canım ne zaman randevun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
kızlar günaydın ben bişey yaptım dün cok pişmanım ama ne bıleyım ortamın havasından dayanamadım işte dersem cok kızacaksınızzz ama 1 taneden bişey olmaz bebeğe dedilerrrrr:44: :95::78::84:
inşallah ayrılır canım sen de rahat edersin yani en azından aklın rahat olur bu şekilde..Allah korusun bebişini, sağlıkla doğsun inşallah..
kız ne güzel ciciler almışsınız benim bebeğimin daha tek bi şeyi bile yok :) nasıl alıyosun beden olarak? 0-3 ay mı alıyosun? onlar da çabuk küçülür dimi? nasıl almak lazım bilmiyorum hiç..
günaydın canım nasılsın?
inşallah ayrılır canım sen de rahat edersin yani en azından aklın rahat olur bu şekilde..Allah korusun bebişini, sağlıkla doğsun inşallah..
kız ne güzel ciciler almışsınız benim bebeğimin daha tek bi şeyi bile yok :) nasıl alıyosun beden olarak? 0-3 ay mı alıyosun? onlar da çabuk küçülür dimi? nasıl almak lazım bilmiyorum hiç..
inşallah canım benimde yarın randevum benim ikili çok erken olmuştu ya ense kalınlığına bida bakmasını isteyeceğimcuma ya aldım randevuyu ama perşembeye cekicem sanırım..cuma burda olmuycam..bakalım canım amin..inşllh herşey yolundadır..
sigaramı içtinnnnnnn:18:
inşallah canım benimde yarın randevum benim ikili çok erken olmuştu ya ense kalınlığına bida bakmasını isteyeceğim
evetiçki mi içtin???
bende aynıyım mutsuz ve gerginim. Bebişimden korkuyorum sebepsiz aslında. Offff. Konulmuyorum kimseyle. Virüs bulunmadı ise rahatladım ama gerçekten tırsmıştımal benden de okadar. Gebelik sendromu mu acaba?
Acayip mutsuzum. Kafamı dağıtamıyorum bir türlü.
Annem, eşim sürekli neyin var diye soruyor. Suratım asık.
Bilgisayarımı tarattım bu arada virüs bulamadı.
Biraz geçti tırsmam.
evet comelyy sigara mı içtin..
Benim doktorum tiryakilere günde 1 tane serbest diyor ilk 3 aydan sonra..
Ama tabi hiç içmesen daha iyi.
işte burda teyzeleri bakın bakalım
[/URL][/IMG]
comelyyy kırmızı saraptan bişey olmaz..hatta faydası bile var...ama daha fazla içmee
Kırmızı şarap çok yararlı neden korktun ki. Kan yaptığı için dr kızmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?