maşallah annesi inşallah test sonuçlarında iyi gelir
bir de sezzz döndü drdan onun da bebişi iyiymiş
başka hatırlamıyorum dönen varmı
sizin de karnınız kaşınıyor mu kıslar benim kaşınmaya başladı 1 haftadır anneme söyledim sakın tırnaklarınla kaşıma dedi üstten üstten kaşıyorum korkumdan bende
maşallah annesi inşallah test sonuçlarında iyi gelir
bir de sezzz döndü drdan onun da bebişi iyiymiş
başka hatırlamıyorum dönen varmı
maşallah hareketlerini hissetmeye başlasak daha güzel olacak
inşallah testler de iyi çıkar
doktor bebeğiniz gayet iyi dedi bu sefer zaten her zamankinden daha uzun inceledi bir sorun olsa söylerdi dediğin gibiCanım benim...İnşallah test sonucunda güzel çıkar...Doktor ensesine bakmıştır zaten, bi terslik olsa söylerdi..İnşallah hiç sorunsuz çıkar sonuçlar..
Darısı bugün gelecek diğerlerinin başına....
Kız tipsizin resmi varsa koysan da baksak ya...
benim karnım değil de,karnımın altı,tam bikini bölgesi başlangıcı olan yer çok kaşınıyo ya..uyurken kaşıyormuşum hart hart...eşim çekiyormuş elimi...hani ultrasonla baktıkları yer var ya,alt karın mı artık..tam oralar işte..
doktor bebeğiniz gayet iyi dedi bu sefer zaten her zamankinden daha uzun inceledi bir sorun olsa söylerdi dediğin gibi
canım resmini buradan ekleyemem ne fotoğraf makinam var nede telefonum böyle bi özelliği
benimde kaşıntı başladı canım bu rahimin büyümesi ve dokularının esnemeye başlaması demek badem yağı krem falan başladınmı sürmeye başlamadıysan hemen başla bıde ay cok komik eşinin anlatması kafamda canlandıda bır an
hala girebilmen bile başarı demekki hiç kilo almamışsın gerçi bende bi kilo aldım ama kesinlikle kaaptamıyorum fermuarımı lcw ye bakabilirsin istersen hem uygun şeyler varcanım benim karnım kaşınmıyor daha ama pantolonlaarımın beli dar gelmeye başladı
iki hafta sonra 3 ayı bitiricez o zaman kendime kıyafet alıcam
sanırım artık eskilerin içine giremicez
işte öyle hart hart kaşıma leke mi ne oluyormuş elinde sıvazla kuzummm artık yavaş yavaş bebek yağı ile badem yağını kullanma vakti geldi ha karnımız büyüyorun işareti bu kaşıntılarBenim karnım değil de,karnımın altı,tam bikini bölgesi başlangıcı olan yer çok kaşınıyo ya..Uyurken kaşıyormuşum hart hart...Eşim çekiyormuş elimi...Hani ultrasonla baktıkları yer var ya,alt karın mı artık..Tam oralar işte..
işte öyle hart hart kaşıma leke mi ne oluyormuş elinde sıvazla kuzummm artık yavaş yavaş bebek yağı ile badem yağını kullanma vakti geldi ha karnımız büyüyorun işareti bu kaşıntılar
Ben cok acıktım ya artık mıdem bulanmaya başladııı
kuzumm o zaman eşinin dediği gibi ellerini bağlamak lazım hehehGündüz kaşımıyorum zaten..Uyurken kaşıyormuşum...
kuzumm o zaman eşinin dediği gibi ellerini bağlamak lazım heheh
hakkkaten o yağ ile kalacağız biz yoksa bi süre durup silecek miyiz bende hiç bilmiyorumm
hala girebilmen bile başarı demekki hiç kilo almamışsın gerçi bende bi kilo aldım ama kesinlikle kaaptamıyorum fermuarımı lcw ye bakabilirsin istersen hem uygun şeyler var
işte öyle hart hart kaşıma leke mi ne oluyormuş elinde sıvazla kuzummm artık yavaş yavaş bebek yağı ile badem yağını kullanma vakti geldi ha karnımız büyüyorun işareti bu kaşıntılar
Ben sürüyorum,eski bi atlet giyiyorum..Yarım saat sonra da siliyorum..Ama silmemek mi lazım bilmiyorum ki...
Evet kızlar,bilen varsa biizi aydınlatsın..
Kızlar maltofer fol tablet ky-ullanan varmı. Demir ilacı. çiğneyerekmiş. Ben su ile yutarak içiyorum. Bi sakıncası yoktur herhalde.
Kızlar maltofer fol tablet ky-ullanan varmı. Demir ilacı. çiğneyerekmiş. Ben su ile yutarak içiyorum. Bi sakıncası yoktur herhalde.
Valla ben vitamin falan hiçbişey içmiyorum...Doktor vermedi..[/QUOTE
elevit veriyorlar genelde ama tabi dr en iyisi bilir ama nerdeyse herkes alıyor vitamin
2 ndr un vardı değil mi ikiside vermedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?