kızlarr 2lı ıcın kan verırken ac olmak gerekıyormu?????????????
pitirr açtığım gibi mesajını okudum, inan çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır... inşallah yine bebğin olur, üzülme sakın, Allah sabır versin. Kaç haftalıkken kaybettin bebeğini?Kizlar herkese merhabalar..Yaklasik bir aydir giremiyorum foruma, malesef bebegimizi kaybettik..Zor zamanlardi, simdi daha iyiyim, insallah Allah'im hayirlisiyla anne olmayi nasip eder. Kendinize, dolayisiyla bebislerinize iyi bakin, hic stres yapmayin, uzmeyin kendinizi kucuk seyler icin.Hayirlisiyla insallah Allah'im herkese anne olmayi nasip etsin..
ya ben niye göremiyorum bu resimleri, profilden bakmam gerekmiyor mu?Teyzeleri bebekimin cicilerine de bakın olur mu, son 2 sayfadakileri bugün ekledim..
kuzu aman allahim bunlar neeee..hersey hazir yahu..benim elimde ultrason resimleri disinda hisbisey yok..cinsiyeti bekliyoz almak icin :) sende hem mavi hem pembe..ohhhh allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin..
ya ben niye göremiyorum bu resimleri, profilden bakmam gerekmiyor mu?
Kizlar herkese merhabalar..Yaklasik bir aydir giremiyorum foruma, malesef bebegimizi kaybettik..Zor zamanlardi, simdi daha iyiyim, insallah Allah'im hayirlisiyla anne olmayi nasip eder. Kendinize, dolayisiyla bebislerinize iyi bakin, hic stres yapmayin, uzmeyin kendinizi kucuk seyler icin.Hayirlisiyla insallah Allah'im herkese anne olmayi nasip etsin..
günaydın herkese. annem gidiyor bugün, canım sıkkın( çok alışmıştım...
hmm tamam teşekkürler bakayım :)profilde değil canım, bi topik açtılar..Haziran anneleri bölümünün altında..2011 haziran annelerinin bebeklerine aldıkları cicileri diye..Ama ben link ekleyemiyorum...O bölüme ekledim resimleri..
günaydın canım..
Valla vedalar bana da dokunur hep..Ama merak etme, seni unutsa ikizlerin hasretine dayanamaz gene gelir en kısa zamanda...
Allah kavuştursun diyim şimdiden..
günaydın herkese. annem gidiyor bugün, canım sıkkın( çok alışmıştım...
sağol canım. o gelemezse ben izmir kaçamağı yaparım artık:)))
hepsi çok güzel kuzu, güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah...
kızlarr 2lı ıcın kan verırken ac olmak gerekıyormu?????????????
ya kuzu bunlar ne boleeeeeeeee alıcak bısı kaldımı kızımbenım daha hıcbıseyım yok .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?