budur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tek sorun mükemmelliyetçilik...işte buda benden kaynaklanan sebep . çok doğru anlatmışsın. Işte bebeleriniz bi doğsun büyüsün bana hak vereceksiniz. Bide 2.çocukda öyle olacağımı sanmıyorum çünkü 1.lerde yaşıyorsun tecrübesizliğini.2.üstüne düşmüyorsun. Bakalım yaa şimdi iyiyim biraz .. Sabah olmasından kaynaklanıyordu. çikolata yedim mutlu oldum...
Yaşadıklarım biraz yordu beni. Eskisi kadar pozitif olmayı çok isterdim. Şimdi yaptığım sadece kendimi pozitif olmaya zorlamak.
Ama iyiki siz varsınız. Sizinle konuşmak beni çok rahatlatıyor. Çok mutlu oluyorum.
ohhh afiyet olsun. Bende 3 aydır ilk defa kahve içiyorum. Bol sütlü.
Başka türlü açılamayacağım napıyım. Sefam olsun.
İç kız içç..Afiyet şeker olsun...
Ben hergün içiyorum valla kahve...Çocuğum tiryaki doğacak...
Sabah yataktan kalktım. Kasığımın sol tarafına bıçak sapladılar sanki. İki büklüm kaldım. 15 dk geçmedi.
Çok endişelendim. Ama şimdi iyiyim. İnşallah önemli birşey değildir.
Rutin kasık ağrılarım azalmışken korkuttu beni bu ağrı.
İç kız içç..Afiyet şeker olsun...
Ben hergün içiyorum valla kahve...Çocuğum tiryaki doğacak...
Her gün içsem eşim canıma okur valla. Ödü kopuyor.
Ben ilk başta çay-kahveden tiksinmiştim. şimdi geçti. canım istiyor içemiyorum.
Eeeee yeter bu gün dayanamadım.
Yaşadıklarım biraz yordu beni. Eskisi kadar pozitif olmayı çok isterdim. Şimdi yaptığım sadece kendimi pozitif olmaya zorlamak.
Ama iyiki siz varsınız. Sizinle konuşmak beni çok rahatlatıyor. Çok mutlu oluyorum.
AL BENDENDE OKADAR. BİTTİ ENERJİM HERHALDE. AMA BURDA KONUŞUNCA ANLAMIYORUM SIKINTIMI BİTİP GEÇİYOR. İYİKİ TANIMIŞIZ BİRBİRİMİZ..
BENDE ARADA İÇİYORUM KAHVE AFİYET OLSUN.
HAKLISIN CNM AMA İŞTE KİŞİNİN KARAKTERİ İLE ORANTILI BİRŞEY BU RAHAT OLMAK. YAPI MESELESİ. AMA GERÇEKTEN RAHAT SAKİN DİNGİN OLMAYI İSTERDİM. YAPABİLENE AŞKOLSUN DİYORUM....Böyle işte..Mutlu ol....Hiç bişeyi kafana takma, özellikle de senden kaynaklanmayan sorunları...
Sen anne olarak görevini layıkıyla yerine getiriyorsun, tamam.Mesele yok...
Ben evlilik için de mesela mükemmel bi evliliğim olmayacak dedim hep...Kavga da ederiz, çatarız, sataşırız..Hiç kocamdan dört dörtlük erkek olmasını beklemem...
Çocuğumdan da beklemeyeceğim..Yani en azından kendimi biliyorum, ben böyleyim çünkü kendi yaşadıklarımı ona yaşatmak istemiyorum...Hata yapmalı ve hatalarından dolayı sorumluluğu çekmeli diye düşünüyorum..Ben sadece arka plandan kendimi fazla hissettirmeden destek olacağım..
Senin de kafan dağılıyor brda, iyi oluyo bence birbirimizin sorunlarını dertlerini dinlemek...
Diyorsunuz ya hep sen çok deli dolusun diye...Sanırım hayat tecrübelerim en iyisinin bu olduğunu öğretti bana..
Sabah yataktan kalktım. Kasığımın sol tarafına bıçak sapladılar sanki. İki büklüm kaldım. 15 dk geçmedi.
Çok endişelendim. Ama şimdi iyiyim. İnşallah önemli birşey değildir.
Rutin kasık ağrılarım azalmışken korkuttu beni bu ağrı.
HEHHH İŞTE BU YAA BEN GEÇEN HAFTADAN BERİ ANİ SAPLANMALAR YAŞIYORUM DİYORUM YA KASIK AĞRIM VAR DİYE BU İŞTE ANİDEN GİRDİ. DELİ ETTİ BENİ. KORKMA GEÇİYOR. YENGEM DEDİ BEN O AĞRIDAN ACİLE GİTTİM BEBEĞİN AYAĞI ORADAN ÇIKTI DEDİ . YANİ AYAŞINIMI ELİNİMİ NE GEÇİRMİŞ ORAYA ACI VERMİŞ ODA..
