2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay bi de sonunda folic acidi bırakıyorum elevit verdi bana da hep duyuyordum ismini sizden..ona başlıycam..balık yiyor musun dedi hayır dedim marincap'a devam dedi..

pardon 14.haftanın başında diyecektim
14.hafta çok erken sayışmaz canım 2 hafta sonra kesin söylüyolar zaten ama doktordan doktora değişir tabi yanılma payı olabilirde
kızım sana da yolladım yaa yakamoz ve bluebottle sana da kalpler yolladım ya ciddi konular sordun ne edem ona odaklanmışım pardon canımcım...
ben gördüm teşekkür ederim canımcım
iyiyiö cok şükür korka korka ikili teste gittim bugün..cok etkilendim ben seydamdan ya..işte iyi cıktı şimdilik şükür..kan verdim 5 güne gelcek sonuc taa istanbula gidiyomuş bizim kanlar

hepimiz çok etkilendik ya çok üzücü Allah sabır versin ona benim kan da ankaraya gidiyomuş ikili için

iyiyiö cok şükür korka korka ikili teste gittim bugün..cok etkilendim ben seydamdan ya..işte iyi cıktı şimdilik şükür..kan verdim 5 güne gelcek sonuc taa istanbula gidiyomuş bizim kanlar

Hayırlısı canım. İnşallah sonucun da güzel çıkar. bBn de çok etkilendim hiç sorma.
Kafamdan atamıyorum iki gündür.
Senin bebiş napıyomuş. Hareket ediyormuydu?

fıstık nbr ben geldimmm. Kuzu mahvetti bizi bugun yine.. Benşm kasık karın fena yaaa. Belki acile giderim aşkam.. Eşimde kızıyor sanki ilk defa hamilesin diye(((((((( 2 günde bir gidilirmi diyor

Hoşgeldin canım. Kuzu valla ne diyim aklımı aldı bu gün. İnşallah önemli birşey yoktur.
İmkanın varsa git baktır tabi. Eşini boşver onlar bizim kadar endişelenmiyorlar.Kafan rahat eder.

Eşin takmıyosa sen hiç takma keyfine bak. Yorma kendini.
En ufak yorgunlukta kasık bel ağrısı başlıyor çünkü. Tadını çıkar hamileliğn

hoşbulduk çook teşekkür ederim 2li testi konuşuyorsunuz sanırım bana doktorum 11.haftaya girer girmez baktı illada o gün del demişti ma kan testi yapmayalım gerek yok dedi inşallh tüm bebişler sağlıkla doğar

Hayırlısı canım. İnşallah sonucun da güzel çıkar. bBn de çok etkilendim hiç sorma.
Kafamdan atamıyorum iki gündür.
Senin bebiş napıyomuş. Hareket ediyormuydu?

valla 10.hafta gittgimiz de epey hareketini görmüştük ama şimdi hiçç etmiyodu valla..ölece yatıyo valla..uyuyodu herhalde bugün cok yoruldum ama ben cok koşturdum tangır tungur arabanın içinde dag tepe toprak gezdim yeni ev arıyorumda dogumdan önce cıkayım diye ondan yorulmuş o da yazık hiç hareket etmedi..

Sitede tuhaflık vr yine

yakamozcum hiç bişey olmaz sen dikkat et yyeter. Yengemde vardı ama doğurdu valla:)))
ay ne bilim doktor öyle ddiyince korkmadım desem yalan olur bide bi iki hafta sonra işe başlıycam ayakta durmak zorundayım ders anlatırken filan sorun olmasa bari ya ilerde erken doğuma da sebep oluyomuş eşin aşagıda olması yada ukarı çıkmazsa sezeryan oluyomuş inşallah sorunsuz geçiririz şu hamilelik dönemlerimizi zaten hepimiz bi doğuralım baya gülecem bu hallerimize hepimiz ayrı evham yapıyoruz
ahah bizim kanlar karışmasın da onca yol giderken

olurmu olur

Yorma bakiyim bebişi

güzellerimmmm,fıstıklarımmmm nasılsınızzzzzzzzz ?? sizleri çok özlüyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum...

seydama çok üzüldüm dün öğrenince ağladımm ofisteekiler ne oldu diye soruyor off offf zor imiş anne adayı olmak..allh sabır versin seydama..ve bizlere...canım seydamım güçlü ol olurmu..vw bizimde güçlü olmamız gerekiyor..

kuzudan haber yok off ya bende çok merak ediyorummm

sizler iyisinidzir inşalah..ufak tefek sıkıntıalrınz var umarım hepsi geçer kızlar..içinizi hep ferah tutun olurmu..

bu arada bebekpoyraz canım benim çok sevindim kızın olmasına..gözün aydın tatlım....

yakamoz
canımm sen nasılsın..bebişin nasıl..sonuçları iyimi tatlım ?
fmg,ege,bodrum sizler nasılsınız fıstıklar...bu arada bodrum cnaım doktor sana balık hapı ilacımı verdi ?

kizlarrrrrrrrrrrr..canim bi meyve cekti cok..migrosta bulduk :) gidiyoz birazdan almaya..opuyorum cok..herkese iyi aksamlar simdiden...

aman iyi bulunabilir bişey canın cekmiş allahtan valla benim de bu ara aş ermem başladı..hadi ben de cıkıyorum kızlar..öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…