yok cnm yaa alıştı .. ama ders yaparken oyalanıyor bide ben yorgun sinirli gidiyorum birazda bende aksilik var sinirli bir tipim hemen bağırıyorum sonra uyuyuncada vicdan yapıyorum.. bugunde dünü gözümünönüne getiriyorum pişman oluyorum... tamam birdaha bağırmıycam diyorum ama eve gidince fırlama bir tip karşımda offffffffff çok zorrrrrrrrrr
o nasıl bişey yaa:)))))))) hahahaa
çok güldüm 2 kere okudum..
cahilliğime ver ksura bakmada çimenler çıkmış ne demek lastiktemi..
amin canım inşallah
ama benim içime güzel şeyler doguyor hiç kötu bir sonuç cıkamış gibi degil
allah kimseye sorun yaşatmasın
AYNEN ÖYLE CNM BÜTÜN GÜNÜN YORGNLUĞU TAHAMMÜL SINIRIMI AŞIYOR.. DİŞİMİN KALAN BÖLÜMÜDE KIRILDI DOLGU İLE BERABER ŞİMDİ BİŞEY KALMADI ORADA..:))))) DOĞUMU BEKLEMEK ZORUNDAYIM.. DİŞ YAPILACAK.. BURCUM AKREP KIZIMDA AKREP ÇATIŞIYORUZ...Zor tabi bütün gün işte enerjimizi bitiriyoruz. Eve gidince ailemize halimiz kalmıyor.
Stres gerginlik evde sadece oturmak ve hiç konuşmamak istiyorum ama olmuyor.
Hep iş gerginliği bence bunların sebebi.
Ege sen ne burcusun çok merak ediyorum.
Bir ara dişinde sorun vardı ne yaptın dişçiye gittin mi? sormayı unuttum.
ege,senin gerginliğin bence kızına huzursuz olmandan kaynaklanıyor...Çok takma kafana bence...
Onun için de kolay değil..Bu sene ilk senesi,zaten zor...Bi de sen anne olacaksın bundan da mutlaka
SANADA KATILIYORUM AMA GERÇEKTEN LAF DİNLEMİYOR YENİ JENERASYON BAK Bİ DOĞSUN BUYUSUNLER ANLIYCAKSINIZ HEPSİ AYNI BU MODELLERİN..
AY İNANMIYORUM SATIN KIZ O ZAMAN BAK DURDUKÇA DEĞERİ KAYBOLUYOR YAZIKhahahah kız sureklı aynı yerde durmaktan altında ot cıkmıs::):):):):):):)
Kuzum ağrın sızın yok dimi?
Bulantıların ne durumda?
Böyle düşün canım tabi ki..İyi düşün ki, iyi olsun...
Doktor bana ilk gittiğimde % 90 düşük dedi...Düşünebiliyormusun...
Kanamam oldu..Hala kanama bölgesi var, ama düşmicek benim bebeğim...
Doğurup, bana aldır bu bebeği diyen doktora göstereceğim...Vicdanın elveriyosa öldür bakalım, o kadar kolay mı diyeceğim...
İNşallah sende iyi sonuçlarla geleceksin ve hep beraber sevineceğiz...
herkese günaydın ...kızılcık inşallah bugün herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsin ....
Kuzu sen bilirsin tabi ama evde olsan daha iyi işyerinde ne kadar otursanda eğer yatman gerekiyosa işe gidip gelirken yollar bile yorucu olabilir dikkat et bebişede kendinede ....
Ege sanada allah kolaylık versin küçük afacanlara laf yetiştirmek zor
günaydın cnmm valla zor bugun yollamadım okula. Hasta öksürüyor bide giderse bir hafta iyileşemez. Bugun evde ..zor ama okadarda güzel bi duygu işte..
Şu an ağrım yok..Akşamları kasıklarımda oluyor, her akşam kanama beklioruz gelmiyor..
Bulantılar geçti..Günde 3 kez oluyor sadece..O da hamilelikten olanlar değilmiş artık, vücudumun tepkisiymiş...hamilelikten olan bulantılarda yediğim şey anında çıkıyordu, şimdi öyle değil...Aşırı bulantı var ama, çıkarma durumu azaldı...
Onun dışında moralim süper ama...
canim yogunluk degil..en sevmedigim gun sali dir..o yuzden herkes bana diyo sen kesin sali dogurcan :))))))))
ohh kebap canim kiy*****i bil..ben agzinin icine bakiyom askim gel kullan desin diye.. :18:
Kız birazda sizi özlediğimden geliyom..Sanki iş mi yapıyorum..
