2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canım..Bebeğini görmüşsün ne güzel...
Darısı bizim başımıza..Ben de dün burda huzursuz oldum yarına randevu aldım, inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirim...
İyi bak, kayınvaliden örüormuş ne güzel..Bi sürü kıyafeti olur kızının..

e yarin belkide gorur cinsiyeti..benim 25 aralik randevu cok var..ben de ctesi baska yere gidip bakcam bebegime..cok ozledim cunku..

Benim de tıp hastanesinde ayın 16.sında..
Özelde ayın 20 sinde...
tıpa gidecem çünkü 20.haftası için 4 lü taramaya randevu almam gerekiyrmuş, bulamazsın, şimdiden al dedi doktorum.

Ne şirin bişeymiş o öyle...Yerim ben onu..İlk defa gördüm..Çok hoş..
daha güelleri sizlere olsun canim

Düşünürüm tabi kız...
Ben kaynanamın huyunu biliyom..Erkek istiyo onlar sülalecek..Olmuyo ama...
Gerçi bizim hiç olmuyo diye düşündüklerinden kız da olsa sevinirler de..
aman bizimkide erkek kayniyor resmen ne olacaksa rabbim saglikla versinde ins kimsenin diline düsürmeden hepimizide

günaydınlarrrr dün doktorumuza gittik ama ikili testi yaptıramadık
cuma günü için başka yerden randevu aldık..nasılda büyümüş ya elleri kolları kıpır kıpır fındık burunlu bişeydi hergün girebilsekde hergün görsekkk cuma günü yeniden göreceğim için mutluyum :)))
cinsiyetini sordum ama yokkk daha belli olmaz dedi belkide gördü ama yanılma payı olacagından demedi bişey

kızlarrr ya ben yıne bısı sorcamm
bu kan testı var bıde ense kalınlıgını olcuyorlar
sıze doktor ılk hangısını yaptı
ya ben proftan randevu aldım o bana dedıkı kan testınde beraber gel
burdakı medıkocuda dıyor hayır ılk ense testını yaptırman lazım
hangısını yaptırcam kararsız kaldım

ama ben haftaya yaptırcam zaten butun testlerı cunku 5 cm olmamıs daha ama doktor normal boyu dedı
bıde artık dusuk rıskım gıtmıs ona sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…