ayy kıyamam sana yorma aman kendini. Deli kız yaa. Sana laptop alcam yaa evden girersin:))))))
sağol canım...kız o kadar geldim,akşam giderim artık..
Doktor o pozu yakalayana kadar neler çekti biliomusun aksine yerinde durmuyo velet :)
Amin...
Ama sadece tahmin bu..Ultrasonda belli olmadı..Doktorum tecrübelerine dayanarak ekşi-acı yemememe ve karnımın çok aşırı çıkmasına, bebişimin koca kafalı olmasına vee kalbinin çok hızlı atmasına göre olabilir dedi.Tatlı yememe de bağladı...
Ben erkek olduğunu düşünüyorum ama daha küçük, ayın 20 sinde bakalım kıpırdatabilirsem söylerim dedi..
şaka maka 4 ay bititmi bizim :)))))))
Sağol canım...Kız o kadar geldim,akşam giderim artık..
kız bilgisayar sorun değil, internet bağlantısı yok...
Taşıncaz ya onu bekliyoz..taşınınca bağlatacaz zaten niyetimiz var..annemle msn.den yazışıyoruz..işte olmadığım zamanlar evden yazışırım da,taşınmayı bekliyoruz...
Haaa,senin alasın varsa al bacım...hayır da demem yani..
ya kızım gitsene hasta etme adamı.. Kocanın numarasını da alcam arıyıp şikayet edicem hee.. Oturma sandalyelerde uzan yatağına adam akıllı..
canıımm hoşgeldin. zaten az öncegeçmişi okurken ismini görünce aha bu kız gelmiş yoksa doktor gönderdimi dedim. çook sevindim canım, herşey normale döner inş hemen..
ewet sitede sorun var..bende ancak girebildim yahu..
yesinler onun hareketlerini :) ay ben de bebişimi büyümüş görcem inşallah gittiğimde, çok heyecanlanıyorum daha 11 gün var..
eğer öyleyse benim de erkek olabiliraynı belirtiler :)
benim bebişim daha küççücük teyzesi, sizden 3-4 hafta geriden geliyorum, temmuz annelerine baktım onlardan da öndeyim benim sat tarihim 23 onların en erken 25ten başlıyor. böyle arada kaldım ben :) aranızda bazen yalnız hissediyorum kendimiama tecrübeleriniz iyi oluyor benim için..
CANIM NE DEMEK OLSUN SEN BİZİM YAŞADIKLARIMIZI DAHA TECRÜBELİ YAŞARSIN İŞTE.. GİTME TEMMUZ ANNELERİNE. BAK BENİMDE 6 HAZİRAN NORMAL DOĞUMUM AMA MAYIS SONU ALACAKLAR MUHTEMELEN BENİ DOĞUMA BEN MAYIS ANNELERİNE GİTMEDİM BURASI DELİ DOLU:)))))))))
SİTE ÇOK FENA KIZLAR EN SONUNDA KAPATIP ÇIKIYORUM VALLA DAYANAMIDM... BEN SÜREKLİ KALAMIYORUM ZATEN ARADA CEEE DİYORUMM
CANIM NE DEMEK OLSUN SEN BİZİM YAŞADIKLARIMIZI DAHA TECRÜBELİ YAŞARSIN İŞTE.. GİTME TEMMUZ ANNELERİNE. BAK BENİMDE 6 HAZİRAN NORMAL DOĞUMUM AMA MAYIS SONU ALACAKLAR MUHTEMELEN BENİ DOĞUMA BEN MAYIS ANNELERİNE GİTMEDİM BURASI DELİ DOLU:)))))))))
SİTE ÇOK FENA KIZLAR EN SONUNDA KAPATIP ÇIKIYORUM VALLA DAYANAMIDM... BEN SÜREKLİ KALAMIYORUM ZATEN ARADA CEEE DİYORUMM
Burası deli dolu...
Doğru demişsin valla...Bi ben sessiz sakinim, geri kalan herkes deli dolu...
Gitme tabi kız, bende büyük ihtimal mayısta doğurcam ama hiç oralara gitmedim bile...
HAHAHAHA bi sen akıllı geri kalan deli hee.. süperrr. bu söylediğine sen bilem inanmadın.. delilerin başı sensinnnn...
resmen çin işkenvesi yaaa anca yazabildim ufff ....bu pazarlamacılardan nefret ediyorum
Ya yazıyorum olmuyor..Bende çok zorlanıyorum..
İnşallah düzelir biran önce şu site ya..
valla inş. biran önce düzelir yoksa bu mause ekran ne varsa kırıcam şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?