2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın...
Valla benim de uykum var bugün...Gece hiç uyuyamadım,sürekli kasıklarım ağrıyordu..

saldaonur ve kuzu varya sabah zor kalktım yaa tatil olsa bugün yatsak ne güzel olurdu puuufss....bendeim belim bi tuhaf yaa agrıyorla acıor arasında çok kötüyüm yaaaa ufffffffffffff

Canim aslinda mesaim 9,30 da basliyo..ama esimle 8 de geliyorum..isyerlerimiz 2 dakika mesafede..o da diyor seni metrobusle birakamam bu halinle..o yuzden arabayla geliyoruz beraber..bazen o iniyo ise gidiyo ben arabanin icinde muzik dinliyom..aksamda 5,30 da cikiyom ama 6 da esimi bekliyom yine arabanin icinde :)

Aslında iş yerinde problem olmayacaksa gerçekten eşini dinleyebilirsin..Bizim burda gelme saatlerine falan karışmazlar ama, kimse kimsenin işini bilmez.Mecbur geliyoruz.

saldaonur ve kuzu varya sabah zor kalktım yaa tatil olsa bugün yatsak ne güzel olurdu puuufss....bendeim belim bi tuhaf yaa agrıyorla acıor arasında çok kötüyüm yaaaa ufffffffffffff

Bel ve kasık ağrım benim de çok şiddetli..Allah yardımcımız olsun valla...
Ama benim sabahları değil de,akşamları çok artıyor...Dikkat et canım kendine..

Valla kocanın dediği de doğru..Ben otobüsle geliorum..Çektiğim rezilliği bi ben bilirim..

evet canim dogru diyosun..oda erken gel benle gel diyor..bende oyle yapiyorum..gercekten karda kista daha zor otobus..bizde 6 ay oldu alali..dedik bebek olmadan alalim ogrenelim..ikimizde kullaniyoruz simdi..

Valla bizim de araba var da, eşim benim sürmeme izin vermiyor..Kendi de saat 6 da servisle gidiyor...Ben ehliyetimi yeni aldım..O yokken sürmemi istemediği için araba kuzu kuzu yatıyo evin önünde, ben otobüslerde sıkıntı çekiyorum..

belimiz genişliyor herhalde ondan yaaaa. eşim masaj falan hafiften arada ama ya yok fayda etmiyo pek

Bence de ondan..
Çünkü benden her hafta idrar tahlili istiyorlar, idrarda enfeksiyon iltihap var mı diye..Hep yok çıkıyo..Ama ağrılar geçmiyo...Doktorum da bazı hamileler ağır geçirir diyor..Bizim ağır geçiyor işte.

ayy kuzu supersın ya rapor alıp ıse gelen:)
ama evet bende ıste daha duzenlı oluyorum hatta daha cok dınlenıyorum sanırım

hadi yaa..ama canim tek banada birakmiyo..onun yaninda kullaniyorum..gecen hafta corlu ya gittik mesela..giderken o gelirken ben :) kim kaparsa :)) iyi servisi varsa ne guzel yaa...

Günaydın kızlar akşam 22:45 te eve gittim.
Dinlenemedim galiba kendimi berbat hissediyorum.
Siz nasılsınız bu sabah?

gunaydin arkadaslarrrrrrrrr...en sevmedigim gun saliiii..bitmez bugunnn..

günaydın canım salı günü daha mı yoğun oluyor ki?

ah sen var ya delisin kuzu ya kızım git yat evinde, eve iste yemeğini :)) neyse nasıl rahat ediyosan öyle yap tabi :))

hadi yaa..ama canim tek banada birakmiyo..onun yaninda kullaniyorum..gecen hafta corlu ya gittik mesela..giderken o gelirken ben :) kim kaparsa :)) iyi servisi varsa ne guzel yaa...

kızlar bizde de durum tam tersi. ben iyi biliyorum eşim acemi :)) o yüzden çoğunlukla ben kullanıyorum, o da yavaş yavaş başladı kullanmaya ama ben strese giriyorum diye hamileliğimden beri çok sesi çıkmıyo

Günaydın kızlar akşam 22:45 te eve gittim.
Dinlenemedim galiba kendimi berbat hissediyorum.
Siz nasılsınız bu sabah?

hadi yaa canım bari hamile olduğun için biraz tolerans gösterseler..çok zor böyle ya, özel sektör olunca heralde böyle oluyor.
iyiyiz canım kuzu da burda :)) sen nasılsın?

canim yogunluk degil..en sevmedigim gun sali dir..o yuzden herkes bana diyo sen kesin sali dogurcan :))))))))

ohh kebap canim kiy*****i bil..ben agzinin icine bakiyom askim gel kullan desin diye.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…