yayamıyorum egecim. Yaranmayı zaten geçtim. çözdüm o mevzuları ama kalmadan olmuycak şimdi. Kimse acımıyor bana.
Valla çocuk batıyo karnıma resmen otura otura. Napıcam bilmiyorum. üstelik eşimden bir ton laf işiticem.
batıyormu erken yaa. Sen oynamalarını hergün hissediyormusun ben arada hissediyorum:)
batıyormu erken yaa. Sen oynamalarını hergün hissediyormusun ben arada hissediyorum:)
yok her gün hissedemiyorum. Arada bir oluyor.
Bu gün pantolonumdan sıkışıyo heralde. Lastik belli giydim ama bilmiyorum. Sıkıştı karnım rahatsız oldum.
ben hergün hissediorum.. Yoksa bu da mıçok yaramaz olacak jery gibi
ben hergün hissediorum.. Yoksa bu da mıçok yaramaz olacak jery gibi
benim ikinci olduğundan biraz daha hissiyatlıyım:)))))ay daha cok kücük degil mi nasil anliyorsunuz kizlar?
ohhh maşallah bebişebne kilo almadım almadım derken biraz önce mangoya gittim kıyafet denemeye..hahaha göbek almış başını yürümüş farkında degilimHahhaaaaaaaaa
erkekler kıza döndü heee.. Bende erkektim bu hafta kız dedi.ben 13+5 im doktorum geçen hafta büyük ihtimale erkek dedi.
arkadaşlar cinsiyetini öğrenen var mı?
bide akşam olunca daha fazla çıkar karnın. O yüzden sıkıyor olabilir. Biraz önce müşterim geldi bebekmi bekliyorsunuz dedi. Ayyy baya çıkmış dedi. Sevindirik oldum:)
Evet çok çıktı artık iyice belli oluyor zaten senin gibi. Sivri birde karnım. Göbek gibi durmuyor.
seldacım nasılsın? annen nasıl oldu?
sen ne kadaarlıksın yaa görünmüyor.. Maşallah ne güzel. Ben arada hssediyorum özellikle yattığımda. Oda hergün değil.
fmg..gecmedi hala belim..senin nasil gecti 2-3 gunde valla..benimde gobegim sivri gibi degisik..resmini koydum bende..
sagol canim..sen..biraz daha iyi ama hala kendi dengesini kuramiyor..ctesi doktora goturcez..suan dinlenme asamasinda..
fmg..gecmedi hala belim..senin nasil gecti 2-3 gunde valla..benimde gobegim sivri gibi degisik..resmini koydum bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?