2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evham manyagı arkadasından tavsıye sakın evham yapma benım dedıklerımı yap yaptıgımı yapma

zaten kaç gündür yprattım kendiimi bugün yeter artık dedim nasıl gelirse gelsin o benim evladıım Allah korusun kötü olsa atacakmıyım hayır ama insan her zaman dirençli olamıoo iştee hayırlısını diliyorum ve bekliyorum....

ben de hep geçer diye bekliyorum ama sanki artıyo sürekli. sabah vay be galiba artık geçti dedim 10 dk sonra lavabodaydım

selam kızlar..ben geldim şimdi doktordan..herşey iyi şimdilik..ensesini falan ölçtü 1,29 cıktı..gayet güzel dedi..kan da verdim ama onun için biraz bekliycem inşllhh o da iyi cıkar.. umarım bugün teste gidenler herkes iyidir..kuzu hala gelmedimi ya???

hoşgeldin canım hadi gözünaydın hep böyle güzel haberler alırız veririz inşallah :))
kaçla kaç arasında çıkması lazım 2li testin? ben de 24ünde gidicem daha var gerçi..
kuzu gelmedi bugün ya, inşallah iyidir..

pis karılar insan bi geçmişi okur dimi kimse bişy yazmamış benim için erken dönemde benim gibi olan oldumu çevrenizde kızlar
ay inşallah canım ya hep kötü şeyler yazmışlar ödüm koptu benimde teşekkür ederim canımcım

gözün aydın canımmmm

şimdi sadece ense kalınlıgı bunun bir belirleyicisi degil hem kan testinin sonucu önemli hem de bu sadece bir tarama testi yani senin nekadar risk taşıdıgını gösteriyo kesin sonuclar vermiyor..ama gene de baştan bazı şeyler de biliniyor..3mm.den az olması gerekiyormuş..alt sınırını bilmiyorum o cocugun boyuna göre degişir mi bilmiyorum..ama bildigim kadarıyla 11-14.hafta arası yapılması gereken bir test..

iyi düşünün iyi olsun bende bu gün aldım sonucumu çok şükür...darısı bekleyen ve yaptıracak olanların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…