16 haftalık gebeyim ve sanırsam haziranda doğum yapacağım. Duyanınız varmıdır bilmem intelligender diye bir test çıkmış idrardan cinsiyet testi bu testi yapan ve doğruluğunu gözlemleyeniniz var mı ? ben iki defa bu testten aldım ikisindede erkek çıktı. ABD de 2004 ten beri kullanılıyormuş ve %86-90 doğruluk payı varmış. 3 kızım var bu çocuğumun erkek olmasını çok istiyorum. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.
merhabaaaa herkeseeee.. sanırsam benimde bulantılarım geçti bugünle brlikte 5 gündür tık yok süper bişi yaaaaa
yazmadan geçemeyeceğim. 15 haftanın sonunda doktora gittik doktor kıza benziiyor dedi ama erkekte olabilir dedi. kalktık başka bir hastaneye gittik oda kıza benziyıor dedi 22 sinde tekrar gel kontrol edeceğim dedi. Kıza benziyor ne demek arkadaşlar ya ???? ya kızdır ya erkek... deli olmamak elde değil....
kuzu yarın gelir ufff yaa
birce canım nasıl oldun daha iyisin dimi
nasıl olayım canım. allak bullak kafam. yarın ankara'ya gideceğiz. karda kışta gidebilirsek tabii... neyi düşüneceğimi şaşırdım artık..
ayy birce'ye ne oldu
bebeğimin birinin kafatası kemikleri oluşmamış, sonlandırılacak...
kesinmi bu yani son karar mı ? ayy canım Allah yardım etsin yaaa Allah'ım diğerini korusun
maalesef... 10. haftada sorun olabileceğini söylemişti zaten doktorum. şimdi kesin söyledi. ankaraya uzmana gidiyoruz yarın. o da inceleyecek ...
maalesef... 10. haftada sorun olabileceğini söylemişti zaten doktorum. şimdi kesin söyledi. ankaraya uzmana gidiyoruz yarın. o da inceleyecek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?