hoşbuldum dünürcüm :)) mersi canım :))
İyiyim çok şükür, koçişkomun yanına gittim geldim tamgaz döndüm :)) süperim yani :))
ben herşeyi yiyorum dılşardan hiçde umrum değil.kizlar doktor disarda hicbisey yeme dedi..ilk gunden beri bol limonlu lahmacun istiyo canim..acaba kaliteli güvenilir yerden yiyebilir miyim ya..daha hic disardan yemedik..ne meyve suyu..ne asitli bisey..ne tatli..daha hic yemedim..
kızlar şaka gibisiniz yakamozun derdini bildiğiniz halde hala ben ayrı kalamam felan eminim oda kalamaz ama hayat bu nereye gideceğimiz belli değil.birbirimizden sıkıldık biraz uzak kalalım dedikCanım yaşadıklarımı anlatıyorum artık sormaya gerek varmı kim ister ayrı kalmayı bnim kocam yanımda oldugunda elini bırakmıyorum ama malesef şu durumda bi araya gelemiyoruz herşey maddiyat keşke bi arada olabilsek
hadi yaaa..korkuyorum ben..nasildir kimbilir et..kiyma..ne bilim ya..offfffffff
birbirimizden sıkıldık biraz uzak kalalım dedikcanım yaşadıklarımı anlatıyorum artık sormaya gerek varmı kim ister ayrı kalmayı bnim kocam yanımda oldugunda elini bırakmıyorum ama malesef şu durumda bi araya gelemiyoruz herşey maddiyat keşke bi arada olabilsek
Yakamoz be neolak şu halimiz? Senin ailende yanında değil galiba dimi ?
Yalnızda olsa hamileliği tavsiye edermisin aderdaşım merak ediyorum ?
Annem resmen baskıda, 1 ay geçti.İlk adeti de gördün.Hadi ikinciyi diye bunaltıyo...
Ama ben yine hem korkmaya başladım hemde istiyorum.Karnım şişçek babmın yanında.
Utanıyorum sonra da diyorum kızım gayrimeşru değil ya damadından :)
Canım sadece ilk aylarda sucuk ve slam tarzı baharatlıları çiğ ymeyin diyorlar.İyi pişmesi gerekmiş.hadi yaaa..korkuyorum ben..nasildir kimbilir et..kiyma..ne bilim ya..offfffffff
Valla bende çok özlüyorum sizi ya, her dk giresim var yani :)Ooooo,dünür süper olursun tabi..Gez toz hakkındır...
Özlemişim valla seni..
ben herşeyi yiyorum dılşardan hiçde umrum değil.
kızlar şaka gibisiniz yakamozun derdini bildiğiniz halde hala ben ayrı kalamam felan eminim oda kalamaz ama hayat bu nereye gideceğimiz belli değil.
Yakamozum bu konuları konuşma nolur benide en az senin kadar etkilyor. Açıklamada yapmanaa gerek yok kimselere. Isteyen geçmişi okusun.
Bu kadarda kırıcı olurum kimsede darılmasın.
bomba gibiyim canım duvara tırmanccam :) kuzunun damadı güçlü olsun diye ne buluyosam yiyorum ya onda :))CAndas iyiyim canim sagol sen nasilsin`?
ay dimi ya :)) Damat gelinden küçük olmaz dimi, sanki ömür billah yapmıcam :)Ne utanıyon kız...Bana damat yetiştircen acele et...
Ben yiyorum valla..
Doktor bana da yeme dedi..Ama ev yemeği yiyemiyorum, kendim de mutfağa girip yapamıorum..Evde kokunca da yiyemiyorum...Hergün dışardan yiyoruz..
Allaha emanet bebişimde..
Sadece sucuk-salam gibi gıdaları yememeye çalışıyorum o kadar...
Bi de mayonez..Çok canım çekmişti, biraz ondan bile tatmıştım..
Bencede canım beklemek uygundur heralde.Zaten biz 2. ayda korunmayı bırakcaz ya bakalım.inş sağlıcakla gelir geldiğinde de bi kere daha aynılarını yaşamk zorunda kalmayız.Candas cok güzel yapiyorsun canim. Bence bebis icin acele etme bekle biraz 1-2 ay daha . Bende düsükden sonra nasil bekliyim diyordum dayanamam saniyordum ama öyle diye diye 4 ay bekledim. Ilk denemede geldi bebisim cok sükür . Insallah senide fazla bekletmez
Senide mis kokulu gelinimide kucak dolusu öpüyorum.güle güle şekerim...Kızlar benim çıkmam lazım..Mükellefim geldi..Onunla çalışmam lazım...
