2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaa..ama canim tek banada birakmiyo..onun yaninda kullaniyorum..gecen hafta corlu ya gittik mesela..giderken o gelirken ben :) kim kaparsa :)) iyi servisi varsa ne guzel yaa...

Ya aslında ben de kendime güveniyorum..Ben de ıspartaya götürdüm arabayı..Tabi yanımda eşim varken..Ama o kendini çok kasıyo..Çok hızlı gidiyorsun diyor..O yüzden vermek istemior..
Sen şanslısın yani...

Günaydın kızlar...
Ege ne oldu kız, niye gerginsin...
günaydın..
ya kızım hastamısın yaa bana ver raporunu ben kullanayım. delimisin ben izinli olcam kapı dışarı çıkaramaz kimse beni. git yat işinmi yok... allah allah.
valla bacım gerginim bilmiyorum bide üstüne can dündarın babasına vedasını okudum milliyette salya sümük gitim berbarım şu an..
sabah olduğu için gerginim

Günaydın kızlar akşam 22:45 te eve gittim.
Dinlenemedim galiba kendimi berbat hissediyorum.
Siz nasılsınız bu sabah?
ooooooooooo cnmmm günaydın bebişim
aman hiç değilse stres bağırtı çekmeden kalmışsındır o saate kadar.
ben akşam karnımı tutup ciyak ciyak bağırıdm...:)
ders yapıyoruz 1 satır yazıyor duruyor 1sayfa ödevi 2 saatde yaptık bide papuç kadar dil herşeye cevap delirtti ben babasıda geç geldi korkacak kimsede yok benden korkuyor ama babasından daha fazla tırsar. şimdi de aptal gibi dolaşıyorum gece kustu öksürdü derken uykusuzumm((((((

Günaydın kızlar akşam 22:45 te eve gittim.
Dinlenemedim galiba kendimi berbat hissediyorum.
Siz nasılsınız bu sabah?

Valla biz iyiyiyz de...
Ege keyfim yok dedi, ona takıldım..Geç gitmişsin eve, dinlenememişsindir tabi...
Bi de bu yağmurlu havalarda insan biraz daha bunalım takılıyo herhalde..Ben güneşli günleri özledim...Kendimizi mutsuz hissediyoruz herhalde hava kasvetliyken..

günaydıınnn kızlarrrrrrrrrrr
herkes iyi gördüğüm kadarıyla kocasının kuzusuda burada ohh mis :)
o kanama gelmese daha iyi değil mi kuzucum bilemedim yani

ya benimde nasil mide yanması sıkıntım var anlatamam yemek yemeğe ayrı korkuyorum acıkmaya ayrı
reflü işte neyse bunada şükür tabi

Kız birazda sizi özlediğimden geliyom..Sanki iş mi yapıyorum..
Araba konusunda şanslısın o zaman sende..Ben çok heves ediyorum ama,eşim vermiyo...Hele hamileyken hiç vermiyo...

benım arabanın altında cımenler cıkmıs uyus kocam kullandırtmıyor. neymıs aırbag patlarmıs mıs ta mıs felaket senaryoları cokkk

gunaydinn..hosgeldin..ay canim cok gec yaa..tabi dinlenemezsin..neden bu kadar yogunsun..sirkettemi calisiyorsun ??

Evet canım işlerimiz çok yoğun bu aralar. Büyük ihtimalle bu akşam da mesaiye kalacağım

hadi yaa canım bari hamile olduğun için biraz tolerans gösterseler..çok zor böyle ya, özel sektör olunca heralde böyle oluyor.
iyiyiz canım kuzu da burda :)) sen nasılsın?

Tolerans nerdeeeee......
Aksine iki kişilik çalışıyorum laf söz olmasın diye. Napalım iş olsun yapacak birşey yok.
Kuzum, aha işte bir işkolik daha. Kızım dinlensene hiperaktif bacım benim.

Tabi ki daha iyi de..Ultrasonda kanama alanı göründü ama gelecekmiş..Bekliyoruz..

gunaydınnn kızlarrr herkeze tşk ederim ilginizdne dolayı

bugun 12:30 doktora gidicem bakalım neler konuşcazzz

gelince yazarım umarım güzel haberlerle gelirizzz

Günaydın tatlım.
Kıyamam sana niye üzüyo seni Ege. Hala okula uyum sorunu mu?
Kardeşi olacağını biliyor değil mi?
Acaba biraz ilgi çekmek mi istiyor? Kardeş düşüncesi etkiliyor olabilir mi?
Zor valla allah yardımcın olsun. Ama üzme kendini. Alışacak elbette.

kk sabahları ve akşam 5 ten sonra kalabalık oluyor.. öğlen ve öğledensonrasında çok sakin:)). çelışanlar birmerhaba bir iyiakşamlar:)) toplaşıyoruz.

yok cnm yaa alıştı .. ama ders yaparken oyalanıyor bide ben yorgun sinirli gidiyorum birazda bende aksilik var sinirli bir tipim hemen bağırıyorum sonra uyuyuncada vicdan yapıyorum.. bugunde dünü gözümünönüne getiriyorum pişman oluyorum... tamam birdaha bağırmıycam diyorum ama eve gidince fırlama bir tip karşımda offffffffff çok zorrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…