boşverzaten haziranda doğacaklar örgüye falan da ihtiyaç yok bizimkide duyunca hiçbişey hissetmedim demişti yani ne sevinmiş ne üzülmüş anladım ben bu laftan amannnn çok ta umrumdaa....
kızlarrrrrrrrrrrr kızım olcak %90 galiba:)) doktordan geldim şimdi öle dedi:)))))
kızlarrrrrrrrrrrr kızım olcak %90 galiba:)) doktordan geldim şimdi öle dedi:)))))
Kızlar ben çıkıyorum. İşler beni bekler.
Akşam girerim yine
Ayy ne güzel keske bende gidebilsem kuzu yaaa. Bizim burdan izin almak öölüm
ayyy herkes kız kesin benim de öyledir.
Bizimkilerin ikisi de foss..Yeteksiziz sülalece..
Ama annem cinsiyet belli olsun ördürmeye başlayacağım diyor..
kızımda ablam annem aayrı ayrı ördü kaynanam ben örgü bilmem dedi bebek doğdu buyudu 2 ay önce bı baktım kendine kocaamannn uzum yelek ördü bide şalpislik n olucak
Kayınvalidem duyduğunda bile sadece iyi dedi...Pek önemli değil sanki bilmiyorum..Ondan çok bi performans beklemiyorum bebekle ilgili..Ama gaza getiriyorum bende..Anam şunu yaptı, bunu yaptı diye..
:90:deliii seni ii yapıyosun müstehak onlara hepsi istisnalar harif canları ????????????meeeeeeeee
Sağ salim gelsin bebişler de, gerisi hiç önemli değil ya..Sonuçta 2 parça çaput hepsi de..
aynen benımde umurumda bıle değil ölse 2 gün üzülürüm oda kocam harap olur dıye tobe tobeee yaaaaaaaaaaboşverzaten haziranda doğacaklar örgüye falan da ihtiyaç yok bizimkide duyunca hiçbişey hissetmedim demişti yani ne sevinmiş ne üzülmüş anladım ben bu laftan amannnn çok ta umrumdaa....
kendileri sürekli beklentide oldukları için bizim de öyle olacağımızı bekliyorlar sanırım :) yapmazsa yapmasın
Benimki de inşallah...
Ben yemek yemem lazım midem bulandıgrşz
inşallah benımkıde kızdırrrr
inşallah benımkıde kızdırrrr
günaydın kızlar
sabah sabah ne çok kaynatmışsınız öyle oku oku bitiremedim
dr dan iyi haberlerle gelenlerin gözü aydın birde kötü haber okudum açar açmaz çok üzüldüm kaybettiğim bebeğim geldi aklıma
aaayyyy bebeği göresim var ama söylemeye korkuyorum ne zaman söylesem kanama geçiriyorum ve bebeği görmeye gidiyoruz
allahım sen bebişlerimizi koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?