2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bebekken hiç ağlamazmışım nerdeyse, sürekli uyuyomuşum annem göz rengini göremiyoruz diye uyandırıyoduk paso yatıyodun diyo hatta fotograf çektirirken bari gözleri açık olsun diye bi iki vurmuşlar yanagıma burnumu filan sıkmışlar bende tık yok horul horul yatıyomuşum kendi kendime büyümüşüm valla inşallah benim bebik de öyle uslu olur

bodrum81 i hiç gördünüz mü bugün onu da merak ediyorum
sabah girmişti sanırım alıntı yaparken gördüm..
jale warya.. hem bnm gibi mart annesi hmde 2011haziran.. onun oğlu arda da öyle jaleye çekmiş akşam uyuyomuş erkenden bi karnını doyurmak iççin uyanıp 12ye 1e kadar öğlen yatıyomuş:))
inşallah sana çeker cnm bizimki yerinde durmayan hiperaktif babasına çekti bari bu defaki uslu olsun diorum ama bakalım..
Benim teyzem ikizleri bile normal dogum ile yapti :) Istememisti sezeryan olmayi. Trde hemen yapiyorlar.
waww teyzeye bak

Benimde tansiyonum 14/9 çıkıyordu her doktora gittiğimde, doktorum bana da sabah akşam ölç dedi, koldan ölçülen elektronik aletlerden aldım şu anda da hafif yüksek, sürekli kontrol ediyorum tuzu biraz azalttım ve birazda limonlu su çay falan iyi geliyor. Geçmiş olsun kendine dikkat et.

yaa ne güzel inşallah bana çeker de yormaz beni bu arada erkek olursa bende Arda istiyorum Ardalar uslu oluyomuş hem bak, karnını doyurur yatırır rahat ederim

bircecim cok sevındım goozun aydın cnmm
çok sağol canım.
sağol seydam. ikizler arasında hep oluyormuş böyle fark. geçen bu siteden biriyle yazıştık onun hep 10 gün olmuş. gittiğim doktorlar da normal diyor da ben küçük kuzum da büyüsün istyorum o yüzden inşalla cuma da mutlu gelirim eve...

belki bundan sonraki ikiz olur senin de bugün gittiğim doktor kendi doktorum değildi. okula gitmiyorum ya kanama nedeniyle. raporumu uzatmak için gittim, gitmişken baktı, ayrıntılı incelemedi. kendi doktoruma cuma günü gideceğim ense kalınlığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…