2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi haftasonlari..gecmisi okurken gordum..epidural normal dogumu kimse tavsiye etmiyor dogru..ama epidural sezeryani herkes tavsiye ediyor..ablam gecen ay o sekilde dogum yapti..belden asagi uyusturdular bi kesik atip irmak bebisimizi cikardilar hatta ablam hemen kizini opmus sevmis..once bebek yarim saat sonra ablam geldi..gulerek tabiki..direk bebegini emzirdi..aksam uzeri tuvalete kalkti..bir gece kalip sabahta yuruyerek cikti..ne izi var ne bisey..hala diyo ki bana ya bu dogum dedikleri bumuymus :)irmak 40 gunluk oldu..ablam aldigi 10 kiloyu verdi emzirerek :)

hehehehhee bızde gokkusagı yakınız 6.30 durakta kardesler var ordayız

birce ne dıyım allahım nıye bole oldu bu sıte yok anam bu saatten sonra dr umuz yok sole dedı yok cocuk bole oynadı demıyelım ıyımıydı ıyıydı şükür nazar degdı bıze ya cok kotu oldum acmaz olaydım ya sızı bılmem ama ben bıdaha demıcem bıse ıcımde tutaacam fazla sevınc ıyı gelmıo bıze

evet cok haklısın bende epidural normal dan yana degılm eger normal dogum olmazsa normal kosullarda epidural sezeryan olcam yoksa epidural normal olmam asla bagıra bagıra dogurrum bebikimi ama olmam epidural normal

evet canim..bende normal dogum yapamazsam..epidural sezeryan yaparim kismetse..son ay gelince dusuncez artik :)
evet cok haklısın bende epidural normal dan yana degılm eger normal dogum olmazsa normal kosullarda epidural sezeryan olcam yoksa epidural normal olmam asla bagıra bagıra dogurrum bebikimi ama olmam epidural normal

bircecim çok geçmiş olsun canım.. neyseki diğer bebekte sorun yok.. peki gebeliği sonlandırınca o bebek doğuma kadar içerde mi kalacak? nasıl olacak?
sağol canım. zamanla eriyormuş bebek ben de hemen onu sordum ultrasonda onu görmeye dayanamam diye...
birce canim cok gecmis olsun..cok uzuldum..insallah bugunleri en kisa zamanda atlatirsin..diger bebisini allah sana bagislasin..dualarim seninle..
çok sağol seldacım. inşallah sağ salim alırım diğerini de biraz olsun unuturum...
sağol canım. inşallah hep iyi şeyler yazarız bundan sonra...

yok bacım sende sen ol bundansonra yok oyle yok boyle ıyı demıyelım vallahı nazar degdı bıze ya allah dıgerını sana bagıslasın babasına bagıslasın asla uzulme bak esımn bır astsubay arkadası var oda aynı senın sorunundan dı ıkız gebelıgı vardı bayanın bırının beyın hucresı gelısmemıs sonra kalbını durdurmuslar cocouk kaybolup gıtmıs sımdı 10 gunluk daha yenı dpgum ettı asla uzulme kadın dıokı bunu alınca kucagıma unttum dıgerının acısını asla uzulme bebem ya ne olur

ayvalla basıma agrıgırdı ya agladım içim bosaldı hıc kolay bır durum degıl kalbı atyo elı kolu oynuyor sonra ama soyle dusunelım rabbım ıstememeıs hayırsız yonunden bakalım dıgerı hayırlı olcak sana ınsallah ay bogazım şişti uzuntuden

sadece sunu dıyorum ve sunu bılıyorum hersey rabbıme kalmıs o ısterse olur o ıstemesse olmaz her serrın altında bır hayır yatar cnm asla uzulme rabbım dıgerının omrunu buna versın bırcem asla uzulme ben cıkıyorum beynım patlıcak gıbı agrıdı yıne yuzum gözum sıstı yatmak ıstıyorum

canım yapma böyle. bebeğini üzme. çok zor bir durum ama hayırlısı böyleymiş. diğeriyle teselli bulacağız artık...

ay ne bılm zoruma gıdıyor nasıl baslamıstık yola rabbım dıgerı hayatta nasıl olsa onu bagıslasın herkese ıyı geceeler basım yıne tuttu nefret edıom su bas agrısı yapısıo uzulu verınce

canım ne diyeceğimi bilemiyorum allahım diğer bebeğine sağlıklı ömür versin
dualarım sizinle

Canim esin bunlari gormuyor mu bilmiyor mu? Ben bu konuda esini sucluyorum. Bana birisi A dese karsisinda esimi buluyor onun annesi yada benim annem hic farketmiyor karsisinda esimi buluyor . Bana firsat bile kalmiyor kendimi korumaya . Dogal olarak ta kimse bana hicbirsey diyemiyor yapamiyor.
Esin neden seni ezdiriyor buna musade ediyor. Tamam annesi atamaz satamaz ama pekala bu iskenceyi durdurabilir.
Sen bence esini al karsina bunu konus .

niye epidural düşünmüyosunuz kızlar söyleyin bende öğreneyim malum ilk çocuk hiçbişey bilmiyoruz riskli diyemi istemiyosunuz? bende epidural normal yaparım diyodum ama kısmet olursa o zamanları görürsek artık son aylarda netleşir

günaydın kızlar, soğuk bir pazar sabahı.... herkese güzel bir gün diliyorum...yarın güzel haberlerle geçecek bir hafta başlasın diliyorum hepimize..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…