2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kapı gibi 5 kilo aldım ama bende potansiyel var keisn 30 olurum:87:

valla maşallah ama dikkat egecim ya..

Sana çok imreniyrum..Keşke benim de imkanım olsa da bende yapsam..Eminim çok rahatlatıyordur..
keşke..aslında dışarı gidemiyosan evde falan yapabilirsin belki ufak hareketler hamileler için bi cd bişey alıp..
ne kilo alması yaa 4 klo verdim halada veriyorum galiba
öff cok vermişsin neyse bundan sonra alırsın inşllhh..

Tartıya göre 3 kilo verdim..
ama pantolonlar öyle demiyo..Göbek aldı başını gidiyo.

bende kilo almadım ama hafif göbek var..

ben 58 ile hamile kaldim..1,5 kilo aldim 3 ayda..

bence cok ideal canım..

bn daha alamadım
ben de almadım..böyle devam inşllhh..:96: az alalım yaa cocuk beslensin ben beslenmiyim..
ben 3,5 kilo almışım
sen de almışsın birazcık ama cok degil normal..

zayıf hamile kalanlar daha şanslı bence..valla benim hedefim 9 kiloyla tamamlamak ama kısmet bakalım bogazım acılırsa da tutmuycam tabiki..ama sey istiyorum bezelye yutmuş solucan gibi olmak istiyorum sadece karnım büyüsün

evet bende öle sanıyorum hiç geçmicek yaa 9 ay böle sürecek baksana bi bulanan ben kaldım ufff

Kızlar,teyzem geldi şimdi ofise...
Bana pijama almış...
Bebekime de yün..Örgü örecekmiş...
İzmirdeki tyzem de battaniye örecekmiş..
Ne şanslı veledim var ya...

Bana pijama almış...
annem de hem bi sürü alt üst takım hem patik işlemiş hemde battaniye almış bebişime ablamda dün aradı maille battaniye modelleri atmış sakallı ipten hepsi çok güzel hangisini begendiysen onu başlıycam diyo kırmızı istedim bende hem kıza hem erkeğe yakışır bide kızda erkekde olsa çoğu eşyası mavi yada pembe olacak farklı olur dedim hepsi aynı olmasın daha doğuma kadar işlerim sen lazım olanları söyle bana diyo oda hem bebeği var hem kpss çalışıyo ona rağmen işliyo saolsun şanslı torun bizimkide benimde saltanatım bu ay bitiyor ocakda ya atanacam ya çıktıgım okula tekrar girecem evde yatmaya alışmıştım ya ne güzel

Evet,seninki de çok şanslı olacak...
Baksana şimdiden alışverişleri yapılmış..Bir de uzak olunca sanki daha bi kıyamıyorlar...
Annem kargoyu yollarken bi dünya da yiyecek göndermiş, sanki burda yok gibi...

Son düzenleme:
kızlar kaçar kilo aldınız ???
en son 1 kilo almıştım ama tartılmayalı 15 gün var birde aynı tartıda tartılmak istiyorum yoksa noralim bozuluyor
su hapsurmayi hic sevmiyorum icim cikcak gibi oluyo birde benim alerjim var
aynenn sanki çocuğumu düşürecekmişim gibi geliyor ta kasıklarıma kadar hissediyorum hapşurunca yazık yavrum ben hapşurunca korkuyordur
Bana pijama almış...

maşallah senin bebiş kısmetli ne güsel hep kısmeti böyle açık olsun

bende öyle özledim ki alışveriş yapmayı offf çılgınlar gibiii dağıtasım var ama bu koca göbeğime ne olur kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…