Canım T21 zaten down sendromu demek, yanlışın olmasın, benimde riskim 1:356 çıkmıştı fakat Hoca amniyosentez bile yaptırma dedi... Ordaki değerleri tek tek sakın değerlendirme dedi, toplam sonuç önemli dedi. Beni çok rahatlattı. Benim de kan değerlerim çok riskli çıkmıştı. Benim doktorum da aynı seninkisi gibi beni öyle çok korkuttu ki iki hafta uyuyamadım. Canım moralini bozma bir Perinatolog muhakkak görsün seni.. Çokta takma.
yok cnm eskişehirdeyim
Burdaki Acıbadem hastanesine gidyorum
walla doktor dedikleri bunlar bana tek bir hormanda prblem var dedi oda PAPP A bu yuksek dedi digerleri normal dedi..
zaten Perinatolog gitcem prf.muş gidiecegim kişi inş güzel haberlerle gelirim yarın size
İşte aynı sorun... Benimde düşüktü.. Sakın buna takma kafanı.. Ama bence başka hastane yada muayenehaneye gitmeni öneririm... Toplam riskin anladığım kadarıyla 1/622 ise süper. Benim 1:356 olmasına rağman önermedi...
kızılcık moralini yüksek tut canım risk çıksa bile amniyosentez de temiz çıkacak inşallah.
yarın prf gitttikden sonra başka hastanyede gitmeyi düğşünüyoyrm
tşkler kızlar inş güzel cıkar sonuçlar
valla cnm ben annemin yanıbaşındayım hergün bende annem çocuk bakıyor. Kaynana denen kadın taaaaaaa cehennemin dibinde istesede gelemiyor. Hahahha ordu da oturuyor ama istese gelemez çünkü evime sokmam onu... çok isterse oğlunu dışarda görür. Kötü gelin değildim ama olmama gerekti. 5 sene annem derdim. Sonra pişman etti anne dediğime..
canımm çok merak ettik seni valla rüyama bile girdin o kadar yani :) rüyaöda bugün girmiştin bizde çok şükür burdasın diyodukgeçmiş olsun canım bebeğin iyiymiş ya gerisi önemli değil sende toparlarsın inş. en yakın zamanda bu arada o manyak doktor niye sonlandırmadan bahsetmiş gül gibi sağlıklı işte bebek moralini yksek tut canım inş. bişy olmıycak
erkek bekleyenlerin kıza kız bekleyenlerin erkeğe dönüyor yaw benimkide kız olacak o zaman
kızlar bugun ikili test sonuçlarımı aldım
sonuçlar kötü beni yarın için prf yonlendirdi 15 gun sonra galiba Amniyosentez yapılıcakmış
yani bebekbulunudugu sıvıdan su alacaklar orda herşey belli olucak yüzdeyüz
sakatmı normalmi diye
morallım okadar bozukki ogrendigimden beri sürekli aglıyorummmm
gunaydınnnnnnnnn
kuzuuuuu sen evde yatmıycakmıydın bu haftaa
Ya doktor kanaman olana kadar yat dedi..
Kanama gelmiyo, ben de işe geldim...İşler de çok aşırı birikiyor gelmezsem...
Zaten evde olsam bakacak insan yok...Burda hiç olmazsa ymek siparişi falan veriyorum da yiyorum...Evde yatınca kendimi hasta gibi hissediyorum..Bir de sizi özlüyorum ya..
günaydıııııııııııııın herkeseeeeeeeeeeeee..uykum var yaaaa
günaydıııııııııııııın herkeseeeeeeeeeeeee..uykum var yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?