2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

batıyormu erken yaa. Sen oynamalarını hergün hissediyormusun ben arada hissediyorum:)

yok her gün hissedemiyorum. Arada bir oluyor.
Bu gün pantolonumdan sıkışıyo heralde. Lastik belli giydim ama bilmiyorum. Sıkıştı karnım rahatsız oldum.

bide akşam olunca daha fazla çıkar karnın. O yüzden sıkıyor olabilir. Biraz önce müşterim geldi bebekmi bekliyorsunuz dedi. Ayyy baya çıkmış dedi. Sevindirik oldum:)

bne kilo almadım almadım derken biraz önce mangoya gittim kıyafet denemeye..hahaha göbek almış başını yürümüş farkında degilim hahhaaaaaaaaa

ben hergün hissediorum.. Yoksa bu da mıçok yaramaz olacak jery gibi

ay daha cok kücük degil mi nasil anliyorsunuz kizlar?
benim ikinci olduğundan biraz daha hissiyatlıyım:)))))

bne kilo almadım almadım derken biraz önce mangoya gittim kıyafet denemeye..hahaha göbek almış başını yürümüş farkında degilim Hahhaaaaaaaaa
ohhh maşallah bebişe

ben 13+5 im doktorum geçen hafta büyük ihtimale erkek dedi.
erkekler kıza döndü heee.. Bende erkektim bu hafta kız dedi.

arkadaşlar cinsiyetini öğrenen var mı?

kız galiba artık emin konuşamıyorum

bide akşam olunca daha fazla çıkar karnın. O yüzden sıkıyor olabilir. Biraz önce müşterim geldi bebekmi bekliyorsunuz dedi. Ayyy baya çıkmış dedi. Sevindirik oldum:)

Evet çok çıktı artık iyice belli oluyor zaten senin gibi. Sivri birde karnım. Göbek gibi durmuyor.

sen ne kadaarlıksın yaa görünmüyor.. Maşallah ne güzel. Ben arada hssediyorum özellikle yattığımda. Oda hergün değil.

aa nasıl görmüyosun 2. tickerimi?
kullanıcı panelinden imzayı göster seçeneğini tıklarsan 2. tickerları görebilirsin canım..
yazı yazdığımızyerin altındada imzayı göster butonuna çentik at bakalım çıkacak mı? bak smileların altında

ben 13+6yım.. bnm de ikinci biliosun:) benimkinin arası az olduğu için belki bu kadar net hissediorum, şimdi uzansam hemen başlıyo kıpraşmaya seyirmeye.. otururken az hissediorum..

Son düzenleme:
fmg..gecmedi hala belim..senin nasil gecti 2-3 gunde valla..benimde gobegim sivri gibi degisik..resmini koydum bende..

Hemen bakıyım göbüşüne.
Benimki komik ya yandan armut gibi duruyo
Canım bel ağrın devam ederse doktora git bence. Benimki devam ederse mutlaka gel demişti.
Duruş bozukluğun yok değil mi?

Kızlar bissürü göbüş koymuşunuz.
Gökyüzü senin göbüşe bayıldım
Maşalllah hepinize..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…