2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah annesi inşallah test sonuçlarında iyi gelir
bir de sezzz döndü drdan onun da bebişi iyiymiş
başka hatırlamıyorum dönen varmı

seydam gidecekti..
ipek gidecekti..
biri daha gidecekti..Valla hatırlayamadım şimdi..Dün stresliydim, kusura bakmasın..
İnşallah diğerleri de çok güzel sonuçlarla gelir..
bebekpoyraz da akşam gidecekti..

sizin de karnınız kaşınıyor mu kıslar benim kaşınmaya başladı 1 haftadır anneme söyledim sakın tırnaklarınla kaşıma dedi üstten üstten kaşıyorum korkumdan bende

canım benim karnım kaşınmıyor daha ama pantolonlaarımın beli dar gelmeye başladı
iki hafta sonra 3 ayı bitiricez o zaman kendime kıyafet alıcam
sanırım artık eskilerin içine giremicez

Benim karnım değil de,karnımın altı,tam bikini bölgesi başlangıcı olan yer çok kaşınıyo ya..Uyurken kaşıyormuşum hart hart...Eşim çekiyormuş elimi...Hani ultrasonla baktıkları yer var ya,alt karın mı artık..Tam oralar işte..

doktor bebeğiniz gayet iyi dedi bu sefer zaten her zamankinden daha uzun inceledi bir sorun olsa söylerdi dediğin gibi
canım resmini buradan ekleyemem ne fotoğraf makinam var nede telefonum böyle bi özelliği

benimde kaşıntı başladı canım bu rahimin büyümesi ve dokularının esnemeye başlaması demek badem yağı krem falan başladınmı sürmeye başlamadıysan hemen başla bıde ay cok komik eşinin anlatması kafamda canlandıda bır an

doktor bebeğiniz gayet iyi dedi bu sefer zaten her zamankinden daha uzun inceledi bir sorun olsa söylerdi dediğin gibi
canım resmini buradan ekleyemem ne fotoğraf makinam var nede telefonum böyle bi özelliği

Olsun canım, bebikin sağlıklı olsun da, resmini görmeyelim sorun değil..
Ense kalınlığına baktığı için fazla incelemiştir..İnşallah test sonuçların da çok güzel çıkar..

bebe yağı ve badem yağı sürmeye başladım...Ama yarım saat sonra siliyorum..yağlı mı kalacaz onu da bilmiyorum ki..
Benim eşimin uykusu tilki uykusu gibidir, gece sağdan sola dönsem uyanır..Ama uyumayı çok sever..
Ben yılan uykusu gibi, bi uyurum top patlasa duymam..Ama az uyurum, uykum kandı mı kalkarım hemen...
Canlandırma bn anlatayım...
Sabah uyandım...İşte günaydın falan filan..
Diyor ki, gece elini bağlıcam, ne o öyle hart hart çocuğu kaşıon,rahatsız ediyon ...Bi de kendinde gösteriyo...

canım benim karnım kaşınmıyor daha ama pantolonlaarımın beli dar gelmeye başladı
iki hafta sonra 3 ayı bitiricez o zaman kendime kıyafet alıcam
sanırım artık eskilerin içine giremicez
hala girebilmen bile başarı demekki hiç kilo almamışsın gerçi bende bi kilo aldım ama kesinlikle kaaptamıyorum fermuarımı lcw ye bakabilirsin istersen hem uygun şeyler var

işte öyle hart hart kaşıma leke mi ne oluyormuş elinde sıvazla kuzummm artık yavaş yavaş bebek yağı ile badem yağını kullanma vakti geldi ha karnımız büyüyorun işareti bu kaşıntılar

kuzumm o zaman eşinin dediği gibi ellerini bağlamak lazım heheh
hakkkaten o yağ ile kalacağız biz yoksa bi süre durup silecek miyiz bende hiç bilmiyorumm

Ben sürüyorum,eski bi atlet giyiyorum..Yarım saat sonra da siliyorum..Ama silmemek mi lazım bilmiyorum ki...
Evet kızlar,bilen varsa biizi aydınlatsın..

aldım canım iki buçuk ayda iki buçuk kilo aldım
yani ayda ortalama bir kilo ile gidiyorum

Ben sürüyorum,eski bi atlet giyiyorum..Yarım saat sonra da siliyorum..Ama silmemek mi lazım bilmiyorum ki...
Evet kızlar,bilen varsa biizi aydınlatsın..

ben silmemek lazım diye biliyorum

Kızlar maltofer fol tablet ky-ullanan varmı. Demir ilacı. çiğneyerekmiş. Ben su ile yutarak içiyorum. Bi sakıncası yoktur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…