2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iki iyi bi kötü...
pıtır bebeğini kaybetmiş...
sezzzz ikili sonucunu almış iyiymiş...
ipek de doktordan geldi gayet iyi..
Sen nasılsın..

ay cok gecmis olsun cok üzüldüm. Nasil olmus? insallah en kisa zamanda yeniden gelir bebisi.
Diger arkadaslar icinde cok sevindim .

Bende ayni iste herzaman ki gibi canim. Senin bulantilar bittimi dimi?

ay cok gecmis olsun cok üzüldüm. Nasil olmus? insallah en kisa zamanda yeniden gelir bebisi.
Diger arkadaslar icinde cok sevindim .

Bende ayni iste herzaman ki gibi canim. Senin bulantilar bittimi dimi?

Valla nasıl soramadım deşmemek için..9 haftalıkken kaybetmiş..
Benim bulantılar c.tesiden beri yok..İnşallah da bi dha olmazlar..

ben geldiiiim uffffff yaa abulantılarım durmuyo dün hele hiç bişey yiyemedim bir yudum su dahi içemedim şimdide ölesine bişiler atıştırıyoreum ama yok yaaa uffffffff

tekrar merhaba arkadaşlar
arada bi giremiyorum siteye, sayfa kapanıyor engelleniyormu noluyosa artık.
şu 2 hafta geçse de ben de gitsem bebeğimi görmeye..hep 10 günde bir gidiyordum bu zamana kadar, bu kadar özlememiştim..

ben geldiiiim uffffff yaa abulantılarım durmuyo dün hele hiç bişey yiyemedim bir yudum su dahi içemedim şimdide ölesine bişiler atıştırıyoreum ama yok yaaa uffffffff

ben de yemeğimi rahat yiyorum ama tuhaf bi bulantı oluyor sürekli. çıkarma isteği olmuyor ama arada bi tiksiniyorum.

kızlar bu arada, karnınızı tırnakla kaşımayın ben de geçen tvden duydum. bir de badem yağı tüylenme yapabiliyor haberiniz olsun

Selam bayanlar nasilsiniz? Varmi yeni haberler?
hoşgeldin
allah kavuştursun cnm .. (

ipek ve sezzz gözünüz aydın çok sevindimm
sağol canım

hoşgeldin inşallah senin bulantılarda diğer kızlarınki gibi birden kesilir

Canım ya,seni en iyi ben anlarım..Benim bulantılar birden kesildi..İnşallah seninkiler de kesilir..Çok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…