2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel haberlerle gelirsin inşallah

meyve ye meyve:) ben de uzun zaman sonra dışarı çıktım bugün, yemeği de dışarıda yedik ilk kez uzun süre acıkmadım, nasıl yediysem artık

sabah hastane için çıkmıştım, akşam da eşim ve annemle çıktık. çok az yürüdüm ama aşırı derecede halsizim. çok alışmışım yatmaya, kalçam tutuk çok zor yürüyorum acilen normale önüp her gün yürüyüş yapmam lazım...

ahhh bircecim bende yatmaktan yürümeyi unutmuşum hemen yoruluyorum benim dr yüzme tavsiye etti hem kilo aldığım için

slm kızlar
seydam süt iç tavsiye ederim tabi içebiliyorsan
yok canim icemiyorum sütü ama yogurt aldim simdi bi kase onu yiyorum

amin canim ins..... bende senden farkli sayilmam canim hep evdeyim sadece yatmiyorum o var ama disari hayatim hic yok neredeyse aslinda riskli dönem bitti ama hala nasil alistiysak cikamiyoruz galiba... canim yinede dikkat et lekelenmen filan yok degilmi???

ahhh bircecim bende yatmaktan yürümeyi unutmuşum hemen yoruluyorum benim dr yüzme tavsiye etti hem kilo aldığım için
ya benim ciddi ciddi kalçam tutuluyor. ben bu kadar yattığım halde kanamalar oldu, bir de yüzsem nolur :)))

sabah hastaneden sonra markete gittim, nasıl mutlu oldum orda bile:)) anne eve gitmeyelim nolur diyorum küçük çocuk gibi eşim aradı eve dönerken hapishaneye dönüyorum diyorum:)) bir haftadır yok kanama, doktorum da bir şey demezse biraz biraz çıkacağım artık, psikolojim bozuldu

bircem canim cik tabiki morale cok fazla ihtiyacimiz var disarida hamile oldugumuzu biran olsun unutuyoruz bende genelde cumadan cumaya cikiyorum esim yarim gün calisiyor yani almanyanin geneli böyle sanirim .. geliyor hemen cikiyoruz 1,2 saat banada fazlasiyla yetiyor hicde bos dönmem tabii bu arada cikiyorum almadan olurmu

ne hallere düştük ya, nelerle mutlu oluyoruz:))) sen karda çok çıkma ama yine de. ben bir izmirli olarak çok korkarım kar yağınca, yürümeyi de beceremem

neyse ben cikiyorum canim sabah 6 da ayaktayiz kücük bey okula gidecekya ...duacim ol bircecim öpüyorum sizleriiiii

ne hallere düştük ya, nelerle mutlu oluyoruz:))) sen karda çok çıkma ama yine de. ben bir izmirli olarak çok korkarım kar yağınca, yürümeyi de beceremem
aynen öyle oluyor .... karki ne kar sorma ama alistim paldür küldür daliyorum icine kar cizmelerimle sen merak etme

canım inşallah iyi haberlerle gelirsin yarın yüreğini ferah tut sen
birce ikiz taşımak kolay mı ama geçecek bu günler biraz sabır
kızlar bende kaçtım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…