canım inşallah iyi haberlerle gelirsin yarın yüreğini ferah tut sen
birce ikiz taşımak kolay mı ama geçecek bu günler biraz sabır
kızlar bende kaçtım iyi geceler
Kizlar herkese merhabalar..Yaklasik bir aydir giremiyorum foruma, malesef bebegimizi kaybettik..Zor zamanlardi, simdi daha iyiyim, insallah Allah'im hayirlisiyla anne olmayi nasip eder. Kendinize, dolayisiyla bebislerinize iyi bakin, hic stres yapmayin, uzmeyin kendinizi kucuk seyler icin.Hayirlisiyla insallah Allah'im herkese anne olmayi nasip etsin..
Kizlar herkese merhabalar..Yaklasik bir aydir giremiyorum foruma, malesef bebegimizi kaybettik..Zor zamanlardi, simdi daha iyiyim, insallah Allah'im hayirlisiyla anne olmayi nasip eder. Kendinize, dolayisiyla bebislerinize iyi bakin, hic stres yapmayin, uzmeyin kendinizi kucuk seyler icin.Hayirlisiyla insallah Allah'im herkese anne olmayi nasip etsin..
geçmiş olsun cnm. atlatmana çok sevindim. allah yeniden nasip eder inşalah.
kuzucum bende giremiycem gökyüzü dün virüs dedi korkuttu beni. bi ara tekrar girerim.
Canım benim...Başın sağolsun...Allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik nasip eder..
Daha iyiyim demene sevindim, ne desem boş biliyorum ama, Allah sevdiği kullarını daha fazla sınarmış..İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik geçirir ve bebişini kucağına alırsın..
günaydin herkese..kolay gelsin..
Canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin..Her seyde bir hayir vardir, insallah tekrar hamile kalirim ve bu sefer her seyin yolunda gitmesini ve saglikla bebisimizi kucagimiza almayi umuyorum..
İnşallah canım..Sonuçta hamile kalabilmişsin, tekrar kalırsın..Ben 5 sene bekledim..
Folik asit iç istersen hamile kalmadan önce, çk faydası varmış..Rabbim hiçbirimizin kucağnı boş bırakmasın..
Günaydın channel..
canim cok tesekkurler.Evet folik asit iciyorum dedigin gibi, doktor birakma, her gun devam et dedi.Insallah bakalim hayirlisiyla..
Teyzeleri bebekimin cicilerine de bakın olur mu, son 2 sayfadakileri bugün ekledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?