Kırma kız, ne kırıyon...
Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış misali...
Göbüşün ne tatlı çıkmış, diğer konuda gördüm...Maşallah..
sağolasın şeker:):):) seninki kadar olamasa işte azıcık gösteriyo kendini bakalım :)
Benimkinin maşallahı var kız...
Ama teyzesi bebişimden çok miyom büyüyo ya...
Bebişim 2 hafta geride kalmış...Geçen hafta toparlanmıştı fark azalmıştı...Şimdi yine fark açılmış...
o miyom kılıklı varr tam sopalık senin sıpaya diyom şuanda oku ona " leeeeeeeeeynnn şu miyoma det de annem benim o ne işin var senn de bi tekmeyi çak laaannnn hah şöle teyzesinin gülü"
bebişin sağlıklı ise olsun topalrlar o inş.
Diyorum kız, hastanede de diyorum, tepiver çooocuummm diye, doktor gülmekten kırılıyo...
Senin gibi bi hastam olmamıştı daha önce diyor...Ama sakinliğimi de takdir ediyormuş..Bugün söyledi..
Hiç kötüyü düşünmüyorsun, hep iyi olacak diyorsun bu çok olumlu birşey diyor...
İnşallah toparlar teyzesi...Tek temennim bu...
CANIM NE DEMEK OLSUN SEN BİZİM YAŞADIKLARIMIZI DAHA TECRÜBELİ YAŞARSIN İŞTE.. GİTME TEMMUZ ANNELERİNE. BAK BENİMDE 6 HAZİRAN NORMAL DOĞUMUM AMA MAYIS SONU ALACAKLAR MUHTEMELEN BENİ DOĞUMA BEN MAYIS ANNELERİNE GİTMEDİM BURASI DELİ DOLU:)))))))))
SİTE ÇOK FENA KIZLAR EN SONUNDA KAPATIP ÇIKIYORUM VALLA DAYANAMIDM... BEN SÜREKLİ KALAMIYORUM ZATEN ARADA CEEE DİYORUMM
Diyorum kız, hastanede de diyorum, tepiver çooocuummm diye, doktor gülmekten kırılıyo...
Senin gibi bi hastam olmamıştı daha önce diyor...Ama sakinliğimi de takdir ediyormuş..Bugün söyledi..
Hiç kötüyü düşünmüyorsun, hep iyi olacak diyorsun bu çok olumlu birşey diyor...
İnşallah toparlar teyzesi...Tek temennim bu...
canımm çok merak ettik seni valla rüyama bile girdin o kadar yani :) rüyaöda bugün girmiştin bizde çok şükür burdasın diyodukGünaydın..
ya ben hiç iyi değilim ege ya..
gebeliğimi sonlardırmayı düşünüyor doktorum, artık sadece 1 doktora gidiyorum...
Çarşamba kontrole diye gittim, hastaneye yatırdılar..Çok büyük kanama alanı görülüyormuş..
Bebeği vücudum kabul etmiyormuş...
Çarşamvbadan beri hastanede yatıyorum, ama o kanama alanı hala kanayamadı..Miyomum da çok büyümüş..
Ama sapasağlam bebeğimi ben nasıl vücudum istemiyor diye aldırabilirim ki..İkili test sonuçlarım bile 50.000 de 1 çıktı...
Diğer doktorum da riskli gebelik geçiriyorsun ama sonlardırmak ne demek, bebek sağlıklı duruyor dedi..
Şimdi rapor işlerimi halletmek için büroya geldim..Birazdan gene hastaneye gideceğim, yatacağım bu hafta da...
Bulantılar geçmişti ya, yine başladı..
2 kere de bayıldım..Tansiyonum çok düşmüş...3,9 olmuş küçük tansiyon..
Ama sonuçta ben de bebeğim de iyiyiz...
Bakalım bizim inadımız mı kazanacak, doktorlar mı....
Gerçi kazanacak olan biziz de..Hayırlısı hakkıımızda...
öğlene doğru gene gidicem hastaneye..
Hiç moralimi bozmuyorum ama, ben kötüü olsam da bebeğim iyi ya..
Sizden naber, inşallah herkes iyidir, herşey yolundadır.
Valla doktora normal kontrole gidiyordum yatış olacağını hiç düşünmemiştim...
Ama artık hiç olmazsa burdan siz yazarsınız iyi diye...
Bu arada asıl sürprizi söylemedim size...
Kesin olmamakla birlikte sanırım Batu bey geliyo.... :))
Herkes kıza dönüyo ya...Ben bari doğurayım oğlanı dedim, ne yapayım...
başka belli olan var mı...
aksam oldu ancak girebildim yaa..devamli hata verdi..
kızlar bugun ikili test sonuçlarımı aldım
sonuçlar kötü beni yarın için prf yonlendirdi 15 gun sonra galiba Amniyosentez yapılıcakmış
yani bebekbulunudugu sıvıdan su alacaklar orda herşey belli olucak yüzdeyüz
sakatmı normalmi diye
morallım okadar bozukki ogrendigimden beri sürekli aglıyorummmm
dur bak daha neler lacak. Ne sinir olucaksın hepsine:)))))ay bak gec soyledim ailelere ben biliyorum boyle olucagini.cunku.kayinvalidem simdi aradi yine..
Al o testten yap cinsiyet icin duramiyorum diyo..ya dedim onurla benim icin onemli degil cinsiyet ilk olucagi icin dedim..hemen aa bizim icinde oyle diyo..beli olsun biseyler aliriz ondan diyo..yok ben istemiyorum dedim son aya saglikli geleyimde bir cirpida alinir hersey dedim..of offffffffff..
sonuçlar kötü beni yarın için prf yonlendirdi 15 gun sonra galiba amniyosentez yapılıcakmış
sakatmı normalmi diye
dur bak daha neler lacak. Ne sinir olucaksın hepsine:)))))
bizimkiler de hemen yorumlara başladılar ne hikmetse kız tarafı karışmıyo da erkek tarafı böyle oluyo heralde :)) en iyisi uzak uzaaakk oturmak. Biz ayrı şehirlerdeyiz kafam rahat
ay neyse iyi yönlerini düşünmek istiyorum ki iyi olayım :)
sonuçlar kötü beni yarın için prf yonlendirdi 15 gun sonra galiba Amniyosentez yapılıcakmış
sakatmı normalmi diye
sakatmı normalmi diye
dur bak daha neler lacak. Ne sinir olucaksın hepsine:)))))
canım dur hemen bozma moralini kaç çıktı riskin. 120/1 çıktı kuzenimin amniyosentez yapıldı hiç sorun çıkmadı üzme kendini. Olabiliyor bu durumlar...
Sonuçların kaç çıktı, benimde pek iyi çıkmamıştı ama bir Prof.a gittim, beni inanılmaz rahatlattı. İstanbul daysan seni de yönlendirebilirim. Çapa dan...
1/622 cıktı down sendorumunda prblem yok ense kalınlıgında prblem sadece T 21 riskli cıktı oda 1/108
cıktı doktora gittim bugun prf yonlendirdi aminosentez yapılcak dedi .eger prblem varsa suni sancı ile düşük yapıcaksın dedi eger prblem cıkmasa bebekde herhangi bir prb yoktur dedi yarın gidecez işte bakalım neler diycek
ben aminosentezden once cvs yaptırmak istiyorum o 24 saate cıkıyormuış yaptıran varmı acaba daha ocne aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?