2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bir de Ense kalınlığının uygun ölçümün yapılabilmesi için fetus son adet tarihine göre 11 ila 13 hafta 6 gün arasında ve baş-popo mesafesi 4.5- 8.4 mm arasında olmalıdır. buna da dikkat edin..yani dahda büyüdügü zaman bakamıyolarmış öle yazıyo nette..

size bir şey soracağım benim doktorum 1. haftada cinsiyetini kesin olarak söyledi olabilir falan demedi sizce erken değilmi daha kesin söylemek için size ne söylediler?

Merhab kızlar inşallah bende haziran annesi olacağım sizi takip ediyordum bende bir merhaba demek istedim..:))

hoşgeldin gaye

kızlar bu kuzu dünden beri girmedi mi yaaa..merak ettim bak şimdi?

yok hiç gelmedi,dün zaten gelmeyecekti ama bugün de belki hastaneye yatırmışlardır dedi arkadaşlar serum için galiba

hoşgeldin yakamooozzz
hoşbuldum canımmm
kızlar bu kuzu dünden beri girmedi mi yaaa..merak ettim bak şimdi?
bende merak ediyorum önemli bişeyi yoktur inşallah

size bir şey soracağım benim doktorum 1. haftada cinsiyetini kesin olarak söyledi olabilir falan demedi sizce erken değilmi daha kesin söylemek için size ne söylediler?

kaçıncı haftada söyledi canım doktorun cinsiyeti? 1. hafta yazmışsın

banayaklaşma kullanıcısı bişey sormuş ben okumuştum ama unuttum degerlerin gayet iyi gibi gözüküyodu..noldu sonuc ögrenebildinmi???

teşekkür ederim hepinize hoşbulduk çok emin bir şekilde söyleyince merak etim bak ayaklarını kaldırmış deyip banada gösterdi ama tabi ben çok birşey göremedim kız erkek önemli değil inşallah sağlıklı olsun ve sağlıklı doğsunda..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…