- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
Kapı gibi 5 kilo aldım ama bende potansiyel var keisn 30 olurum:87:
keşke..aslında dışarı gidemiyosan evde falan yapabilirsin belki ufak hareketler hamileler için bi cd bişey alıp..Sana çok imreniyrum..Keşke benim de imkanım olsa da bende yapsam..Eminim çok rahatlatıyordur..
ne kilo alması yaa 4 klo verdim halada veriyorum galiba
öff cok vermişsin neyse bundan sonra alırsın inşllhh..
Tartıya göre 3 kilo verdim..
ama pantolonlar öyle demiyo..Göbek aldı başını gidiyo.
ben 58 ile hamile kaldim..1,5 kilo aldim 3 ayda..
çok sağolasın tatlım bende geçicek diye beklerken fırladı yaaa uffff...
ben de almadım..böyle devam inşllhh..:96: az alalım yaa cocuk beslensin ben beslenmiyim..bn daha alamadım
sen de almışsın birazcık ama cok degil normal..ben 3,5 kilo almışım
canım birden çok tavan yapıyo bulantılar hiç geçmicek sanıyosun banada öyle oldu 10. hafta bulantıdan ve
yanmadan duramıyodum sonra geçen hafta azaldı bu haftada geçti diyebilirim sadece sabahları çok az oluyo
tabi canim ins sadece gobek büyür kollar bacaklar ince kalir..benimde ümidim o :)
Kızlar,teyzem geldi şimdi ofise...
Bana pijama almış...
Bebekime de yün..Örgü örecekmiş...
İzmirdeki tyzem de battaniye örecekmiş..
Ne şanslı veledim var ya...
Ohh...güle güle giysin..
benim annemde her renk yelek hirka ordu..
cinsiyetine gore secicem begendiklerimi :)
annem de hem bi sürü alt üst takım hem patik işlemiş hemde battaniye almış bebişime ablamda dün aradı maille battaniye modelleri atmış sakallı ipten hepsi çok güzel hangisini begendiysen onu başlıycam diyo kırmızı istedim bende hem kıza hem erkeğe yakışır bide kızda erkekde olsa çoğu eşyası mavi yada pembe olacak farklı olur dedim hepsi aynı olmasın daha doğuma kadar işlerim sen lazım olanları söyle bana diyo oda hem bebeği var hem kpss çalışıyo ona rağmen işliyo saolsun şanslı torun bizimkideKızlar,teyzem geldi şimdi ofise...
Bana pijama almış...
güle güle kullan kuzu güzelmiş pijaman
annem de hem bi sürü alt üst takım hem patik işlemiş hemde battaniye almış bebişime ablamda dün aradı maille battaniye modelleri atmış sakallı ipten hepsi çok güzel hangisini begendiysen onu başlıycam diyo kırmızı istedim bende hem kıza hem erkeğe yakışır bide kızda erkekde olsa çoğu eşyası mavi yada pembe olacak farklı olur dedim hepsi aynı olmasın daha doğuma kadar işlerim sen lazım olanları söyle bana diyo oda hem bebeği var hem kpss çalışıyo ona rağmen işliyo saolsun şanslı torun bizimkidebenimde saltanatım bu ay bitiyor ocakda ya atanacam ya çıktıgım okula tekrar girecem evde yatmaya alışmıştım ya ne güzel
en son 1 kilo almıştım ama tartılmayalı 15 gün var birde aynı tartıda tartılmak istiyorum yoksa noralim bozuluyorkızlar kaçar kilo aldınız ???
aynenn sanki çocuğumu düşürecekmişim gibi geliyor ta kasıklarıma kadar hissediyorum hapşurunca yazık yavrum ben hapşurunca korkuyordursu hapsurmayi hic sevmiyorumicim cikcak gibi oluyo birde benim alerjim var
Kızlar,teyzem geldi şimdi ofise...
Bana pijama almış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?