:)))))))
Aynı ağrı bendeki...
Resmen apandisit sancısı gibi..Çeken varsa bilir...Ben acile gittim aynı senin şikayetinle hafta sonu..Ultrasonda baktılar, ters bişey görünmüyo, bazı hamilelerde çok ağır olabiliyor dediler...
Endişelenme canım...Ara ara tekrarlarsa da panik yapma..Benimki tekrarlıyor ordan biliyorum..
için kızlar afiyet olsun ...ben doktora gittiğimde başım ağrıyo dedim
kahve azaltıyo diyolar kahve iç dedi ben içmiyorum deyince günde bir tane içebilirsin
dedi
AL BENDENDE OKADAR. BİTTİ ENERJİM HERHALDE. AMA BURDA KONUŞUNCA ANLAMIYORUM SIKINTIMI BİTİP GEÇİYOR. İYİKİ TANIMIŞIZ BİRBİRİMİZ..
BENDE ARADA İÇİYORUM KAHVE AFİYET OLSUN.
Evet iyiki tanımışım sizi. Canlarım benim
HAKLISIN CNM AMA İŞTE KİŞİNİN KARAKTERİ İLE ORANTILI BİRŞEY BU RAHAT OLMAK. YAPI MESELESİ. AMA GERÇEKTEN RAHAT SAKİN DİNGİN OLMAYI İSTERDİM. YAPABİLENE AŞKOLSUN DİYORUM....
HEHHH İŞTE BU YAA BEN GEÇEN HAFTADAN BERİ ANİ SAPLANMALAR YAŞIYORUM DİYORUM YA KASIK AĞRIM VAR DİYE BU İŞTE ANİDEN GİRDİ. DELİ ETTİ BENİ. KORKMA GEÇİYOR. YENGEM DEDİ BEN O AĞRIDAN ACİLE GİTTİM BEBEĞİN AYAĞI ORADAN ÇIKTI DEDİ . YANİ AYAŞINIMI ELİNİMİ NE GEÇİRMİŞ ORAYA ACI VERMİŞ ODA..
:)))))))
Velet yaptı desene, kafasını mı dayıyo napıyo. Fırlama.
Çok korktum ama kızlar. Şükür hepimizde oluyormuş.
slm kızlar bayadır aranıza katılamıyordum... Hep sorun sorun üstüne geldi.kan ilacına başlattı dr basladıgımın 2.ci günü hastanelik oldum 4 güm işe gelemedim tam iyleştım derken ev sahibiyle kavga ettık kontrat zamanım gelmeden bana zam yapmaya kalktı eger bu parayı vermezsen evi satcam kontrat zamanına kadar evi boşalt dedi.şimdi eşimle kar kış demeden ev arıyoz ve 3 bucuk aylık hamıleyım nasıl ev tasıcam bu kışta bılmıyom işin kötüsü adam gıbı ev de yok ve cok para ıstıyolar
slm kızlar bayadır aranıza katılamıyordum... hep sorun sorun üstüne geldi.kan ilacına başlattı dr basladıgımın 2.ci günü hastanelik oldum 4 güm işe gelemedim tam iyleştım derken ev sahibiyle kavga ettık kontrat zamanım gelmeden bana zam yapmaya kalktı eger bu parayı vermezsen evi satcam kontrat zamanına kadar evi boşalt dedi.şimdi eşimle kar kış demeden ev arıyoz ve 3 bucuk aylık hamıleyım nasıl ev tasıcam bu kışta bılmıyom işin kötüsü adam gıbı ev de yok ve cok para ıstıyolar
bazen bende yapıyorum
slm kızlar bayadır aranıza katılamıyordum... hep sorun sorun üstüne geldi.kan ilacına başlattı dr basladıgımın 2.ci günü hastanelik oldum 4 güm işe gelemedim tam iyleştım derken ev sahibiyle kavga ettık kontrat zamanım gelmeden bana zam yapmaya kalktı eger bu parayı vermezsen evi satcam kontrat zamanına kadar evi boşalt dedi.şimdi eşimle kar kış demeden ev arıyoz ve 3 bucuk aylık hamıleyım nasıl ev tasıcam bu kışta bılmıyom işin kötüsü adam gıbı ev de yok ve cok para ıstıyolar
Aynen canım ya, rahat olmak gerekiyo aslında...
Görümcem de çok aşırı stresli bi hamilelik geçirdi..Kızı doğduğunda bebeğin saçında 2 tane beyaz saç vardı...Ve şimdi 4 yaşında ama, çok huzursuz bi çocuk...
ohhh afiyet olsun. Bende 3 aydır ilk defa kahve içiyorum. Bol sütlü.
Başka türlü açılamayacağım napıyım. Sefam olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?