ben 1 hafta önce geldim dr dan fakat şuan bebeğimden bi haberim sanki. Korku ve endişe var içimde. Bu hafta kabus haftaydı. Inşallah haftaya güzelliklerle başlarız... Kuzuda gelir belki hayırlısı ile..
herkese slm.birce çok geçmiş olsun çok şükür ki diğer meleğin seninle olacak inş.herşeyde bi hayır vardır unutma
canım, hep iyi şeyler düşünmeye çalış. Ben çift çizgiyi gördüğümden beri paranoyalarla yaşıyorum. Ya dış gebelikse, boş gebelikse, düşerse, kalbi durursa, sağıklı değilse vs. Vs. Eşim bile deliriyordu bazen endişelerime. Bak olumsuz düşüne düşüne getirdim başıma. O yüzden en güzeli akışına bırakmak. Nasılsa yaşanacak olan yaşanıyor. Biz sadece stresli bir hamilelik geçirmiş olacağız ve bebeklere yansıyacak bu da. Sen riskli dönemi atlattın çok şükür. Testlerde ölçümlerde de hiçbir şey çıkmadı. Zaten iyi doktorlar çok erken zamanda fark ediyorlar olumsuzlukları. Sen de uzmana gitmiştin diye biliyorum. Bundan sonrası da çok güzel olacak merak etme...
kuzu yaaaaaaaaaa......
Sen gel sağlıkla valla iyi olucam. Kendi güzel haberlerime sevinemez oldum
yaaa üzülme gelicek kuzu(( o bizi bırakmaz delidir oo kesin biyerlere gitmiştir..
Pazartesi eminim bize anlatacak bir sürü şeyleri vardır..
Kuzuuuu seni çokkk seviyoruzz
Kızlar mayıs annelerini okuyorum bizim derdimiz 2li testler onlar şuan 3lü test sonuçlarını almışlar.. Ayyy her ay bi stres yaa:)))))
Ben 3lü test yaptırmayacağım.
Doktorum gerek görmedi. Hem güvenilirliği 2li testten daha az dedi.
Detaylı ultrasona gönderecekmiş onun yerine. Perinatolog mu ne işte ona.
günaydın kızlarrr moreller tavan yapmalı bu gün ya bakın burada fırtına var lapa lapa kar var ben yıne yılmadım işdeyim dün akşam eve geç gittik eşim abisi ben onların arkadaşlarına gıttık kızım uyumamıs kaynanam eşimin abisini aradı bağırmış hemen eve gittik ben direk odama gittim ama kaynanammmm allah belasını versin yada benim canımı alsın karnımdaki bebeğimle artık ona dayanamıyorum lanetler beddualar okuyorum resmen ya ona tutsun yada bana dönsün 2 miz varken olmuyor ama bu sabah uyandığımda eşim bana sarılmıştı bende kahvaltı falan hazırladım beraber cıktık evden iyi olucam dedim bakın size morel veriyorm yaaaa illaki bişey olucak ona inanıyorum
kuzummmmmmmmmmm gel artık yaaaaaaaaaaaaaa
fmg canım sende takma kuzumuz iidir rahat rahat sevin güzel haberlere kuzu gelicek belki zor günler geçiriyo ama geride bırakıp gelicek okişşşşş
birce canım ben kaçırdımmı bebişlerinin 1 ne ne oldu günü geriden geliyodu ensonne olduuuu :18:
comelyyy snada günaydın canım!!!!!!!!
o cadı kaynanan seni yıldıramaz sakın ona bu zevki tattırma. kocana kızına bebişine de sıkıntı yaşatma amacı o çünkü.. salllaaaaaaaaaa.....
Kızlar benim çalışmam lazım. En iyisi çıkıyım ikisini bir arada idare edemiyorum maalesef.
Pazartesi görüşürüz.
Yeni bir hafta, yeni güzel haberlerle gelir inşallah.
Hepiniz allaha emanet olun canlarım.
İyi tatiller. Güzelce dinlenin yarın.
canım evet öyle ama kızımı her gecen gün benden koparıyorakşam kavga ettiler tam gece 2 ye kadar kızımın yanında cocukda uyumadı benle zaten hayatta uyumaz illa kaynanamı istiyor :.( sabahta onun yanında diye girip öpemedim yavrumu yanı dün kızım beni hiç görmedi ya kafayı yicem ya çocuğumu alıp alıp gitti artvine rizeye hendeğe sakaryaya her gidişinde 1 ay kaldı eee çocuk ona alıştı onu istiyo işden gelince oynıcam onu yap bunu yap diyoo eeeee ben çocuğuma vakit ayıramıyorumki çocuk benmı benımsesın ondan sonra bu çocuk yetim diyor of of ne olucak bilmiyorumm
canım yaa çok zor üzme kendini sende kabahat çalışmsaaydın .. madem kaynanayla oturuyosun bide lanet bi kaynanan var çocuğunu kopartıyorsa senden çalışmıycam deseydin.. 2.ye akıllı ol kaptırma bebişini.. kıznda istediği kadar ona bağlansın. sen annesisin kötü anne değilsin senden kopmaz merak etme..
ben hamıleliğimde cok cektım doğum yaptım daha bebeğim 3 aylıkken başladı çalış çalış diye bende mecbur kaldım şimdide bu hamıleliğimi rahat geçirmem için çalışmam lazım evde kaldığımda kafayı yedirtiyor bana 15 günde 1 halı cam koltuklar perdeler yıkanırmı ya halı koltuk makina ile ama temiz olmuyo diye yıkama mak.da süpürgenınde uzun ayağını çıkardı hanfendi oturup minicik fırçalı 4 parmak uzunluğundaki ayakla oturup yerde yapılıyor bizim evde anladınmı şimdi neden çalıştığımı zorladı ve bu kadar sıkılmıs bunalmışken kendimi attım dışarıyaaa am bunu doğurunca kocişi asker bende eve kapanıcam katil olmaz yada öldürülmezsem kocamı alıp direk marmarise yerleşicem orada eşimin bir sürü arkadaşı var hemde uzakta rahat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?