2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasın şeker:):):) seninki kadar olamasa işte azıcık gösteriyo kendini bakalım :)

Benimkinin maşallahı var kız...
Ama teyzesi bebişimden çok miyom büyüyo ya...
Bebişim 2 hafta geride kalmış...Geçen hafta toparlanmıştı fark azalmıştı...Şimdi yine fark açılmış...

Benimkinin maşallahı var kız...
Ama teyzesi bebişimden çok miyom büyüyo ya...
Bebişim 2 hafta geride kalmış...Geçen hafta toparlanmıştı fark azalmıştı...Şimdi yine fark açılmış...

o miyom kılıklı varr tam sopalık senin sıpaya diyom şuanda oku ona " leeeeeeeeeynnn şu miyoma det de annem benim o ne işin var senn de bi tekmeyi çak laaannnn hah şöle teyzesinin gülü"

bebişin sağlıklı ise olsun topalrlar o inş.

Diyorum kız, hastanede de diyorum, tepiver çooocuummm diye, doktor gülmekten kırılıyo...
Senin gibi bi hastam olmamıştı daha önce diyor...Ama sakinliğimi de takdir ediyormuş..Bugün söyledi..
Hiç kötüyü düşünmüyorsun, hep iyi olacak diyorsun bu çok olumlu birşey diyor...
İnşallah toparlar teyzesi...Tek temennim bu...

o miyom ne ki hep berabe rel birliği ile o miyom deneni halt edecez... seni çok akıllı çok güçlü olacak gör bak:)

evet burası süper biz tüm başlıkları geçicez bence hazirana kadar :) buranın muhabbeti süper gidemedim o yüzden :)

sevsinler onu ya annesi bi güçlensin tekmeler de atar :) maşallah bizim kuzumuz böyle olumlu pozitif o yüzden bebeği de güçlü işte :)

ay bak gec soyledim ailelere ben biliyorum boyle olucagini.cunku.kayinvalidem simdi aradi yine..
al o testten yap cinsiyet icin duramiyorum diyo..ya dedim onurla benim icin onemli degil cinsiyet ilk olucagi icin dedim..hemen aa bizim icinde oyle diyo..beli olsun biseyler aliriz ondan diyo..yok ben istemiyorum dedim son aya saglikli geleyimde bir cirpida alinir hersey dedim..of offffffffff..

canımm çok merak ettik seni valla rüyama bile girdin o kadar yani :) rüyaöda bugün girmiştin bizde çok şükür burdasın diyoduk geçmiş olsun canım bebeğin iyiymiş ya gerisi önemli değil sende toparlarsın inş. en yakın zamanda bu arada o manyak doktor niye sonlandırmadan bahsetmiş gül gibi sağlıklı işte bebek moralini yksek tut canım inş. bişy olmıycak
erkek bekleyenlerin kıza kız bekleyenlerin erkeğe dönüyor yaw benimkide kız olacak o zaman
aksam oldu ancak girebildim yaa..devamli hata verdi..

ayy bende ya sistem bakımda deyip duruyodu kıcık etti beni

kızlar bugun ikili test sonuçlarımı aldım

sonuçlar kötü beni yarın için prf yonlendirdi 15 gun sonra galiba Amniyosentez yapılıcakmış

yani bebekbulunudugu sıvıdan su alacaklar orda herşey belli olucak yüzdeyüz

sakatmı normalmi diye

morallım okadar bozukki ogrendigimden beri sürekli aglıyorummmm

canım inşallah bi tehlike yoktur zaten 2li testler kesin sonuç veren testler değil. canını sıkma dua et inşallah sapasağlamdır bebeğin..Allah kimseye çekemeyeceğinden fazla yük yüklemez..dua et Ona sığın..

Son düzenleme:
dur bak daha neler lacak. Ne sinir olucaksın hepsine:)))))

canım dur hemen bozma moralini kaç çıktı riskin. 120/1 çıktı kuzenimin amniyosentez yapıldı hiç sorun çıkmadı üzme kendini. Olabiliyor bu durumlar...

dur bak daha neler lacak. Ne sinir olucaksın hepsine:)))))

bizimkiler de hemen yorumlara başladılar ne hikmetse kız tarafı karışmıyo da erkek tarafı böyle oluyo heralde :)) en iyisi uzak uzaaakk oturmak. biz ayrı şehirlerdeyiz kafam rahat
ay neyse iyi yönlerini düşünmek istiyorum ki iyi olayım :)

Son düzenleme:

valla cnm ben annemin yanıbaşındayım hergün bende annem çocuk bakıyor. Kaynana denen kadın taaaaaaa cehennemin dibinde istesede gelemiyor. Hahahha ordu da oturuyor ama istese gelemez çünkü evime sokmam onu... çok isterse oğlunu dışarda görür. Kötü gelin değildim ama olmama gerekti. 5 sene annem derdim. Sonra pişman etti anne dediğime..

canım bazen ikilide riskli çıksada amniyosentezde herşey temizçıkabiliyor sen sıkma canını içini ferah tut inşallah güzel haberler verirsin bize

Sonuçların kaç çıktı, benimde pek iyi çıkmamıştı ama bir Prof.a gittim, beni inanılmaz rahatlattı. İstanbul daysan seni de yönlendirebilirim. Çapa dan...

1/622 cıktı down sendorumunda prblem yok ense kalınlıgında prblem sadece T 21 riskli cıktı oda 1/108
cıktı doktora gittim bugun prf yonlendirdi aminosentez yapılcak dedi .eger prblem varsa suni sancı ile düşük yapıcaksın dedi eger prblem cıkmasa bebekde herhangi bir prb yoktur dedi yarın gidecez işte bakalım neler diycek

ben aminosentezden once cvs yaptırmak istiyorum o 24 saate cıkıyormuış yaptıran varmı acaba daha ocne aranızda

Canım T21 zaten down sendromu demek, yanlışın olmasın, benimde riskim 1:356 çıkmıştı fakat Hoca amniyosentez bile yaptırma dedi... Ordaki değerleri tek tek sakın değerlendirme dedi, toplam sonuç önemli dedi. Beni çok rahatlattı. Benim de kan değerlerim çok riskli çıkmıştı. Benim doktorum da aynı seninkisi gibi beni öyle çok korkuttu ki iki hafta uyuyamadım. Canım moralini bozma bir Perinatolog muhakkak görsün seni.. Çokta takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…