Söyleme o zaman..Günü gelince git doktora...Valla bana kalsa ben de hergün görmek istiyorum ama işte olmuyo..
Dediğin gibi Allahım sen bebişlerimizi koru...
İnşallah kanama falan olmaz bi daha ya, benim 1 kere oldu, 3 gün aralıksız sürdü, sonra da bi daha hiç olmadı...
amın herkesın gonlune gore versın ama bnmkı kesın erkek koca kafa:)):):):):):)
inşallah olmaz canım bidaha
benim iki defa oldu ilki kahverenngiydi dr kırmızı olmadığı sürece korkma dedi ikincsi kırmızıydı geçen hafta oldu çok korktum çoookkkk
allahım kimseye yaşatmasın o korkuyu
ama benim kanamalar tam 1 ay arayla oldu bende adet kanaması günlerimde olduğundan şüpheleniyorum
ii bakalım hayırlısı olsun canım benımmmmkızlarrrrrrrrrrrr kızım olcak %90 galiba:)) doktordan geldim şimdi öle dedi:)))))
kolay gelsin canımKızlar ben çıkıyorum. İşler beni bekler.
Akşam girerim yine
inşallah benımkıde kızdırrrr
ben koçiş için erkek istiyorummmmmmmm erkekim olsun aminnn
allahım kendimiz için değil hepimiz eşlerimiz ve kendimizi hazır hissettiğimiz cinsiyetleri hayırlısı ile istiyoruz
allahım tüm topikçe dualarımızı kabul et yarabbim.
allahım rahatsızlanmayalım kilo sadece bebekler alsın biz almayalım yine kendimiz için değil kocişler için :90:
allahım doğum sonrası memişler yara olmasın bebeklerimiz için :90:
allahım doğum sonrası hemencik kilo verelim kocişler için
..................................:90:
yemek vaktiiiiiiiii..hic canim bisey istemiyo yaaaa..of zorla artik..afiyet olsun kizlar..
Amin bacım amin...Ne güzel dualar bunlar..
1 tane de ben eklicem...
Allahım doğumdan sonra nadas mevsimi son bulsun...
Amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........
nadas diye kocişin kaçışları onamı diyoduk :44:
Sana da canım...
Aynennnn............
bilmiyorum ki ediyorlardır herhaldeyaa bu süpermiş, acaba heryerde kaydediyorlarmıdır? ben de kalp atışlarını telefona kaydetseydim keşke dedim..
kızlarrrrrrrrrrrr kızım olcak %90 galiba:)) doktordan geldim şimdi öle dedi:)))))
aminnn benimki dahabı düştü be yawfff gün aşırı 2 günde bir ama bana uyuyor yanım hiç hayır demedimmm
merhaba kızlar ben doktordan geldim bebiş gayet iyiydi ayaklarını sallıyodu tipsiz yavrumtest sonuçlarım cumartesi çıkıcak
inşallah onlarda da sorun olmaz .....sizler nasılsınız diğer arkadaşlar döndümü doktordan
merhaba kızlar ben doktordan geldim bebiş gayet iyiydi ayaklarını sallıyodu tipsiz yavrumtest sonuçlarım cumartesi çıkıcak
inşallah onlarda da sorun olmaz .....sizler nasılsınız diğer arkadaşlar döndümü doktordan
Benimki de koca kafalı kız..
Doktor onaylı hemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?