2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

banayaklaşma kullanıcısı bişey sormuş ben okumuştum ama unuttum degerlerin gayet iyi gibi gözüküyodu..noldu sonuc ögrenebildinmi???

yok başka sorduğum yer olmadı kötü bişey olsa söylenirdi elbet kuruntu yapmak istemedim..8 gün sonra 4lü testim var oda güzel çıkarsa içim rahat edicek inşallah

kızlar yazdıklarınızı hep okuyorum ara ara bende katılabılıyorum cok guzel bır sohbet ohhhhh ne guzel
bızı bızden iı kımse anlamıyor demi??
çalışan bayanlar nasıl zor oluyor mu bu surec ben bugun cok kotu oldum belım coook agrıdı ve karnım sancıdı bırsey oluyor dıye cok korktum cok sukur hersey yolunda ama bugun okulda nobecıydım sanırım hep ayakta durmak yordu bırde ogrencılerın stresı bugun ılk defa gercekten zorlandım ders anlatırken umarım stresten bebıs ekılenmıyordur sızın nasıl gecıyor??

sana katılyorum bugün benimde belim çok ağrıdı bugün dersimde olmamasına rağmen koltukta oturuncada ağrıyorki bide uykum var sürekli

Merhaba canım,
Sen ayakta durmaktan ben oturmaktan yoruluyorum. Her yerim uyuşuyor.
Stres desen diz boyu.

çok teşekkür ederim..inşallah haziran 6 yazıyor hesaplamalarda senin ne zaman
hoşgeldin cnmm hayırlı olsuunnn

selam kızlar ben geldim.
Kuzu hala gelmedi mi?

fıstık nbr ben geldimmm. Kuzu mahvetti bizi bugun yine.. Benşm kasık karın fena yaaa. Belki acile giderim aşkam.. Eşimde kızıyor sanki ilk defa hamilesin diye(((((((( 2 günde bir gidilirmi diyor

sana katılyorum bugün benimde belim çok ağrıdı bugün dersimde olmamasına rağmen koltukta oturuncada ağrıyorki bide uykum var sürekli
ne olacak halımız?
Merhaba canım,
Sen ayakta durmaktan ben oturmaktan yoruluyorum. Her yerim uyuşuyor.
Stres desen diz boyu.

umarım bebişlerimiz etkılenmıyordur bu stresten .dogru soyluyorsun oturmakta mahvedıyor ınsanı offfffffffff offffffff dınlenmek ıstıyorummm soyle uzun bır sure uzanmak. eve gelınce yemek problem esım bu konuda anlayıslı bırak dıyor ama dısardan cok yemek ıstemıyrm hergun bugun ne yesem derdı ben bugun ck dertlenmısım be:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…