2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım o blogu bende biliyorum..Ve takbimde sürekli..Kısa saçlı bi hatun değil mi..Hamileliğinin son dönemlerinde şu an..
evett hergün bakıyorum oraya çok cici şeyler yapıyor değil mi özeniyorum ona valla
canım biraz sonra cıkıcam..12de yoga orda başlıyo..ben bi deneyim bakayım sana derim..
benim de randevum yarın sen bi dene bakalım bende istiyorum günleri ayarlayabilirsek
eccu gözünaydın canım.
Delimavi 48, bodrum 81, bluebottle günaydın kızlar.
günaydınn

inş. kuzu valla herşeyi belli ultrason resmi yanımda ama cep teliyle çektiğimden net cıkmadı pek

Valla ben hiç yatmadım zaten..Doktorum da yat demedi...
İlk gittiğimde % 90 düşecek demişti..
Ama sıpam ben gibi inatçı çıktı...

drlar kehanette bulunup duruyorlar sürekli benimde kistim vardı 4,5 cm düşecek dedi
rahmim çift başlıklıymış düşecek dedi
aeliyat edeceğiz şu bu herşeyin en kötüsünü söyleyip kendilerini garantiye alıyorlar ki ben demiştim diyebilsinler

Fmg nasılsın cnm. Ben iki gündür pek iyi değilim nedenini bende bilmiyorum . huzursuzluk var sanki..

Hayırlısı diyelim. Sen nasılsın .

kızlar günaydın ben bişey yaptım dün cok pişmanım ama ne bıleyım ortamın havasından dayanamadım işte dersem cok kızacaksınızzz ama 1 taneden bişey olmaz bebeğe dedilerrrrr:44::95::78::84:

inşallah ayrılır canım sen de rahat edersin yani en azından aklın rahat olur bu şekilde..Allah korusun bebişini, sağlıkla doğsun inşallah..
kız ne güzel ciciler almışsınız benim bebeğimin daha tek bi şeyi bile yok :) nasıl alıyosun beden olarak? 0-3 ay mı alıyosun? onlar da çabuk küçülür dimi? nasıl almak lazım bilmiyorum hiç..

eccu gözünaydın canım.
Delimavi 48, bodrum 81, bluebottle günaydın kızlar.
günaydın canım nasılsın?

Aynen,sana katılıyorum..Hiç bizim psikolojimizi düşünmüyorlar.

Fmg nasılsın cnm. Ben iki gündür pek iyi değilim nedenini bende bilmiyorum . huzursuzluk var sanki..

Hayırlısı diyelim. Sen nasılsın .

Al benden de okadar. Gebelik sendromu mu acaba?
Acayip mutsuzum. Kafamı dağıtamıyorum bir türlü.
Annem, eşim sürekli neyin var diye soruyor. Suratım asık.
Bilgisayarımı tarattım bu arada virüs bulamadı.
Biraz geçti tırsmam.

bana medıkocuda da "ense testınde cıkan sonucları kan testıne gırılıyor"sonuc oyle cıkıyor dedı ama anlamadımm

bütün bu testleri bi yere giriyor..ense kalınlıgını, kan testi oranlarını, ve annenin yaşını ve orda bi oran cıkıyo..bu bebegin kaçta kaç sorunlu olabilceigni gösteriyor..5.0000de 1 mi..yoksa 300de 1 mi..vs. ben öyle biliyorum..ama daha yaptırmadım ama bildigim bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…