2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

boşverzaten haziranda doğacaklar örgüye falan da ihtiyaç yok bizimkide duyunca hiçbişey hissetmedim demişti yani ne sevinmiş ne üzülmüş anladım ben bu laftan amannnn çok ta umrumdaa....

Boşverin kızlar..Kaynana değil mi, köküne kibrit suyu...
Bebeler bi doğsun da o zaman göreceğim ben onları..

kıyamam sana amın canım benımmmmmmm
boşverzaten haziranda doğacaklar örgüye falan da ihtiyaç yok bizimkide duyunca hiçbişey hissetmedim demişti yani ne sevinmiş ne üzülmüş anladım ben bu laftan amannnn çok ta umrumdaa....
aynen benımde umurumda bıle değil ölse 2 gün üzülürüm oda kocam harap olur dıye tobe tobeee yaaaaaaaaaa
kendileri sürekli beklentide oldukları için bizim de öyle olacağımızı bekliyorlar sanırım :) yapmazsa yapmasın

aynen canım hep istiyorlar zaten cehennem olsunla ağır oldu ama nefret ediyorum kaynanamdan kızıma bakıyor falan ama yınede 1 gr hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olup ağzından burnundan gelsin inş. amin

günaydın kızlar

sabah sabah ne çok kaynatmışsınız öyle oku oku bitiremedim
dr dan iyi haberlerle gelenlerin gözü aydın birde kötü haber okudum açar açmaz çok üzüldüm kaybettiğim bebeğim geldi aklıma

aaayyyy bebeği göresim var ama söylemeye korkuyorum ne zaman söylesem kanama geçiriyorum ve bebeği görmeye gidiyoruz

allahım sen bebişlerimizi koru

Söyleme o zaman..Günü gelince git doktora...Valla bana kalsa ben de hergün görmek istiyorum ama işte olmuyo..
Dediğin gibi Allahım sen bebişlerimizi koru...
İnşallah kanama falan olmaz bi daha ya, benim 1 kere oldu, 3 gün aralıksız sürdü, sonra da bi daha hiç olmadı...

teşekkür ederiz teyzeleri :) bende çok şaşırdım dünn bu kadar oldugunu görünce bi malum yeri belli değil
benim göbeğim hala yok dümdüz mide bulantılarım hala devam etmekte iğrenç iğrençç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…