2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah olmaz canım bidaha
benim iki defa oldu ilki kahverenngiydi dr kırmızı olmadığı sürece korkma dedi ikincsi kırmızıydı geçen hafta oldu çok korktum çoookkkk
allahım kimseye yaşatmasın o korkuyu

ama benim kanamalar tam 1 ay arayla oldu bende adet kanaması günlerimde olduğundan şüpheleniyorum

İnşallah sonmuştur o..Bi daha da olmaz..

kızlarrrrrrrrrrrr kızım olcak %90 galiba:)) doktordan geldim şimdi öle dedi:)))))
ii bakalım hayırlısı olsun canım benımmmm
Kızlar ben çıkıyorum. İşler beni bekler.
Akşam girerim yine
kolay gelsin canım
inşallah benımkıde kızdırrrr

ben koçiş için erkek istiyorummmmmmmm erkekim olsun aminnn

allahım kendimiz için değil hepimiz eşlerimiz ve kendimizi hazır hissettiğimiz cinsiyetleri hayırlısı ile istiyoruz
allahım tüm topikçe dualarımızı kabul et yarabbim.
allahım rahatsızlanmayalım kilo sadece bebekler alsın biz almayalım yine kendimiz için değil kocişler için :90:
allahım doğum sonrası memişler yara olmasın bebeklerimiz için :90:
allahım doğum sonrası hemencik kilo verelim kocişler için
..................................:90:

Amin bacım amin...Ne güzel dualar bunlar..
1 tane de ben eklicem...

Allahım doğumdan sonra nadas mevsimi son bulsun...
Amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........

Sana da canım...

ben cok acıktım 2den once yemek yok bıze yyyaaaaaaaaaaaa of of zil çalıyor mıdemde sarıgazıye yakın olan yokmu aramızda be yawwwww bır buluşmamı düzenlesek dicem ama hatunlar uzaktalar ne yapsak ayy düşünsenize nakadan güsel olardııı çaylar yimekler çörekler veeeeeee derin sohbetlerr anammmm aş erdim şimdi buluşmayııı :90:

merhaba kızlar ben doktordan geldim bebiş gayet iyiydi ayaklarını sallıyodu tipsiz yavrum test sonuçlarım cumartesi çıkıcak
inşallah onlarda da sorun olmaz .....sizler nasılsınız diğer arkadaşlar döndümü doktordan

maşallah annesi inşallah test sonuçlarında iyi gelir
bir de sezzz döndü drdan onun da bebişi iyiymiş
başka hatırlamıyorum dönen varmı

maşallah hareketlerini hissetmeye başlasak daha güzel olacak
inşallah testler de iyi çıkar

sizin de karnınız kaşınıyor mu kıslar benim kaşınmaya başladı 1 haftadır anneme söyledim sakın tırnaklarınla kaşıma dedi üstten üstten kaşıyorum korkumdan bende

Canım benim...İnşallah test sonucunda güzel çıkar...Doktor ensesine bakmıştır zaten, bi terslik olsa söylerdi..İnşallah hiç sorunsuz çıkar sonuçlar..
Darısı bugün gelecek diğerlerinin başına....
Kız tipsizin resmi varsa koysan da baksak ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…