çok güzel haberlerle gelirsin inşallah
meyve ye meyve:) ben de uzun zaman sonra dışarı çıktım bugün, yemeği de dışarıda yedik ilk kez uzun süre acıkmadım, nasıl yediysem artık
sabah hastane için çıkmıştım, akşam da eşim ve annemle çıktık. çok az yürüdüm ama aşırı derecede halsizim. çok alışmışım yatmaya, kalçam tutuk çok zor yürüyorumacilen normale önüp her gün yürüyüş yapmam lazım...
yok canim icemiyorum sütüslm kızlar
seydam süt iç tavsiye ederim tabi içebiliyorsan
amin canim ins..... bende senden farkli sayilmam canim hep evdeyim sadece yatmiyorum o var ama disari hayatim hic yok neredeyseçok güzel haberlerle gelirsin inşallah
meyve ye meyve:) ben de uzun zaman sonra dışarı çıktım bugün, yemeği de dışarıda yedik ilk kez uzun süre acıkmadım, nasıl yediysem artık
sabah hastane için çıkmıştım, akşam da eşim ve annemle çıktık. çok az yürüdüm ama aşırı derecede halsizim. çok alışmışım yatmaya, kalçam tutuk çok zor yürüyorumacilen normale önüp her gün yürüyüş yapmam lazım...
katılıyorum bircecim yarından itibaren benimde başlamam lazım yürüyüşe yat yat alıyorum boş kiloları valla
Koymuyorsunki göbüsünü görelim bir masallah diyelim ama yokaynen canım ya, sinir oluyorum kendime. artık kocaman oldu göbeğim. siyahla falan kamufle ediyordum şimdi mümkün değil, gereğinden fazla büyük
ya benim ciddi ciddi kalçam tutuluyor. ben bu kadar yattığım halde kanamalar oldu, bir de yüzsem nolur :)))ahhh bircecim bende yatmaktan yürümeyi unutmuşum hemen yoruluyorum benim dr yüzme tavsiye etti hem kilo aldığım için
yok canim icemiyorum sütüama yogurt aldim simdi bi kase onu yiyorum
amin canim ins..... bende senden farkli sayilmam canim hep evdeyim sadece yatmiyorum o var ama disari hayatim hic yok neredeyseaslinda riskli dönem bitti ama hala nasil alistiysak cikamiyoruz galiba... canim yinede dikkat et lekelenmen filan yok degilmi???
Koymuyorsunki göbüsünü görelim bir masallah diyelim ama yok:84:
bircem canim cik tabiki morale cok fazla ihtiyacimiz var disarida hamile oldugumuzu biran olsun unutuyoruz bende genelde cumadan cumaya cikiyorum esim yarim gün calisiyor yani almanyanin geneli böyle sanirim .. geliyor hemen cikiyoruz 1,2 saat banada fazlasiyla yetiyor hicde bos dönmem tabii bu arada cikiyorum almadan olurmu
4 gözle bekliyorum inan sonucta ikiz gebelik olur okadar yerim ben onlari ...
neyse ben cikiyorum canim sabah 6 da ayaktayiz kücük bey okula gidecekya...duacim ol bircecim öpüyorum sizleriiiii
aynenne hallere düştük ya, nelerle mutlu oluyoruz:))) sen karda çok çıkma ama yine de. ben bir izmirli olarak çok korkarım kar yağınca, yürümeyi de beceremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?