Araba konusunda şanslısın o zaman sende..Ben çok heves ediyorum ama,eşim vermiyo...Hele hamileyken hiç vermiyo...
benım arabanın altında cımenler cıkmıs uyus kocam kullandırtmıyor. neymıs aırbag patlarmıs mıs ta mıs felaket senaryoları cokkk
haklısın canım napalım çalışmak zor bişey işte. geçim için katlanıyo insan..Evet canım işlerimiz çok yoğun bu aralar. Büyük ihtimalle bu akşam da mesaiye kalacağım
Tolerans nerdeeeee......
Aksine iki kişilik çalışıyorum laf söz olmasın diye. Napalım iş olsun yapacak birşey yok.
Kuzum, aha işte bir işkolik daha. Kızım dinlensene hiperaktif bacım benim.
gunaydınnn kızlarrr herkeze tşk ederim ilginizdne dolayı
bugun 12:30 doktora gidicem bakalım neler konuşcazzz
gelince yazarım umarım güzel haberlerle gelirizzz
kuzu sen o ılk gıttığın doktoramı gıdıyorsun hala ???
artık demiyormu senın bebıs cok ınatcı buna bısı olmaz kanama var ama sorun deıl dıe:):):):):):)
Maşallah canım benim
Önemli olan moral zaten. Bu pozitif enerjiyle her şeyin üstesinden gelirsin sen.
Biraz bana da bulaştır şu enerjini. İçim geçmiş benim
ege,senin gerginliğin bence kızına huzursuz olmandan kaynaklanıyor...Çok takma kafana bence...
Onun için de kolay değil..Bu sene ilk senesi,zaten zor...Bi de sen anne olacaksın bundan da mutlaka etkileniyordur..Çok düşünmemeye çalış canım..Stresli bi hamilelik geçirme..
ege,sana bişiy diyim mi...
Bunu seninle alakalı olarak yazmıyorum, kendi ailemle ilgili bi sorunumuz...
Benim annem bbam ayrı, biz onlar ayrıyken büyüdük, ve en ufak kusurlarımızda bizim arkamızda olup destek olacaklarına, hep birbirlerini suçladılar..ama o sırada bizim onlardan ilgi görmeye,sevgiye ihtiyacımız vardı..hiç anlamadılar bunu..ben hiç sınıfta kalmadım,bir kez lise 1 deyken 1.dönem 2 zyıfım geldi,hiç unutamam, benimle alakadar olacaklarına ne olacak senin kızın falan lafları geldi..kızım düzeltirsin öbür dönem 2 zayıf nedir ki, bi sorun mu var diyen olmadı hiç bana...bu her konuda her yaşadığımızda,seçimlerimizde böyle oldu ve hala böyle olmaya devam ediyor...
Sen anlayışlı bi annesin, çocuğunu takip ediyorsun, ilgileniyorsun..okuldaki sorunu için okulla görüşüyorsun araştırıyorsun..gönlün çok rahat olmalı...akrep burcuyum demişsin ya, mükemmelliyetçilik var... Her şey en iyi şekilde olsun istiyorsun....sadecee biraz sabırlı ol, sen sabırlı ve böyle anlayışlı oldukça herşey yoluna girecek merak etme...
Kızmak bağırmak-çocuklarda sadece ileriye dönük problemlere sebep oluyor..bunu kendimden çok iyi biliyorum...ödevini yapmıyorsa bırak yapmasın...okulda zor durumda kaldığında aklı başına gelir..hrşeyi yaşayarak öğrensin..ödevinin onu sorumluluğunda olduğunu anlasın..emin ol senin huzursuzlukların da azalacaktır...
stres bence de çok önemli. benim annem de stresli bi insan, yapısı öyle. eminim hamileliğinde de öyleydi, şu anda ortada hiçbişey yokken bile huzursuz olabiliyorum çabuk sinirleniyorum bazen ve en kötüsü acayip bi suçluluk piskolojisi içine giriyorum. anneme söylediğimde kabul ediyo ben de çocuktum diyo ama işte bazı şeyler düzelmiyo sonradan. ben de o yüzden bebeğim için rahat olmaya çalışıyorum mutlu olmaya gayret gösteriyorum..
Öyle deme kız...
Niye için geçsin...Hepimiz pozitifiz burda...
budur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tek sorun mükemmelliyetçilik...işte buda benden kaynaklanan sebep . çok doğru anlatmışsın. Işte bebeleriniz bi doğsun büyüsün bana hak vereceksiniz. Bide 2.çocukda öyle olacağımı sanmıyorum çünkü 1.lerde yaşıyorsun tecrübesizliğini.2.üstüne düşmüyorsun. Bakalım yaa şimdi iyiyim biraz .. Sabah olmasından kaynaklanıyordu. çikolata yedim mutlu oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?