2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bak kardeşim kocan askerden gelene kadar katlan sakin ol cinnet geçirme:)))))) sonra yallaahhh uzakalara ozmanda seni anıranıra arasın deli karı. kaynanalara ölümmmmmmm

şimdilik onunla beraber yaşaman gerekiyorsa idare et bence, sonra inşallah ayrılırsınız. arkadaşım kendine de ona da beddua etme, Allah korusun bebişine ve sana birşey olmasın. kızın konusunda da arkadaşın dediği gibi ne olursa olsun anne annedir, o herkesin kendisi için ne ifade ettiğini iyi biliyordur merak etme sen...bu durumda çalışman çok daha iyi bence...

bak kardeşim kocan askerden gelene kadar katlan sakin ol cinnet geçirme:)))))) sonra yallaahhh uzakalara ozmanda seni anıranıra arasın deli karı. kaynanalara ölümmmmmmm
ölsün ama hepsi değil böyleleri ölsünnnnnnnnnnnn

idare ediyorum zaten canım ama rabbbım bana sabır versın bedduaya gelınce ederim edicemde hamılelerın duası kabul olurmu dua nıyetıne diyorum ben ya o ya ben bişekilde rabbım bızı ayırsın tama ölmesin ama öyle bişey cıksınki gitsin artvindeki evinbe yerleşsin burasına bana kalsın ben kızımada bebeğimede bakarımmmmmmmmmm kocamada tabisiiiiiiiiiiiiii

ıns canım Allah dıger bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp eder dr erken farketmesı dıger bebegının olusu bu yonlerını dusun ve dıger bebegın ıcın guclu ol

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm çok şükürki diğer bebeğin sağlıklı üzme kendini stres bebeğini etkilemesin inşallah diğer bebeğini sağlıkla doğurursun

ıns canım Allah dıger bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp eder dr erken farketmesı dıger bebegının olusu bu yonlerını dusun ve dıger bebegın ıcın guclu ol

birce cok gecmis olsun Allah seninle olsun inşallah.

birce canım çok geçmiş olsun inşallah öbür bebişini sag saglim dogurmayı nasip eder rabbim

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm çok şükürki diğer bebeğin sağlıklı üzme kendini stres bebeğini etkilemesin inşallah diğer bebeğini sağlıkla doğurursun

çok sağolun arkadaşlar...

çok geçmiş olsun.. Allah diğer bebeğine uzun ömürler versin..

Bircecim çok geçmiş olsun..Ne desek acın azalmıcak ama iyi yönlerini düşünmeye çalışırsan hafifler belki.. Ya arkadaşların ardahanda vs oldugu gibi bir doktora rastlasaydın ve bu hiç öğrenilmeseydi, önümüzdeki haftalarda Allah korusun ikisininde kayıp haberini alabilirdin.. Söylediğin gibi biri kötü olunca diğerini de etkileyebilirdi..
Allah bebişine uzun ömür versin sağlık sıhatle doğsun inşallah...

sağol canım. evet doktorum konusunda şanslıyım. normalde 10. haftada böyle bir şeyi görmek zor. ben kanama ve rapor nedeniyle arada devlet hastanesine de gidiyorum, orda da ultrasona girdim kaç kere, ikisi de iyi dediler hep. ve devam etsem de zor fark ederlerdi. zaten netten araştırırken gördüm, afyonda da olmuş böye bir vaka. kadın sürekli hastaneye gittiği halde fark edilmemiş,5. ya da 6. ayda fark etmişler ve bebek doğmuş. görüntüsüne bakamadım bile ben. teşhisi koyan doktor da ortadan kaybolmuş... kimseyi böyle şeylerle karşılaştırmasın Allah...

birce allah yardımcın söylicek bişe bulamıyorum diger bebegini saglıklı kucagına alırsın inşallah moralini yüksek tutmaya calıs

bircecim Allah sabır versin diğer evladını sapasağlam kucağına almayı nasip etsin..Çokşükür sana ve sağlıklı olan bebeğine bişey olmadan farkedilmiş..

