Kizlar herkese merhabalar..Yaklasik bir aydir giremiyorum foruma, malesef bebegimizi kaybettik..Zor zamanlardi, simdi daha iyiyim, insallah Allah'im hayirlisiyla anne olmayi nasip eder. Kendinize, dolayisiyla bebislerinize iyi bakin, hic stres yapmayin, uzmeyin kendinizi kucuk seyler icin.Hayirlisiyla insallah Allah'im herkese anne olmayi nasip etsin..
Günaydın tatlım...
Nasılsın..
günaydin kizlar bugün 3 te lavaboya gitmek icin uyandim birdahada uyuyamadim salak gibiyim resmen
bircem allah kavustursun canim güle güle gitsin annecin ins
kuzum gördüm cicilerini sen 9 ayi doldurana kadar annen iflas eder heralde masallah rabbim giydirmeyide nasip etsin
bugün ikili icin gidiyorum saat 3,30 da hayirla dönerim umarim
İyiyim ama üzüldüm bebişini kaybeden arkadaşa.
Sen nasılsın?
Yeni resimler koymuşsun galiba şimdi bakıcam.
Ege gelmedi mi bu sabah?
canim rabbim sabir versin dayanma gücü versinKizlar herkese merhabalar..Yaklasik bir aydir giremiyorum foruma, malesef bebegimizi kaybettik..Zor zamanlardi, simdi daha iyiyim, insallah Allah'im hayirlisiyla anne olmayi nasip eder. Kendinize, dolayisiyla bebislerinize iyi bakin, hic stres yapmayin, uzmeyin kendinizi kucuk seyler icin.Hayirlisiyla insallah Allah'im herkese anne olmayi nasip etsin..
sağol canım. bence de:))ayy canım allah kavustursun umarım tez zamanda yıne gelır(ama sana bakmaya gelmesın sen ıyı olda)
sağol seydam.. heyecandan uyuyamamışsındır:)günaydin kizlar bugün 3 te lavaboya gitmek icin uyandim birdahada uyuyamadim salak gibiyim resmen
kuzum gördüm cicilerini sen 9 ayi doldurana kadar annen iflas eder heralde masallah rabbim giydirmeyide nasip etsin
günaydin kizlar bugün 3 te lavaboya gitmek icin uyandim birdahada uyuyamadim salak gibiyim resmen
insallah canim cok sagolhayirli haberlerle bekliyoruz..
eee kuzu senin eksiğin kalmamış maşallah tamamlamışsın hepsini.
Hepsi çok tatlı canım. Rabbim bebişinle kullanmayı, eskitmeyi nasip etsin. Güle güle kullan. Güzel, mutlu günlerde.
evet aklima geldi ama acaba yatmadan yedigim yogurtmu uyutmadisağol canım. bence de:))
sağol seydam.. heyecandan uyuyamamışsındır:)
pitirr açtığım gibi mesajını okudum, inan çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır... inşallah yine bebğin olur, üzülme sakın, Allah sabır versin. Kaç haftalıkken kaybettin bebeğini?
evet aklima geldi ama acaba yatmadan yedigim yogurtmu uyutmadigerci oda rahatlatir diye biliyorum ama ben ters oldugum icin hersey olabilir :86:
Az değilim ben kızlar...
Kaynanama götürdüm annemin aldıklarını..Kendi aldıklarımı da ekledim...
Baktı o da..
dyor ki, ee bu çanta niye tek takım olanları oluyor ondan alsaymış ya..Ben de dedim kadın deli gibi alışvveriş yapmış, takım olanları da sen alırsın dedim..
Alırım kızım niye almayayım diyor...
Bebeğin eşyaları böyle böyle derken bedavaya getircem...
e aranmış ama. alsın tabii, o da babaannesi...
az değilim ben kızlar...
Kaynanama götürdüm annemin aldıklarını..kendi aldıklarımı da ekledim...
Baktı o da..
Dyor ki, ee bu çanta niye tek takım olanları oluyor ondan alsaymış ya..ben de dedim kadın deli gibi alışvveriş yapmış, takım olanları da sen alırsın dedim..
Alırım kızım niye almayayım diyor...
Bebeğin eşyaları böyle böyle derken bedavaya getircem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?