2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benimkinin çoğu kıyafeti annemleren olacak ben bi tulumları lazım olacak zaruri eşyalarını alırım onlar zaten alıyolar :) annem yiyecek kolisi gönderiyo bize kurbandaki etten bile ayırmış geçen söyle canın ne istiyo yapimde gönderim diyo bende saydım içliköfte börek biberli ... yakında gelir koli ablamda hamile kıyafeti almış hem kendi kullandıklarını hemde aldıklarını gönderecekmiş Allahtan onlar var saolsunlar tüm ihtiyaçları ben söylemeden düşünüyolar hele annem 16 saat uzakta olmama ragmen yemek yapıp dondurup gönderiyo canlarım benim haklarını ödeyemem

güle güle giy kuzu. aile senin için seferber olmuş ne güzel:)

Canım ben ailenin deli kızı olaraktan, bütün akrabalarımla bağım iyidir..
Sağolsunlar hepsi de severler beni..Uzak da olsak, sık sık ziyarete gideriz herkesi..Onlar da sağolsunlar, böyle zamanlarda hiç yalnız bırakmazlar beni..
Benim annem babam ayrı mesela..Annem kiracı..Pek durumu iyi değil maddi olarak...
Evlenirken çeyiz geldiğinde eşimin teyzeleri burun kıvırmış durumları mı var ki ne gelecek diye, görünce şok olup yüzüme söylediler..3 kız çeyizi hazırlanmış neredeyse diye..Birbirimize bağlarımız kuvvetlidir..

ne güzel canım. sen de vefalısın onlar da...

Hiç yalnızım diye üzülme, ne insanlar biliyorum yürüme mesafesinde olup da birbirlerini arayıp sormaz gelip gitmezler..
Ne kadar şanslısın bak...Sıcacık bi ailen var..

iyi olmuş onlara maddi durumu kötü diye söylenirmi hiç öyle , bende çeyiz alırken çalışıyordum herşeyimi kendim aldım annemlerin durumuda çok iyi değil o yüzden aldırtmadım hiçbişey onlar yine bişeyler aldılar tabi benim çeyizde şu en büyük boy kamyonlar varya tırın bi küçüğü o kadar çıktı sadece bizim evden komşular baya şaşırmıştı tabi tayinci olanlar için fazla eşya çokda iyi olmuyo büyük ev lazım taşınırken tır lazım derken hep ek masraf ama olsun en azından herşeyinin olmasıda güzel

Hiç yalnızım diye üzülme, ne insanlar biliyorum yürüme mesafesinde olup da birbirlerini arayıp sormaz gelip gitmezler..
Ne kadar şanslısın bak...Sıcacık bi ailen var..
çok şükür birbirimize çok bağlıyızdır babam ben hastayken yemek yiyemiyormuş evde o yüzden kötü bişy olsa söylemek istemiyorum sesim kötü gittiğinde gece uyuyamıyormuş ama uzak olmak zor yinede keşke yanımda olsalar eşimde olmayınca zor oluyor aslında o olsa belki bu kadar zor gelmez yalnızlık dün konuştuk napacagımızı etraflıca eşimle atanamazsam temmuza kadar ayrı kalacaz temmuzda ona lojman çıkma durumu var o zamana kadar ben yine özelde devam edecem yani bi sene yalnızım mecburen katlanacam napim başka alternatifimiz yok

kız kocasının kuzusu :)) ne güzel bi avatar o öyle.Valla avatarını gördüm yazayım dedim )))

damdan düşer gibi oldum :)) selamsız sabahsız.Selam güzel anneler :) Nasılsınız meleklerinizle beraber ?

ya nasil ya..nasil ayri kaliyosunuz ya ( ben esimle yapisik ikiz gibiyim..sabah ise beraber..ogle yemekleri beraber..aksam eve beraber..h.sonlari zaten ikimiz geziyoz..bi oglen yemege cikmadimi tuhaf oluyoz :)))

Hoşgeldin dünürüm..
Senin avatar da çok güzel kız..
Biz iyiyiz canım, sen nasılsın...

ya nasil ya..nasil ayri kaliyosunuz ya ( ben esimle yapisik ikiz gibiyim..sabah ise beraber..ogle yemekleri beraber..aksam eve beraber..h.sonlari zaten ikimiz geziyoz..bi oglen yemege cikmadimi tuhaf oluyoz :)))

Bwnim de elimden gelse adama kelepçe takacam,yanımdan ayırmayacam da..
Ayrı duramam ama, yakamoz gerçekten sana Allah sabır versin..

kizlar doktor disarda hicbisey yeme dedi..ilk gunden beri bol limonlu lahmacun istiyo canim..acaba kaliteli güvenilir yerden yiyebilir miyim ya..daha hic disardan yemedik..ne meyve suyu..ne asitli bisey..ne tatli..daha hic yemedim..

kizlar doktor disarda hicbisey yeme dedi..ilk gunden beri bol limonlu lahmacun istiyo canim..acaba kaliteli güvenilir yerden yiyebilir miyim ya..daha hic disardan yemedik..ne meyve suyu..ne asitli bisey..ne tatli..daha hic yemedim..

Ben yiyorum valla..
Doktor bana da yeme dedi..Ama ev yemeği yiyemiyorum, kendim de mutfağa girip yapamıorum..Evde kokunca da yiyemiyorum...Hergün dışardan yiyoruz..
Allaha emanet bebişimde..
Sadece sucuk-salam gibi gıdaları yememeye çalışıyorum o kadar...
Bi de mayonez..Çok canım çekmişti, biraz ondan bile tatmıştım..

birbirimizden sıkıldık biraz uzak kalalım dedik canım yaşadıklarımı anlatıyorum artık sormaya gerek varmı kim ister ayrı kalmayı bnim kocam yanımda oldugunda elini bırakmıyorum ama malesef şu durumda bi araya gelemiyoruz herşey maddiyat keşke bi arada olabilsek

Hoşgeldin dünürüm..
Senin avatar da çok güzel kız..
Biz iyiyiz canım, sen nasılsın...
hoşbuldum dünürcüm :)) mersi canım :))
İyiyim çok şükür, koçişkomun yanına gittim geldim tamgaz döndüm :)) süperim yani :))
hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
Canım iyiyim çok şükür :)) Sizleri görünce daha iyi oluyorum valla :))
vallah canim ben cnm ne isterse onu yiyorum. disardan bile olsa. asitlide iciyorum. su zaten sadece soda icebiliyorum.-
slm canım.Naber ?

Selda; canım bende bebeklerimizi aldırmadan sormuştum dr.a herşeyden ölçüsünü aşmadan yiyebilirsin demişti.Sanırım sıkıntı vermez size.

himmm..dogru diyorsun aslinda..bi esime soyliyim bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…