Birce, tatlim cok ama cok gecmis olsun canim. SEYDAM'a olanlari okudugum gunden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum. Sanirim cok etkilendim., Sonucta bu foruma ilk yazmaya baslayanlardandik onunla. Sonra ben foruma pek gelemedim yogunluktan ama zaman zaman kontrol ediyordum.
SEYDAM'a surekli dua ediyorum, heran aklimda. Bu aksam da senin basina gelenleri okudum canim benim. Cok gecmis olsun. Sanslisin ki, elinde bir saglam bebis var hamdolsun.

Ben de bugun doktoruma gittim. Son gunlerde kendimi cok yordugum icin bebegin sagligindan endiselniyordum. Nitekim, doktor kalpatisi iyi dedi cok sukur.

Bu 2li-3lu testler konusunda biraz kararsizim canim. Ablam ve bazi tanidiklarim yaptirmadi. Allah korusun ama ne olursa kabulumuz dediler. Ben kararsizim. Elbette hersey Allah'tan da.. Ne bileyim..

Simdi umarim daha iyisindir canim. Lutfen moralini yuksek tutmaya calis..

birce allah yardımcın söylicek bişe bulamıyorum diger bebegini saglıklı kucagına alırsın inşallah moralini yüksek tutmaya calıs

bircecim Allah sabır versin diğer evladını sapasağlam kucağına almayı nasip etsin..Çokşükür sana ve sağlıklı olan bebeğine bişey olmadan farkedilmiş..

çok teşekkür ederim hepinize...

royalist ikili test yaptırmasan bile ayrıntılı incelemelerini yaptır bence ultrasondan, ense kalınlığı ölçümü vs. benimki gibi ciddi durumlar ultrasonda direkt anlaşılıyor zaten. inşallah herkes sağlıkla alır bebeğini kucağına...

bircecim çok geçmiş olsun canım.. neyseki diğer bebekte sorun yok.. peki gebeliği sonlandırınca o bebek doğuma kadar içerde mi kalacak? nasıl olacak?

bu ne yaw kaynananmı sana git çalış falan die baskı yapan anlamadım!!! ona neymiş yaa allah allah bu ne cüret... we şu anda da hala kaynanaylamı yaşıyorsunuz ben anlamdım bu konuyu

Son düzenleme:
hasret linki inceledim harika anlatmıs ya
valle evde ultrason olsa ben de anlardım :)))

canım sen bunlara nasıl izin werdin! kusura bakmaama birazda hata sende.. nasıl alıp 1ay gitmelerine müsade ettin nasıl dayandın 1ay yawrundan ayrı kalmya.. ben çocuğumu özlerim diyip göndermeseydin başka bakacak kimsen yokmu çewrende annen teyzen w.s.
bu nasıl bir kadın ya o çocuğun sana ihtiyacı wardıu oana değil çalışmışsın akşam işi gücü bırakıp tüm waktini kızınla geçirmen gerekirdi.. ona masal anlatıp senin uyutman senin koklaman.. çok sinirlendim kaynanana şu an elime geçse ümüğünü sıkabilirim
2010mart annelrindebir kadın war oda senin gibi çalışıyor.. kaynanayla yaşamıyor ama zırt pırt kadın gelip kalıyor haftalarca.. akşam iişinden gelince üstünü değişip direk çocuğuyla koklaşıyor yemek bile yapmıyor, ben madem çalışıyorumyawruma hasretim bütün boş zamanlarımı ona ayırmam gerek diyor.. temizlikçi kadın geliyor, ewşinin maaşı ewi geçindiriyor burcunun kide çocuğuyla alışweriş gezme tozma temizlikçi v.s.gidiyor.. hergün işten gelip oğluyla 1 saat dışarı çıkıyor muhakkak..
bu defa aynışeylere mahal werme tatlım şimdiden gardını al bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…