Hoşgeldin canım...İyisindir inşallah..
evett hergün bakıyorum oraya çok cici şeyler yapıyor değil mi özeniyorum ona vallaSanırım o blogu bende biliyorum..Ve takbimde sürekli..Kısa saçlı bi hatun değil mi..Hamileliğinin son dönemlerinde şu an..
benim de randevum yarın sen bi dene bakalım bende istiyorum günleri ayarlayabilirsekcanım biraz sonra cıkıcam..12de yoga orda başlıyo..ben bi deneyim bakayım sana derim..
günaydınneccu gözünaydın canım.
Delimavi 48, bodrum 81, bluebottle günaydın kızlar.
Ne güzel büyümüş de kıpırdıyormuş...
Burnunu bile gördün mü kız..
Benim su kaplumbağam çok tembel..Bırak burnunu, daha kıpırdadığını bile göremedik...
İnşallah ikili sonuçların da çok güzel çıkar yaptırınca..
canım hoşbulduk..sen de iyisindir inşllhh.bu hafta 2li testim olcak..iyi cıkarsa daha ii olcam inşllhh...
Günaydın canım,
sabah kötü bi haber aldık...pıtır bebeğini kaybetmiş..9 haftalıkken...
Onun dışında biz iyiyiz..Sen nasılsın...
inş. kuzu valla herşeyi belli ultrason resmi yanımda ama cep teliyle çektiğimden net cıkmadı pek
aa cok üzüldüm yazık yaaa..nasıl kaybetmiş düşmüş mü? tühhhh
Valla ben hiç yatmadım zaten..Doktorum da yat demedi...
İlk gittiğimde % 90 düşecek demişti..
Ama sıpam ben gibi inatçı çıktı...
önce ensey ölçüyor onu 2li testin istek kagıdına nazal kemigini ve ensenin ölçüsünü yazıyor annenin kilosunu yaşını falan o ölçülmeden nasıl yapacak bilemiyorum
3 gün ağır kanamam oldu benim..
sonra lekelenme olmadı..Miyom var, ve neredeyse keseye yapışık duruyor..Doktrum o kesenin yanında olduğu müddetçe düşük riskin devam eder dedi..Tabi yatarak da geçmiyo..Kendiliğinden ayrılması lazım...İlaç da miyomu büyütebilir diye vermedi..
günaydın canım nasılsın?eccu gözünaydın canım.
Delimavi 48, bodrum 81, bluebottle günaydın kızlar.
drlar kehanette bulunup duruyorlar sürekli benimde kistim vardı 4,5 cm düşecek dedi
rahmim çift başlıklıymış düşecek dedi
aeliyat edeceğiz şu bu herşeyin en kötüsünü söyleyip kendilerini garantiye alıyorlar ki ben demiştim diyebilsinler
canım hoşbulduk..sen de iyisindir inşllhh.bu hafta 2li testim olcak..iyi cıkarsa daha ii olcam inşllhh...
Fmg nasılsın cnm. Ben iki gündür pek iyi değilim nedenini bende bilmiyorum .huzursuzluk var sanki..
Hayırlısı diyelim. Sen nasılsın .
Fmg nasılsın cnm. Ben iki gündür pek iyi değilim nedenini bende bilmiyorum .huzursuzluk var sanki..
Hayırlısı diyelim. Sen nasılsın .
kızlar günaydın ben bişey yaptım dün cok pişmanım ama ne bıleyım ortamın havasından dayanamadım işte dersem cok kızacaksınızzz ama 1 taneden bişey olmaz bebeğe dedilerrrrr:44: :95::78::84:
bana medıkocuda da "ense testınde cıkan sonucları kan testıne gırılıyor"sonuc oyle cıkıyor dedı ama anlamadımm
kızlar günaydın ben bişey yaptım dün cok pişmanım ama ne bıleyım ortamın havasından dayanamadım işte dersem cok kızacaksınızzz ama 1 taneden bişey olmaz bebeğe dedilerrrrr:44: :95::78::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?