evham manyagı arkadasından tavsıye sakın evham yapma benım dedıklerımı yap yaptıgımı yapma
hayır cnm yaptırmadım.. Turp gibi kızım var. Katana diyorum ben ona:)))))
ben gecen salı yaptrdım cnm 11 ıle 14 hafta arası galıba
zaten kaç gündür yprattım kendiimi bugün yeter artık dedim nasıl gelirse gelsin o benim evladıım Allah korusun kötü olsa atacakmıyım hayır ama insan her zaman dirençli olamıoo iştee hayırlısını diliyorum ve bekliyorum....
hayirli haberlerle gel canim..
maşallah annesi hep sağlıklı olsun inşallah :)
ben de gittiğimde sanırım 12-13 haftalık olacak bebişim.
ayyyy çok uykum vaaaaaaarrrrrrr
benımdeeeeeeeee sabah zor kalktm
mıden nasıl oldu cnm
2 gündür sakin ama sabahları hortlugu böğürüyorum
iyi hade ozaman sevındım oda gecerrr
selam kızlar..ben geldim şimdi doktordan..herşey iyi şimdilik..ensesini falan ölçtü 1,29 cıktı..gayet güzel dedi..kan da verdim ama onun için biraz bekliycem inşllhh o da iyi cıkar.. umarım bugün teste gidenler herkes iyidir..kuzu hala gelmedimi ya???
ay inşallah canım ya hep kötü şeyler yazmışlar ödüm koptu benimde teşekkür ederim canımcımCanım benim arkadaşımda da öyle bir dyrym vardı sadece normal doğum değilde sezeryan olmak zorunda kaldı, onun dışında çok aktif çalışmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadı, 9 aylık doğurdu. Korkma bişi olmaz, çok riskli olsa zaten doktorun sana söylerdi. Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde yerde değiştirebilir,onda son ana kadar bekledi doktor, sonunda sezeryan yaptı...Gönlünü ferah tut.
selam kızlar..ben geldim şimdi doktordan..herşey iyi şimdilik..ensesini falan ölçtü 1,29 cıktı..gayet güzel dedi..kan da verdim ama onun için biraz bekliycem inşllhh o da iyi cıkar.. umarım bugün teste gidenler herkes iyidir..kuzu hala gelmedimi ya???
pis karılar insan bi geçmişi okur dimi kimse bişy yazmamış benim içinerken dönemde benim gibi olan oldumu çevrenizde kızlar
ay inşallah canım ya hep kötü şeyler yazmışlar ödüm koptu benimde teşekkür ederim canımcım
hoşgeldin canım hadi gözünaydın hep böyle güzel haberler alırız veririz inşallah :))
kaçla kaç arasında çıkması lazım 2li testin? ben de 24ünde gidicem daha var gerçi..
kuzu gelmedi bugün ya, inşallah iyidir..
Merhab kızlar inşallah bende haziran annesi olacağım sizi takip ediyordum bende bir merhaba demek istedim..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?