2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın,
dünkü geçmişe hiç bakmadım..Umarım herşey yolundadır..
Bugün ikiliye giden arkadaşlar,Allah yardımcınız olsun, bol şans..İyi haberlerle gelin inşallah...
Fazla yazamayacağım, çok evrak birikti elimde...
Bi sürü yeni resim ekledim, topiğe bakın...

Kizlar herkese merhabalar..Yaklasik bir aydir giremiyorum foruma, malesef bebegimizi kaybettik..Zor zamanlardi, simdi daha iyiyim, insallah Allah'im hayirlisiyla anne olmayi nasip eder. Kendinize, dolayisiyla bebislerinize iyi bakin, hic stres yapmayin, uzmeyin kendinizi kucuk seyler icin.Hayirlisiyla insallah Allah'im herkese anne olmayi nasip etsin..

Canım benim...Başın sağolsun...Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik nasip eder..
Daha iyiyim demene sevindim, ne desem boş biliyorum ama, Allah sevdiği kullarını daha fazla sınarmış..İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik geçirir ve bebişini kucağına alırsın..

geçmiş olsun cnm. atlatmana çok sevindim. allah yeniden nasip eder inşalah.

kuzucum bende giremiycem gökyüzü dün virüs dedi korkuttu beni. bi ara tekrar girerim.

geçmiş olsun cnm. atlatmana çok sevindim. allah yeniden nasip eder inşalah.

kuzucum bende giremiycem gökyüzü dün virüs dedi korkuttu beni. bi ara tekrar girerim.

Günaydın canım..Ya ben burdayım da,çok aktif olamayacağım..
Virüs zannetmiyorum ya, burdan bişey eklemiyoruz ki bilgisayarımıza..İnşallah girmez tabi..

Canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin..Her seyde bir hayir vardir, insallah tekrar hamile kalirim ve bu sefer her seyin yolunda gitmesini ve saglikla bebisimizi kucagimiza almayi umuyorum..

Canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin..Her seyde bir hayir vardir, insallah tekrar hamile kalirim ve bu sefer her seyin yolunda gitmesini ve saglikla bebisimizi kucagimiza almayi umuyorum..

İnşallah canım..Sonuçta hamile kalabilmişsin, tekrar kalırsın..Ben 5 sene bekledim..
Folik asit iç istersen hamile kalmadan önce, çk faydası varmış..Rabbim hiçbirimizin kucağnı boş bırakmasın..

canim cok tesekkurler.Evet folik asit iciyorum dedigin gibi, doktor birakma, her gun devam et dedi.Insallah bakalim hayirlisiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…