2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel büyümüş de kıpırdıyormuş...
Burnunu bile gördün mü kız..
Benim su kaplumbağam çok tembel..Bırak burnunu, daha kıpırdadığını bile göremedik...
İnşallah ikili sonuçların da çok güzel çıkar yaptırınca..

Benim doktorum önce ense kalınlığı ve burun kemiği kontrollerini yapıp öyle labaratuvara gönderdi kan vermem için.
Ama senin doktorunun yöntemi farklı olabilir.

Düşük riskinin gittiğine çok sevindim..
Benim hala varmış...
İlk ensesini ölçtü, kana yolladı,kan verdim aynı gün sonucunu aldım ben...

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli
dün tüm gün bilkentte toplantım vardı işe gelmedim.
bebişlerinize bi sürü şey almışsınız benim bebeğimin daha hiçbişeysi yok :)
sadece haftasonu kendime bi pantolon aldım bi de üzerine t-short.
alırken nasıl alıyorsunuz yani 0-3 ay oluyor 0-6 ay oluyor. nasıl almak lazım hiç bilmiyorum ya ben..

bir blog var çok beğeniyorum kıs hamile ve kendi dikiyo bazı kıyafetlerini bebişinin burdan link vermek yasak değilse vereyim sizde bakın çok hoş şeyler var

Benim hala varmış...
ya valla ben ılk kan tahlılını yaptırcam sanırım cunku sekreterı ılla kan testınız olmas lazım dıo napım(bu adamda en ıyılerden bırı ole dıosa vardır bı bıldıgı deyıp ona ınanıcam)

bir blog var çok beğeniyorum kıs hamile ve kendi dikiyo bazı kıyafetlerini bebişinin burdan link vermek yasak değilse vereyim sizde bakın çok hoş şeyler var

Sanırım o blogu bende biliyorum..Ve takbimde sürekli..Kısa saçlı bi hatun değil mi..Hamileliğinin son dönemlerinde şu an..

Benim hala varmış...

canım hala düşük riskin varsa çalışmana nasıl izin veriyor doktor? günlük hayatın devam ediyor mesela, ilaç da kullanmıyorsun çokşükür, bi lekelenme kanama yok maşallah niye düşük riski varmış ki hala?

önce ensey ölçüyor onu 2li testin istek kagıdına nazal kemigini ve ensenin ölçüsünü yazıyor annenin kilosunu yaşını falan o ölçülmeden nasıl yapacak bilemiyorum

3 gün ağır kanamam oldu benim..
sonra lekelenme olmadı..Miyom var, ve neredeyse keseye yapışık duruyor..Doktrum o kesenin yanında olduğu müddetçe düşük riskin devam eder dedi..Tabi yatarak da geçmiyo..Kendiliğinden ayrılması lazım...İlaç da miyomu büyütebilir diye vermedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…