2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya rahatsızlığın varsa ok ama bana çok saçma geldi makarna pilav felan.. Yazık köydekiler ne yapsın hergün et yumurta :))) nerden bulcaklar tamam vardır köylerde ama onlara lüks böyle şeyler yemek.

ipekcım bende bırsey olmamasına ragmen bnm doktorum da bole uuzn bırlıste verdı
amac cocugu gelıstırmekmıs
ama ben pek dınlemıyorum o ayrı

İpekcim Allah kolaylık versin canım ya işin zor Peki canın çekerse ne olacak? Heralde tadabilirsin demiştir...

ya rahatsızlığın varsa ok ama bana çok saçma geldi makarna pilav felan.. Yazık köydekiler ne yapsın hergün et yumurta :))) nerden bulcaklar tamam vardır köylerde ama onlara lüks böyle şeyler yemek.

doktorlarda biraz bzim şartlarımıza göre davranıyolar ...zaten köylerdeki kadınlarımız hamilelikleri boyunca kaç kere doktora gidiyoki
allah yardımcıları olsun

Kızlar herkese iyi akşamlar, hepinizi çok öpüyorum.meleklerinizde sizde allaha emanet inş...
Hoşçakalın ...

inşallah canım, ayrı olunca daha kıymetli oluyo dediğin doğru beraberken bizde öyleyiz bencede artık bi torunları olsun yani onlarda çok isityomuş baksana sende elini çabuk tut kız aramızda fazla bişy olmıycak inşallah çabucak gelsin meleğin

sigara içen mi war hala aranızda?? eskiden oklawa smileı wardı nerde o!!!

o yasak listesine laksak açkalırız walla.. herşeyden azarazar yenmeli bnce sorun yok:))) (bn yedim we 24kilo aldıom 10n kilosu hala üzerimde)

Aman kim takar listeleri bana tatlı çikolata hepsini yasakladı. Hayatta dinlemem valla. Canımın istediğini de yerim.
Ama sağlık problemi olan için farklı tabi dikkat etmek lazım.

ayyyyy cnmmm yorma kendini yayarak yaap boşver nasılsa yaranamzsın

Yayamıyorum egecim. Yaranmayı zaten geçtim. Çözdüm o mevzuları ama kalmadan olmuycak şimdi. Kimse acımıyor bana.
Valla çocuk batıyo karnıma resmen otura otura. Napıcam bilmiyorum. Üstelik eşimden bir ton laf işiticem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…