2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kıyamam sana yorma aman kendini. Deli kız yaa. Sana laptop alcam yaa evden girersin:))))))

Kız bilgisayar sorun değil, internet bağlantısı yok...
Taşıncaz ya onu bekliyoz..Taşınınca bağlatacaz zaten niyetimiz var..Annemle msn.den yazışıyoruz..İşte olmadığım zamanlar evden yazışırım da,taşınmayı bekliyoruz...
Haaa,senin alasın varsa al bacım...Hayır da demem yani..

Doktor o pozu yakalayana kadar neler çekti biliomusun aksine yerinde durmuyo velet :)

yesinler onun hareketlerini :) ay ben de bebişimi büyümüş görcem inşallah gittiğimde, çok heyecanlanıyorum daha 11 gün var..

eğer öyleyse benim de erkek olabilir aynı belirtiler :)

şaka maka 4 ay bititmi bizim :)))))))

benim bebişim daha küççücük teyzesi, sizden 3-4 hafta geriden geliyorum, temmuz annelerine baktım onlardan da öndeyim benim sat tarihim 23 onların en erken 25ten başlıyor. böyle arada kaldım ben :) aranızda bazen yalnız hissediyorum kendimi ama tecrübeleriniz iyi oluyor benim için..

Sağol canım...Kız o kadar geldim,akşam giderim artık..

canıımm hoşgeldin. zaten az öncegeçmişi okurken ismini görünce aha bu kız gelmiş yoksa doktor gönderdimi dedim. çook sevindim canım, herşey normale döner inş hemen..

delii bende para ganii.

ya kızım gitsene hasta etme adamı.. Kocanın numarasını da alcam arıyıp şikayet edicem hee.. Oturma sandalyelerde uzan yatağına adam akıllı..

Ya eve gidince uzanamıyom ki...
Gene bişeyle buluyorum uğraşacak...
Zaten uzun oturuş pozisyonundayım, burası evden rahat...İki koltuğu birleştirdim, ayaklarımı diktim oturuyorum...

canıımm hoşgeldin. zaten az öncegeçmişi okurken ismini görünce aha bu kız gelmiş yoksa doktor gönderdimi dedim. çook sevindim canım, herşey normale döner inş hemen..

Hoşbuldum....
İnşallah canım normale döner..Kanamam olması lazımmış ama daha olamadı, onu bekliyoruz bakalım...
Onu da atlatalım, daha iyi olacağız..

Burası deli dolu...
Doğru demişsin valla...Bi ben sessiz sakinim, geri kalan herkes deli dolu...
Gitme tabi kız, bende büyük ihtimal mayısta doğurcam ama hiç oralara gitmedim bile...

Burası deli dolu...
Doğru demişsin valla...Bi ben sessiz sakinim, geri kalan herkes deli dolu...
Gitme tabi kız, bende büyük ihtimal mayısta doğurcam ama hiç oralara gitmedim bile...

HAHAHAHA bi sen akıllı geri kalan deli hee.. süperrr. bu söylediğine sen bilem inanmadın.. delilerin başı sensinnnn...

resmen çin işkenvesi yaaa anca yazabildim ufff ....bu pazarlamacılardan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…