2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum. Yaşadığım için neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Hiç üzülme.
Allah en yakın zamanda tekrar hamile kalmayı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

günaydin kizlar bugün 3 te lavaboya gitmek icin uyandim birdahada uyuyamadim salak gibiyim resmen

bircem allah kavustursun canim güle güle gitsin annecin ins

kuzum gördüm cicilerini sen 9 ayi doldurana kadar annen iflas eder heralde masallah rabbim giydirmeyide nasip etsin

bugün ikili icin gidiyorum saat 3,30 da hayirla dönerim umarim

eee kuzu senin eksiğin kalmamış maşallah tamamlamışsın hepsini.
Hepsi çok tatlı canım. Rabbim bebişinle kullanmayı, eskitmeyi nasip etsin. Güle güle kullan. Güzel, mutlu günlerde.

hayirli haberlerle bekliyoruz..

İyiyim ama üzüldüm bebişini kaybeden arkadaşa.
Sen nasılsın?
Yeni resimler koymuşsun galiba şimdi bakıcam.
Ege gelmedi mi bu sabah?

Evet ben de üzüldüm...İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirir..
3 ayı geçireyim rahat edeceğim demiştim ama, korkuyorum valla..Hala geçmedi korkum...İnşallah bişey olmaz..
Ege geldi de, virüsten korkmuş o yüzden girmek istemedi..Ara ara gelir ama..

canim rabbim sabir versin dayanma gücü versin cok zordur bilirim allahim en kisa zamanda tekrar saglikli bir hamilelik nasip etsin ins..gercekten cok üzüldüm

ayy canım allah kavustursun umarım tez zamanda yıne gelır(ama sana bakmaya gelmesın sen ıyı olda)
sağol canım. bence de:))
sağol seydam.. heyecandan uyuyamamışsındır:)

Hastaneye gideceğim gün bende uyuyamıyorum..Sıkıntıdan oluyor herhalde..İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım...

pitirr açtığım gibi mesajını okudum, inan çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır... inşallah yine bebğin olur, üzülme sakın, Allah sabır versin. Kaç haftalıkken kaybettin bebeğini?

Sagol canim..Ben 9 haftalikken kaybettim bebegimi..

Birce 3535, fmg, iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim..Birden cok alinti yapmayi bilmiyorum, o yuzden bu sekilde cevapladim.

Ben cikiyorum kizlar, kendinize cok cok iyi bakin..

bircecim evet bende diyorum uyutur diye ama... aman ben aksiyim iste neolacak ... neyse ben cikiyim bir güzel uyku cekeyim sonra yine gelirim

Az değilim ben kızlar...
Kaynanama götürdüm annemin aldıklarını..Kendi aldıklarımı da ekledim...
Baktı o da..
dyor ki, ee bu çanta niye tek takım olanları oluyor ondan alsaymış ya..Ben de dedim kadın deli gibi alışvveriş yapmış, takım olanları da sen alırsın dedim..
Alırım kızım niye almayayım diyor...
Bebeğin eşyaları böyle böyle derken bedavaya getircem...

e aranmış ama. alsın tabii, o da babaannesi...

aferin kız sana iyi yapmışsın alsın tabiii

selam arkadaşlar,
dün doktoruma gittim "gel bebişe de bakalım" dedi...kuzunun eller ayaklar iyice meydana çıkmış maşallah, 1-2 sıçradı nezaketen sonra yattı öylece yani aklımda yokken kızımı da görmüş oldum iki arada...
benim daha sadece 1 tane tulumum var bebiş için...ablam memlekete gittiğinde Trabzonlu tulum almış çok cici k.validem de ameliyat sonrasında hayırlısıyla toparlansın, başlar örmeye çok heves ediyo kadın...bi de trikotaj gibi maşallah, örneği bi kere görsün hemen aynısını yapıyo 1 günde
sizler de aldıklarınızı iyi günlerde kullanın, herkeş kendine iyi baksınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…