2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzucum gel artık yarın, meraktan çatladık yaaa...aman iyi ol da iyi haberlerle gel de istersen 1 hafta daha gelme..çok merak ettik haberin olsun..:44::44::44:

hayırlı sabahlar herkese... ankara bembeyaz... malesef evdeyim... birce arkadaş geçmiş olsun... inş. hayırlısıyla başka kimse üzülmez artık...

16 haftalık gebeyim ve sanırsam haziranda doğum yapacağım. Duyanınız varmıdır bilmem intelligender diye bir test çıkmış idrardan cinsiyet testi bu testi yapan ve doğruluğunu gözlemleyeniniz var mı ? ben iki defa bu testten aldım ikisindede erkek çıktı. ABD de 2004 ten beri kullanılıyormuş ve %86-90 doğruluk payı varmış. 3 kızım var bu çocuğumun erkek olmasını çok istiyorum. Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

yazmadan geçemeyeceğim. 15 haftanın sonunda doktora gittik doktor kıza benziiyor dedi ama erkekte olabilir dedi. kalktık başka bir hastaneye gittik oda kıza benziyıor dedi 22 sinde tekrar gel kontrol edeceğim dedi. Kıza benziyor ne demek arkadaşlar ya ???? ya kızdır ya erkek... deli olmamak elde değil....

merhabaaaa herkeseeee.. sanırsam benimde bulantılarım geçti bugünle brlikte 5 gündür tık yok süper bişi yaaaaa

hoşgeldiniz aramızaaa.. Rabbim gönlündekni nasip etsin sağlıkla

hayırlısı olsun... çok düşünme bence... 3 kızını da allah bağışlasın... süper bişi.... biz de 3 kız bi erkek kardeşiz... şahsen 3 kızım olsun isterdim

maalesef... 10. haftada sorun olabileceğini söylemişti zaten doktorum. şimdi kesin söyledi. ankaraya uzmana gidiyoruz yarın. o da inceleyecek ...

ayyy Rabbim hayırlısını nasip etsin canım belki kesin değildir burdada oluyo bazen öle bi arkadaşıma dr u demişti bebek kordonu ile ilgili sorun vardı kordon nereye yapışırsa o organı oluşmayacak deişti ama erzuruma gittiler hiçbişey yok gayet sağlıklı iyi demişti belkide öle bişeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…