2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

walla doktor dedikleri bunlar bana tek bir hormanda prblem var dedi oda PAPP A bu yuksek dedi digerleri normal dedi..

zaten Perinatolog gitcem prf.muş gidiecegim kişi inş güzel haberlerle gelirim yarın size

yok cnm eskişehirdeyim

Burdaki Acıbadem hastanesine gidyorum

Bence moralini bozma ve özel hastanelerdede bu durumlar çok oluyor. Aklına sakın olumsuz şeyler getirme. Bana doktor neler söyledi. Kan değerlerine bakarak, erken doğum olabilir, bebek düşük doğum ağırlıklı olur dedi. Hoca dalga geçti bizimle valla... Çok güldü... Sonra benim aklıma geldi 7 sene önce kızıma yaptırdığım ikili teste baktım ki orda da Papp -a değeri daha bile düşükmüş ve kızım 40 haftalık doğdu, 3.650 gr.dı...

walla doktor dedikleri bunlar bana tek bir hormanda prblem var dedi oda PAPP A bu yuksek dedi digerleri normal dedi..

zaten Perinatolog gitcem prf.muş gidiecegim kişi inş güzel haberlerle gelirim yarın size

İşte aynı sorun... Benimde düşüktü.. Sakın buna takma kafanı.. Ama bence başka hastane yada muayenehaneye gitmeni öneririm... Toplam riskin anladığım kadarıyla 1/622 ise süper. Benim 1:356 olmasına rağman önermedi...

yarın prf gitttikden sonra başka hastanyede gitmeyi düğşünüyoyrm

kızılcık moralini yüksek tut canım risk çıksa bile amniyosentez de temiz çıkacak inşallah.

tşkler kızlar inş güzel cıkar sonuçlar

yarın prf gitttikden sonra başka hastanyede gitmeyi düğşünüyoyrm

tşkler kızlar inş güzel cıkar sonuçlar

Biraz bu işler ticari gibi geliyor bana, bence yarınki Prof. seni rahatlatır. Benim Hoca dediki ense kalınlığı ile ilgili ultrason değerleri iyiyse tamam, kan değerlerine falan bakılmaz dedi. Seninkisi çok daha olumlu bence. Sen gönlünü ferah tut, iyi haberlerini bekliyoruz.

slm kızlar bugün site açılmadı sinir oldum ben de
çarşamba günü ben de ikili test için hastaneye gidiyorum aç tok farketmez sanırım di mi?benim bebiş 4 gün önceki kontrolde bi türlü vermedi ense kalınlığını pozisyon önemliymiş sanırım bu arada bizimki 1 hafta önceden takip ediyo inşallah bi sorun yoktur bu arada kızılcık bence de kafana takma kendini üzdüğüne değmez...inşallah sonucun güzel çıkar :)

ya işte malesef bazen insan ne yapsada yaranamıyor. valla keyifleri bilir. ben eşimle mutluluğuma bakarım gerisini hiiiiç umursamıyorum. he he deyip geçiyorum :))

Bak kız rüyan doğru çıkmış, girdim dün siteye...
Moralim çok yüksek canım..Hep sizin sayenizde..Erkek diye doktor kendi fikrini söyledi, daha ultrasondan hiç bişey göremiyorum dedi...Benim aşırı ısrarlarıma dayanamadı..

Canım ya,
moralini yüksek tut, amniyosentezde iyi çıkan çok gördüük...Hem de senin değerlerinden daha düşük değerlerde...Ve inan herşeyi sağlıklı dedikleri çocuklarda sakatlıklar olabiliyo...
Bizim elimizden gelen tek şey bol bol dua etmek, ve kalbimize kötüyü getirmemek...Zaten kötüsü başımza gelirse yapabileceğimiz bişey yok,ama sen şimdiden kendini harab ederek bebeğini de üzüyorsun...
Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz inşallah..Başka bi doktora da görün derim ben, ve sakın moralini bozma..İnşallah herşey yolunda gider...

gunaydınnnnnnnnn
kuzuuuuu sen evde yatmıycakmıydın bu haftaa

Ya doktor kanaman olana kadar yat dedi..
Kanama gelmiyo, ben de işe geldim...İşler de çok aşırı birikiyor gelmezsem...
Zaten evde olsam bakacak insan yok...Burda hiç olmazsa ymek siparişi falan veriyorum da yiyorum...Evde yatınca kendimi hasta gibi hissediyorum..Bir de sizi özlüyorum ya..

dikkat et ama kendine çok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…