- 12 Temmuz 2006
- 748
- 88
- 318
- 39
banayaklaşma kullanıcısı bişey sormuş ben okumuştum ama unuttum degerlerin gayet iyi gibi gözüküyodu..noldu sonuc ögrenebildinmi???
Selam kızlar ben geldim.
hoşgeldin canım
Site de yine bir durum var ama anlamadım.
Cevaplama panelim çıkmıyo.
bodrum seldaonura öpücükler gönderiyon ama bana yok
kızlar yazdıklarınızı hep okuyorum ara ara bende katılabılıyorum cok guzel bır sohbet ohhhhh ne guzel
bızı bızden iı kımse anlamıyor demi??
çalışan bayanlar nasıl zor oluyor mu bu surec ben bugun cok kotu oldum belım coook agrıdı ve karnım sancıdı bırsey oluyor dıye cok korktum cok sukur hersey yolunda ama bugun okulda nobecıydım sanırım hep ayakta durmak yordu bırde ogrencılerın stresı bugun ılk defa gercekten zorlandım ders anlatırkenumarım stresten bebıs ekılenmıyordur sızın nasıl gecıyor??
kızlar yazdıklarınızı hep okuyorum ara ara bende katılabılıyorum cok guzel bır sohbet ohhhhh ne guzel
bızı bızden iı kımse anlamıyor demi??
çalışan bayanlar nasıl zor oluyor mu bu surec ben bugun cok kotu oldum belım coook agrıdı ve karnım sancıdı bırsey oluyor dıye cok korktum cok sukur hersey yolunda ama bugun okulda nobecıydım sanırım hep ayakta durmak yordu bırde ogrencılerın stresı bugun ılk defa gercekten zorlandım ders anlatırkenumarım stresten bebıs ekılenmıyordur sızın nasıl gecıyor??
hoşgeldin fmg...cim
Hoşbuldum tatliş napıyosun?
hoşgeldin cnmm hayırlı olsuunnnçok teşekkür ederim..inşallah haziran 6 yazıyor hesaplamalarda senin ne zaman
selam kızlar ben geldim.
Kuzu hala gelmedi mi?
kızlar bide o takvimleriniz çook tatlı nasıl yapabilirim bende onu gelir gelmez çok soru sordum ama....
ne olacak halımız?sana katılyorum bugün benimde belim çok ağrıdı bugün dersimde olmamasına rağmen koltukta oturuncada ağrıyorki bide uykum var sürekli
Merhaba canım,
Sen ayakta durmaktan ben oturmaktan yoruluyorum. Her yerim uyuşuyor.
Stres desen diz boyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?