dogum fotografcısı dusunuyor musunuz?bebegınızı ılk kucagınıza aldıgınız anı babasıyla falan ne guzel olur:)

Valla düşünüyorum ama herşey maddiyata bakıyor. Durumumuz müsait olursa inşallah isterim.
Olay çok güzel doğuma da giriyor onlar. İlk ağladığı anlar bile fotoğraflanıyor.

modoko pahalı bencede ben dıyorum kı esıme ıkea ya baksak soyle beyaz beyaz parca parca bı oda olustursak, odanın bır duvarı duvar kağıdı olsa ekoselı:))
ayy çok şeker olur bencede:))))

valla düşünüyorum ama herşey maddiyata bakıyor. Durumumuz müsait olursa inşallah isterim.
Olay çok güzel doğuma da giriyor onlar. Ilk ağladığı anlar bile fotoğraflanıyor.

ben dr vermiştim kızımındkini çekmişlerdi kameraya bunda sanmam ama devlatte olacağı için adamlar de get şurdan sen gibi 50 karı var doğurcak derler:)))))

dogru dedın doktora versen yuzune bakar:))annemler etfal hastanesıne yakın oturuyorlar ıste evlenmeden once bızım odamız dogumhane ıle karsı karsıyaydı arada bahce vardı.Dogumhanedekı kadınların seslerı hep gelırdı bı de onlara kızan hemsırelerı duyardık cok sınır bozucuydu

kesinlikle katılıyorum bende doğumu devlette yapıcam şimdilik özele de devam ediyorum kanamalarım olduğu için özelde hemen gidip bakabiliyorsun

ayy çok şeker olur bencede:))))

ben dr vermiştim kızımındkini çekmişlerdi kameraya bunda sanmam ama devlatte olacağı için adamlar de get şurdan sen gibi 50 karı var doğurcak derler:)))))

kızlar devlette doğum apan yakınlarımdan hep çok kötü şeyler duydum doğum esnasındada sonrasındada baya hırpalanmışlar hmşireler doktorlar çok sert kaba davranmış eşimin abisinin eşide devletde yapmış tövbe diyodu suyu gelmesine rağmen doğumhaneye almamışlar yine ablamın arkadaşı doğum sırasında çığlık atarken 'kes sesini be seni mi dinliycez nasıl yaptıysan doğuracaksın' demişler eminmisiniz devlette yapmaya ben korkarım valla ama öyle bi duruma maruz kalsam doğurduktan sonra ilk işim o hemşireyi yolmak olur

O hemşirelere çok pis dalasım var. Kendilerini ne sanıyorlarsa

eminim ve son kararım ( kendi adıma) benim kuzenlerim özellikle cerrahpalşayı seçtiler. özel oda da kaldılar40 tl fark verip ve dediğin gibide davranmıyorlar. Sezeryan olcağı için kes sesini diyemezler. :))
valla 3,5 aydır muayene oluyorum işyerime yazı bile veriyorlar sana laf gelmesin diye:))

eskiden di ya o tür muamele şimdi devlet hastaneleri ( burası hariç) özel hastane gibi.. önceki çalıştıgım devlet hastanesi süperdi

şimdilki hemşireler okumuş aklı başında gemncekiler valla:)) eskiden bende devlet hast. Hakkında öyle düşünürdüm ama şimdi öyle değil.

Bence imkan varsa en güzeli Çapa- Cerrahpaşa ve Marmara Üniversitesi. Sonuçta fiziksel koşulları iyideğil belki ama doktorlar muhteşem, bence en doğrusu da doktorun iyi olması yoksa odaları güzel olsa ne olur olmasa ne olur zaten 1-2 gün kalıncak. Benim arkadaşım Zeynep Kamil de yaptı evet hastane çok kalabalıktı ama neticede 35 dk.da doğurttular kızı bu işler bence biraz da deneyim işi Zeynep Kamil de bir doktor günde 50 -60 çocuk doğurtuyor ama özelde belki 1 ayda o kadar doğum yapılmıyor.

Zaten öyle bişeyle allah karşılaştırmasın. Doğuruyom eline düşmüşüm falan demem oyarım o hemşireyi.
Allllaaaaaaaaahhhhh. Tutmayın beni
Yıkarım o hastaneyi. Haksızlığa hiç gelemem.

Canım özel hastaneye göre değişir. Öyle her hastaneye gidilmez tabi.

hastaneden hastaneye değişiyor demek ama benim dediğim olayda geçen sene oldu zaten çok eskiden olan bişy değil burda öyle büyük hastaneler yok bi tane devlet hastanesi var gidersen koyun gibi sıraya diziyolar elinde numara olmasına rağmen adamların, gittiğimde kavga ettim hemşireyle de doktorlada alışmışlar herkese cahilbişy bilmiyor gözüyle bakıp bağırıyorlar o yüzden ben bulaşmam hamile halimle elimden bi kaza çıkar

ben ilk dedeğimi özelde yaptım odası büyüktü felan noldu satınmı aldım. Cerrahpaşanın polisan sponsorluğunu almış ve şuan ameliyathane dahil bütün kadındoğum üniteleri bakımda. Sıfır yapılıyor. Benim için önemli olan yenidoğan ünitesinin tam teşekküllü olması. Allah korusun küvese felan gerek olursa ayvayı yeriz.1 haftası 15000 tl özellerde arkadaşım verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…