14.hafta çok erken sayışmaz canım 2 hafta sonra kesin söylüyolar zaten ama doktordan doktora değişir tabi yanılma payı olabilirdepardon 14.haftanın başında diyecektim
ben gördümkızım sana da yolladım yaa yakamoz ve bluebottle sana dakalpler yolladım ya ciddi konular sordun ne edem ona odaklanmışım pardon canımcım...
iyiyiö cok şükür korka korka ikili teste gittim bugün..cok etkilendim ben seydamdan ya..işte iyi cıktı şimdilik şükür..kan verdim 5 güne gelcek sonuc taa istanbula gidiyomuş bizim kanlar
iyiyiö cok şükür korka korka ikili teste gittim bugün..cok etkilendim ben seydamdan ya..işte iyi cıktı şimdilik şükür..kan verdim 5 güne gelcek sonuc taa istanbula gidiyomuş bizim kanlar
fıstık nbr ben geldimmm. Kuzu mahvetti bizi bugun yine.. Benşm kasık karın fena yaaa. Belki acile giderim aşkam.. Eşimde kızıyor sanki ilk defa hamilesin diye(((((((( 2 günde bir gidilirmi diyor
hepimiz çok etkilendik ya çok üzücü Allah sabır versin onabenim kan da ankaraya gidiyomuş ikili için
ay bi de sonunda folic acidi bırakıyorum elevit verdi bana da hep duyuyordum ismini sizden..ona başlıycam..balık yiyor musun dedi hayır dedim marincap'a devam dedi..
umarım bebişlerimiz etkılenmıyordur bu stresten .dogru soyluyorsun oturmakta mahvedıyor ınsanı offfffffffff offffffff dınlenmek ıstıyorummm soyle uzun bır sure uzanmak. eve gelınce yemek problem esım bu konuda anlayıslı bırak dıyor ama dısardan cok yemek ıstemıyrm hergun bugun ne yesem derdı ben bugun ck dertlenmısım be:2:
benim kan da ankaraya gidiyomuş ikili için
hahaha sende içde büyük abdestin kapkara çıksın. Iğğğğğğğğ iğrençim evet biliyorummm
Hayırlısı canım. İnşallah sonucun da güzel çıkar. bBn de çok etkilendim hiç sorma.
Kafamdan atamıyorum iki gündür.
Senin bebiş napıyomuş. Hareket ediyormuydu?
ay ne bilim doktor öyle ddiyince korkmadım desem yalan olur bide bi iki hafta sonra işe başlıycam ayakta durmak zorundayım ders anlatırken filan sorun olmasa bari yaSitede tuhaflık vr yine
yakamozcum hiç bişey olmaz sen dikkat et yyeter. Yengemde vardı ama doğurdu valla:)))
ahah bizim kanlar karışmasın da onca yol giderken
valla 10.hafta gittgimiz de epey hareketini görmüştük ama şimdi hiçç etmiyodu valla..ölece yatıyo valla..uyuyodu herhalde bugün cok yoruldum ama ben cok koşturdum tangır tungur arabanın içinde dag tepe toprak gezdim yeni ev arıyorumda dogumdan önce cıkayım diye ondan yorulmuş o da yazık hiç hareket etmedi..
hahaha sende içde büyük abdestin kapkara çıksın. Iğğğğğğğğ iğrençim evet biliyorummm
Ben de kapkara takılıyorum. Demir ilacı da yapıyor olabilir.
kizlarrrrrrrrrrrr..canim bi meyve cekti cok..migrosta bulduk :) gidiyoz birazdan almaya..opuyorum cok..herkese iyi aksamlar simdiden...
kizlarrrrrrrrrrrr..canim bi meyve cekti cok..migrosta bulduk :) gidiyoz birazdan almaya..opuyorum cok..herkese iyi aksamlar simdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?