2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aynı durumdayım..Hatta yarına randevu aldım,doktora gideceğim..

Günaydın canım. Biraz keyifsizim. Dün de böyleydim. Bir sebebi de yok
Sen iyisin umarım.

kızlar olur arada böyle ben de arada acayip sinirli oluyorum herşeye çatıyorum yolda trafik canavarına dönüyorum herkese her hareketine kızıyorum ama mesela dün gayet iyiydim, komik şeyler olmuştu onları anlattım eşime, "seni hergün panellere gönderelim bak ne güzel neşelisin" diyor. gayet normal aslında. o yüzden bu halinize çok odaklanmayın, kötüyüm dedikçe kötü oluyor insan..
benim de 2 gündür başım müthiş ağrıyor, çok sallamamaya çalışıyorum. işyerinde bugün dairemde tekim üstelik. umarım çok acil işler çıkmaz..

eccuuuu bebişin ne tatlıı, herşeyi belli maşallah Allah nazardan korusun kız çok güzel.
11 haftalıkken bu kadar belirgin oluyor mu:) ay çok heyecanlandım, doktora gittiğimde bebeğim 12+3 olacak, bu kadar büyümüş olur inşallah o zaman :)
benim bu hafta göbeğim belirgin çıktı kızlar normal mi sizce ya, benim bebeğim daha 10 haftalık

İnşallah belirgin olur canım..
Benim 12+1 ken hiçbişeye benzemiyordu..

en çok şu alttan çıtçıtlı olan badiler işe yarıyormuş, yengeme bebişi olunca almıştım da acayip mutlu olmuştu ben şaşırmıştım tabi :))
bacaklı olanlar bi süre sonra bacaklar uzayınca ya da bebek ortalamadan uzunsa kısa geliyormuş, diğerleri ideal.
benim annemin örgü makinesi var asıl performansı ondan bekliyorum.kayınvalidemin becerisi çok yok malesef ama o da hazır alır hepsi heyecanla bekliyor :)

Bizimkilerin ikisi de foss..Yeteksiziz sülalece..
Ama annem cinsiyet belli olsun ördürmeye başlayacağım diyor..
Kayınvalidem duyduğunda bile sadece iyi dedi...Pek önemli değil sanki bilmiyorum..Ondan çok bi performans beklemiyorum bebekle ilgili..Ama gaza getiriyorum bende..Anam şunu yaptı, bunu yaptı diye..
Sağ salim gelsin bebişler de, gerisi hiç önemli değil ya..Sonuçta 2 parça çaput hepsi de..

haklısın canım herşeyin hazırı var çokşükür paran var kendin de alırsın zaten antalyadasın bebeğin kazağa örgüye pek ihtiyacı olacağını sanmam :) biz ankaranın ayazında büyütcez bebişi :) 2 yıl sonra abdye gitme durumumuz var, ya da iş durumundan dolayı 3 yıl sonra başka bi ülkeye. bakalım o zaman napıcaz ben de şimdiden bunları düşünüyorum:)

Valla 2 ayrı özele gidiyorum, zannetmiyorum ultrasondan olsun...
Bebeğim zaten geriden geliyor..
Benimki tamamen sıpadan kaynaklı...

olsun annesi o da büyüyecek sen hiç merak etme. çok güçlü bi bebek o, hayat boyu o da öyle olur inşallah...

hangi hafta gitmiştin? 12.hafta idealdir dedi bana.cuma gel dedi bana..sen şermine gitmiştin dimi ikili için..yoksa diger doktorun mu bakmışmı?
11+1 de bakmıştı şermin hanıma gitmiştim yarın bidaha baktıracağım o yüzden içim rahat etsin istiyorum ense kalınlığı ne olmuş merak ediyorum gerçi 11-14 haftalar yazıyor heryerde amabana makul olan hep 12, hafta geldi bizimki 5cm olduğundan bakabilmiş öyle diyor bakalım çookk heyecanlıyımmm yarın için 2 haftadır görmüyorum bebeğimi aaa bide giderken yanına cd almayı unutma cdye kaydediyorlar görüntüleri

benim kaynanada daha ilk hamile oldugumu duydugunda ay kollarım tutmuyor artık örgü yapamıyorum falan bi ton ayak yaptı
boşverzaten haziranda doğacaklar örgüye falan da ihtiyaç yok bizimkide duyunca hiçbişey hissetmedim demişti yani ne sevinmiş ne üzülmüş anladım ben bu laftan amannnn çok ta umrumdaa....

yaa bu süpermiş, acaba heryerde kaydediyorlarmıdır? ben de kalp atışlarını telefona kaydetseydim keşke dedim..

olsun annesi o da büyüyecek sen hiç merak etme. çok güçlü bi bebek o, hayat boyu o da öyle olur inşallah...

Ya var ya,hamilelik böyle bişiii işte...Çok duygulandım gözümden yaşlar süzüldü...
İnşallah canım ya, güçlüdür bebeğim de, hep de güçlü olur...
Sen de hiç stres yapma..Ankaradaki bebeler büyümüyo mu...İlk doğduunda yaz olacak, kışa kadar toparlar o kendisini..
2 yıl sonra da koca sıpa olacak kız, hem yabancı dil de öğrenir işte..Ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…