Valla ben vitamin falan hiçbişey içmiyorum...Doktor vermedi..[/QUOTE
elevit veriyorlar genelde ama tabi dr en iyisi bilir ama nerdeyse herkes alıyor vitamin
2 ndr un vardı değil mi ikiside vermedi mi
Valla ben vitamin falan hiçbişey içmiyorum...Doktor vermedi..[/QUOTE
elevit veriyorlar genelde ama tabi dr en iyisi bilir ama nerdeyse herkes alıyor vitamin
2 ndr un vardı değil mi ikiside vermedi mi
Vermediler..Kan 13,5 çıktı..değerler iyi dediler..Uyku sorunum olduğunu da biliyorlar...Eleviti diğer doktoruma zorla yazdırdım 2 gün içtim tuvaletim simsiyah olmaya başladı..Doktoru aradım, bırakabilirsin dedi..Zaten zorla verdiydi..
Folik asiti de ikili için gittiğim hafta bıraktırdılar..Şu an hiçbişey içmiyorum..
Ben elevit maltofer calsıd içiyorum. Ayrıca enfeksiyon için fitil ve şase verdi. Su da eriterek. Sana neden rutin ilaçları vermedi elevit maltofer calsıd
Ben elevit maltofer calsıd içiyorum. Ayrıca enfeksiyon için fitil ve şase verdi. Su da eriterek. Sana neden rutin ilaçları vermedi elevit maltofer calsıd
Vermediler..Kan 13,5 çıktı..değerler iyi dediler..Uyku sorunum olduğunu da biliyorlar...Eleviti diğer doktoruma zorla yazdırdım 2 gün içtim tuvaletim simsiyah olmaya başladı..Doktoru aradım, bırakabilirsin dedi..Zaten zorla verdiydi..
Folik asiti de ikili için gittiğim hafta bıraktırdılar..Şu an hiçbişey içmiyorum..
tuvalet meselesi öyle olunca bırakmak mı gerekiyor acaba bende de öyle çünkü neden öyle olurmuş ki
ayy bir sürü sorumm var yazayım ben yarın için
tuvalet meselesi öyle olunca bırakmak mı gerekiyor acaba bende de öyle çünkü neden öyle olurmuş ki
ilaçların prospektüslerinde yazıyo renginin değişbilceği bir sorun olmaz sanırım
bu arada kan oranın maşallah çok ii çıkmış
acıktımm ne yesem acaba???
Allah kavuştursun canım...annem gitti, ev bomboş
ipek gözünaydın canım,çok sevindim...
annem gitti, ev bomboş
annem gitti, ev bomboş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?