ya rahatsızlığın varsa ok ama bana çok saçma geldi makarna pilav felan.. Yazık köydekiler ne yapsın hergün et yumurta :))) nerden bulcaklar tamam vardır köylerde ama onlara lüks böyle şeyler yemek.daha en başında bu yasakları bana endokrindeki doktorum söylemişti
ben kadın doğumcuya söylediğimde ben sana neler yemen gerektiğini söylicem dediği için kısmen rahat davranıyodum
mide bulantılarının hafiflemesini bekliyomuş bugün hafiflediğini görünce yazdı kağıdı verdi ....dedim böyle hamilelik olurmu herşey yasak
şimdi yeme doğumdan sonra ye dediTabi ben sizlere göre istisnayım benim çevremde kimseye bu şekilde bir liste verilmemişti
sadece uyarıyolardı bana resmen yasak dedi adam hipotroidi ve insülin direnci olduğu için mecburen söyleneni yapıcam
daha en başında bu yasakları bana endokrindeki doktorum söylemişti
ben kadın doğumcuya söylediğimde ben sana neler yemen gerektiğini söylicem dediği için kısmen rahat davranıyodum
mide bulantılarının hafiflemesini bekliyomuş bugün hafiflediğini görünce yazdı kağıdı verdi ....dedim böyle hamilelik olurmu herşey yasak
şimdi yeme doğumdan sonra ye deditabi ben sizlere göre istisnayım benim çevremde kimseye bu şekilde bir liste verilmemişti
sadece uyarıyolardı bana resmen yasak dedi adam hipotroidi ve insülin direnci olduğu için mecburen söyleneni yapıcam
ya rahatsızlığın varsa ok ama bana çok saçma geldi makarna pilav felan.. Yazık köydekiler ne yapsın hergün et yumurta :))) nerden bulcaklar tamam vardır köylerde ama onlara lüks böyle şeyler yemek.
inşallah canım, ayrı olunca daha kıymetli oluyo dediğin doğru beraberken bizde öyleyizBizimde 24 ay var yaValla inş o dediklerin en yakın zamanda gerçek olurda bidaha hiç ayrılmazsınız be arkadaşım.
Biraz önce bişey demişsinde aklıma geldi.Sizi tahmin edebiliyorum.İnsan ayrı kalınca beraberken komik manzaralar ortaya çıkarabiliyo.Mesela bişey çok komiğime gider benim.Tuvalete gidiyoduk eşimde mutfağa.Benle tuvalaete dek elele yürüyo :)) Yalnızlık neler yaptırıyo ya birine desen güler işte ama iş başka.İnş canım sabrının mükafalatını en kısa zamande alırsın inş ya((
Annemde öyle diyo, bırak ne utamcan.Yaşım geçmeden anane olayım artık diyo.Babamda anneme diyomuş olsun diye.Bide ilk torun olcak.Annemde 52 yaşında.Çocuğu yaşlanmadan göreyim ya diyor :) Dimi sonunda nurtopu gibi toru vercem.Boşvereyim utanmayı :)) Sanırım hemen olursa sizlerle aram en fazla 4 ay olacak.İnş hayırla gelsin ne diyeyim..
ayyy sanada kız cıkdııı opuyorumnanaktan
ayyyyy cnmmm yorma kendini yayarak yaap boşver nasılsa yaranamzsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?