egeeee nasılsın bu arada bugün hiç yazışmadık :) kızların nasıl :)
egeeee nasılsın bu arada bugün hiç yazışmadık :) kızların nasıl :)
Canım ya,seni en iyi ben anlarım..Benim bulantılar birden kesildi..İnşallah seninkiler de kesilir..Çok zor oluyor.
Canım ya,seni en iyi ben anlarım..Benim bulantılar birden kesildi..İnşallah seninkiler de kesilir..Çok zor oluyor.
bebe yağı ve badem yağı sürmeye başladım...Ama yarım saat sonra siliyorum..yağlı mı kalacaz onu da bilmiyorum ki..
Benim eşimin uykusu tilki uykusu gibidir, gece sağdan sola dönsem uyanır..Ama uyumayı çok sever..
Ben yılan uykusu gibi, bi uyurum top patlasa duymam..Ama az uyurum, uykum kandı mı kalkarım hemen...
Canlandırma bn anlatayım...
Sabah uyandım...İşte günaydın falan filan..
Diyor ki, gece elini bağlıcam, ne o öyle hart hart çocuğu kaşıon,rahatsız ediyon ...Bi de kendinde gösteriyo...
yasak değilde sadece petrol ofisi var buradasabret canım az kaldı..
Ya atıştırmalık bişeyler bulundursan, o da mı yasak...
sen yanlız sevmiyorsun bense açlıktan ölücem hala yiyemedim gittim petrol ofısının marketine çokonat cokoprens ve popkek aldım oturup t-yedim hepsini sinirden aradım restoranı dalga gecer gıbı bana demezmı 3,30 da ancak yemek hazır olur diyeyanlız yemek yemeyi hiç sevmiyorumm...
yaa öncekine göre çok azıttı yaaa hiç bişey yiyemez oldum su bile içemiyorum çok halsizim dermansızım yaa
kızların nasıl :))))
benim kızım belli olsun, benim kızıma da sorun...kıskandım bak şimdi...
yaa öncekine göre çok azıttı yaaa hiç bişey yiyemez oldum su bile içemiyorum çok halsizim dermansızım yaa
aa ne güzel kesilmiş bulantıların hadi gecmiş olsun..
yogadan döndüm..kendimi daha iyi hissediyorum..herkese tavsiye ederim..
ne kilo alması yaa 4 klo verdim halada veriyorum galibakızlar kaçar kilo aldınız ???
Aynen, benimde öyle oldu..Sonra birden bire kesildi..Az kaldı canım sabret...
kızlar kaçar kilo aldınız ???
kızlar kaçar kilo aldınız ???
yasak değilde sadece petrol ofisi var burada
sen yanlız sevmiyorsun bense açlıktan ölücem hala yiyemedim gittim petrol ofısının marketine çokonat cokoprens ve popkek aldım oturup t-yedim hepsini sinirden aradım restoranı dalga gecer gıbı bana demezmı 3,30 da ancak yemek hazır olur diyetatlılarıyedım ama kesmedi malesef ekmek yemem lazım yada corba ıcmem lazım of of
ay canım cok üzüldüm ya sasırdım hemde cok geçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?