2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

pitirr açtığım gibi mesajını okudum, inan çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır... inşallah yine bebğin olur, üzülme sakın, Allah sabır versin. Kaç haftalıkken kaybettin bebeğini?

kuzu aman allahim bunlar neeee..hersey hazir yahu..benim elimde ultrason resimleri disinda hisbisey yok..cinsiyeti bekliyoz almak icin :) sende hem mavi hem pembe..ohhhh allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin..

kuzu aman allahim bunlar neeee..hersey hazir yahu..benim elimde ultrason resimleri disinda hisbisey yok..cinsiyeti bekliyoz almak icin :) sende hem mavi hem pembe..ohhhh allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin..

Sağol canım..Cinsiyeti belli olsun daha neler alıcam kuzuma...Bunlaar ıvır zıvır..
Daha küveti, maşrapası falan da var ama onları eşim paketleyip kaldırmıştı, taşınacğız ya bu ay..Üşendim açmaya..
Sağ salim bi doğsunlar da..
Allah senin bebeğine daha iyilerini nasip etsin..

Allah sabır versin canım. inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine...

hepsi çok güzel kuzu, güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah...

Sağol canım.Daha iyileri senin bebeğine inşallah...
Asıl cinsiyet belli olsa o zaman başlayacak alışveriş..Hastane çıkışları, bornozu, havlusu, battaniyesi...
Şimdilik ıvır zıvırla kendimizi avutuyoruz işte..

ya kuzu bunlar ne boleeeeeeeee alıcak bısı kaldımı kızım benım daha hıcbıseyım yok .....

Bunlar ıvır zıvır canım...
Daha alacak çok şey var çok....
Anacım yazık benim giyeceğim pijamaları, gecelikleri bile almış...
Allah senin bebeğine daha iyilerini versin..Topluca alışveriş yaparsın sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…