Hadi hepinize iyi akşamlar..
saol canım birilerinin beni anladıgını duymak güzelben herşeyi yiyorum dılşardan hiçde umrum değil.
kızlar şaka gibisiniz yakamozun derdini bildiğiniz halde hala ben ayrı kalamam felan eminim oda kalamaz ama hayat bu nereye gideceğimiz belli değil.
Yakamozum bu konuları konuşma nolur benide en az senin kadar etkilyor. Açıklamada yapmanaa gerek yok kimselere. Isteyen geçmişi okusun.
Bu kadarda kırıcı olurum kimsede darılmasın.
yok canım bi kavuşsak bi daha kimse ayıramıycak ama atanamazsam yaza kadar ayrıyız olsun bi bile güzel bi haber oldu benim için ben 20 ay ayrı kalacagımızı düşünüyordum çünkü onun doğu görevinin bitmesine daha 20 ay var yaza kadar beklemek çok zor olmaz benim için şurda kaç ay kaldı sayılı gün çabuk geçerinsallah canim kavusunca bir daha ayrilmazsiniz..
Yakamoz be neolak şu halimiz? Senin ailende yanında değil galiba dimi ?
Yalnızda olsa hamileliği tavsiye edermisin aderdaşım merak ediyorum ?
Annem resmen baskıda, 1 ay geçti.İlk adeti de gördün.Hadi ikinciyi diye bunaltıyo...
Ama ben yine hem korkmaya başladım hemde istiyorum.Karnım şişçek babmın yanında.
Utanıyorum sonra da diyorum kızım gayrimeşru değil ya damadından :)
senin gibi istisnai durumlar farklı tabi ama bende dışarda yemiyorum
bugün zaten doktor bir çok şeye kısıtlama getirdi hamurişi kızartma asitli içecekler baharat
abur cubur yasak tatlı kesinlikle yasak yemeklere tuz ilave etmek kesinlikle yasak salamura yiyecekler yasak makarna pilav yasak
hergün mutlaka et sebze meyve süt yumurta ye dedi ekmek yemeklerde 1 ince dilimi geçmesin dedi çay 1-2 fincan kahve 1 fincan çiko haftada bir kuruyemiş haftada bir avuçu geçmeyecek soda 5.aya kadar içebilirsin sonra yasak dedi işte böyle yiyebilirsin dediği bir elin parmaklarını geçmiyo
ama maşallah yasaklar sayfalarca :84::84::84:
yok artık yaaa:))))))))
nefes alırken egzos varsa alma tut dedimi.... Ya ben herşeyi yiyorum tabi çiğsalam felan hariç kızımda da yedim ne bu anlamadım. Bende sorun var onu anladım:))
Bizimde 24 ay var yayok canım bi kavuşsak bi daha kimse ayıramıycak ama atanamazsam yaza kadar ayrıyız olsun bi bile güzel bi haber oldu benim için ben 20 ay ayrı kalacagımızı düşünüyordum çünkü onun doğu görevinin bitmesine daha 20 ay var yaza kadar beklemek çok zor olmaz benim için şurda kaç ay kaldı sayılı gün çabuk geçer
canım ailenin yanındaysan hiç düşünme bi sürü kişi olacak yanında zor olmaz tabi, ama yalnızken zor bir süreç katlanabilmek lazım bak senin ne güzel annenler var karnın şişsin kız anası belli babası bellibende öyle diyodum ama şimdi ileriki aylarda dayanamaz babamları ziyarete giderim ben, benimde karnım burnumda olacak nolmuş yani torun vereceksin onlara öyle şeyler düşünmezler merak etme
Bende egzoz vakti hamile kalmayayım diyodum aklımca, netcez şimdi acep? :))yok artık yaaa:))))))))
nefes alırken egzos varsa alma tut dedimi.... Ya ben herşeyi yiyorum tabi çiğsalam felan hariç kızımda da yedim ne bu anlamadım. Bende sorun var onu anladım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?