sabah girmişti sanırım alıntı yaparken gördüm..bodrum81 i hiç gördünüz mü bugün onu da merak ediyorum
jale warya.. hem bnm gibi mart annesi hmde 2011haziran.. onun oğlu arda da öyle jaleye çekmiş akşam uyuyomuş erkenden bi karnını doyurmak iççin uyanıp 12ye 1e kadar öğlen yatıyomuş:))ben bebekken hiç ağlamazmışım nerdeyse, sürekli uyuyomuşum annem göz rengini göremiyoruz diye uyandırıyoduk paso yatıyodun diyo hatta fotograf çektirirken bari gözleri açık olsun diye bi iki vurmuşlar yanagıma burnumu filan sıkmışlar bende tık yok horul horul yatıyomuşumkendi kendime büyümüşüm valla inşallah benim bebik de öyle uslu olur
waww teyzeye bakBenim teyzem ikizleri bile normal dogum ile yapti :) Istememisti sezeryan olmayi. Trde hemen yapiyorlar.
sağol kuzumm dediğin gibi hergün ölçtürmeye gideceğim dr da öyle dedi tuzu nasıl çıkaracağım hayatımdan bilmiyorumm hani öyle acyip bir düşkünlüğümde yok ama hasta yemeği gibi de yiyemem hiçbirşeyi kararında olsun isterim içinde biraz
sabah girmişti sanırım alıntı yaparken gördüm..
jale warya.. hem bnm gibi mart annesi hmde 2011haziran.. onun oğlu arda da öyle jaleye çekmiş akşam uyuyomuş erkenden bi karnını doyurmak iççin uyanıp 12ye 1e kadar öğlen yatıyomuş:))
inşallah sana çeker cnm bizimki yerinde durmayan hiperaktif babasına çekti bari bu defaki uslu olsun diorum ama bakalım..
waww teyzeye bak
çok sağol canım.bircecim cok sevındım goozun aydın cnmm
sağol seydam. ikizler arasında hep oluyormuş böyle fark. geçen bu siteden biriyle yazıştık onun hep 10 gün olmuş. gittiğim doktorlar da normal diyor da ben küçük kuzum da büyüsün istyorum o yüzdenbircecim canim cok sevindim birazda olsa icin rahatlamis cok sükür.. 1 günden biseycik olmaz canim .. benim yegenlerimin arasinda tam 1 hafta vardi hic bisey olmadi allahin izniyle senin kuzucuklarinada bisey olmayacak hep güzel düsünelim bundan sonra hepimizde
canım ya senin ikizler beni çok heyecanlandırıyor...bende hep ikiz istemişimdir ama kısmet tabiki..olsun allah bebek nasip etti ya o bile yeterli...
bızdıklar nasılllarr annesiii..resimlerini koymucanmııbıdıkların resimelrinide eklesene canım..
bu arada içini ferah tut canım olur mugüzel büyüyecekler bebişler..
boyun ölçüsünü almak için tekrar çağırdımı cnaım bu arada ?
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html kizlar burda cok güzel avatarlar var ekleyebilirsiniz
canim lilypie den yapiyorum ben ama istersen sanada yaparimcok guzel resımler var gercekten .pekı cızelge nasıl ekleyebılırım ve nerden?
canim lilypie den yapiyorum ben ama istersen sanada yaparim
isteyen olursa seve seve yaparim kizlar :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?