2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Böyle işte..Mutlu ol....Hiç bişeyi kafana takma, özellikle de senden kaynaklanmayan sorunları...
Sen anne olarak görevini layıkıyla yerine getiriyorsun, tamam.Mesele yok...
Ben evlilik için de mesela mükemmel bi evliliğim olmayacak dedim hep...Kavga da ederiz, çatarız, sataşırız..Hiç kocamdan dört dörtlük erkek olmasını beklemem...
Çocuğumdan da beklemeyeceğim..Yani en azından kendimi biliyorum, ben böyleyim çünkü kendi yaşadıklarımı ona yaşatmak istemiyorum...Hata yapmalı ve hatalarından dolayı sorumluluğu çekmeli diye düşünüyorum..Ben sadece arka plandan kendimi fazla hissettirmeden destek olacağım..
Senin de kafan dağılıyor brda, iyi oluyo bence birbirimizin sorunlarını dertlerini dinlemek...
Diyorsunuz ya hep sen çok deli dolusun diye...Sanırım hayat tecrübelerim en iyisinin bu olduğunu öğretti bana..

Sabah yataktan kalktım. Kasığımın sol tarafına bıçak sapladılar sanki. İki büklüm kaldım. 15 dk geçmedi.
Çok endişelendim. Ama şimdi iyiyim. İnşallah önemli birşey değildir.
Rutin kasık ağrılarım azalmışken korkuttu beni bu ağrı.

İç kız içç..Afiyet şeker olsun...
Ben hergün içiyorum valla kahve...Çocuğum tiryaki doğacak...

Aynı ağrı bendeki...
Resmen apandisit sancısı gibi..Çeken varsa bilir...Ben acile gittim aynı senin şikayetinle hafta sonu..Ultrasonda baktılar, ters bişey görünmüyo, bazı hamilelerde çok ağır olabiliyor dediler...
Endişelenme canım...Ara ara tekrarlarsa da panik yapma..Benimki tekrarlıyor ordan biliyorum..

Her gün içsem eşim canıma okur valla. Ödü kopuyor.
Ben ilk başta çay-kahveden tiksinmiştim. şimdi geçti. canım istiyor içemiyorum.
Eeeee yeter bu gün dayanamadım.

Ben de aşırı bulantım varken tiksinmiştim...Ama bulantılar hafifleyince,artık hergün bi fincan türk kahvesi içiyorum..Hatta eşimle birlikte içiyoruz valla, keyif kahvesi...Doktorum da çay,kola içme, hergün 1 fincan içebilirsin dedi...Zaten adam içme demez bana...Korkuyo benden..

Adet olacakmış gibi kasık ağrısı baştan beri çekiyorum. Bu durum beni endişelenmiyor artık. Ama sabahki başka birşeydi kuzum. İlk defa olunca korktum biraz. Nefes alamadım ağrıdan.
Yavaş yavaş azaldı geçti.
Demek normal bir durum. Tekrarlarsa korkmam artık :) Sağol

slm kızlar bayadır aranıza katılamıyordum... hep sorun sorun üstüne geldi.kan ilacına başlattı dr basladıgımın 2.ci günü hastanelik oldum 4 güm işe gelemedim tam iyleştım derken ev sahibiyle kavga ettık kontrat zamanım gelmeden bana zam yapmaya kalktı eger bu parayı vermezsen evi satcam kontrat zamanına kadar evi boşalt dedi.şimdi eşimle kar kış demeden ev arıyoz ve 3 bucuk aylık hamıleyım nasıl ev tasıcam bu kışta bılmıyom işin kötüsü adam gıbı ev de yok ve cok para ıstıyolar

için kızlar afiyet olsun ...ben doktora gittiğimde başım ağrıyo dedim
kahve azaltıyo diyolar kahve iç dedi ben içmiyorum deyince günde bir tane içebilirsin
dedi

İçerim bende artık. Stresimi azltıyo zihnim açıyor. Seviyorum kahveyi.

Son düzenleme:

aaa canım hiç sıkma kendini avukata ver nasıl kontratın dolmadan böyle bişey yaparki. Yasal hakkını ara neden boşaltıyorsun evi

Canım ya,geçmiş olsun..Öncelikle iyileşmene sevindim..
Ev sahbinde ne gıcık birisiymiş öyle...Sinir oldum...
Taşınır ev merak etme, ben de bu ay sınu yada öbür ay taşınacağım Allahın izniyle..Ufak ufak başladım hazırlıklara...İnşallah göönlüne göre makul fiyatlı biyer bulursun canım...

Geçmiş olsun canım.
Vicdansız adam dağ başı sanki. Offf aklım almıyo bu insanları.
İnşallah uygun bir ev bulursunuz. Biraz yorulacaksınız ama huzursuz oturmaktan daha iyidir.

slm kızlar bayadır aranıza katılamıyordum... hep sorun sorun üstüne geldi.kan ilacına başlattı dr basladıgımın 2.ci günü hastanelik oldum 4 güm işe gelemedim tam iyleştım derken ev sahibiyle kavga ettık kontrat zamanım gelmeden bana zam yapmaya kalktı eger bu parayı vermezsen evi satcam kontrat zamanına kadar evi boşalt dedi.şimdi eşimle kar kış demeden ev arıyoz ve 3 bucuk aylık hamıleyım nasıl ev tasıcam bu kışta bılmıyom işin kötüsü adam gıbı ev de yok ve cok para ıstıyolar

vah yavrum yaa doğar doğmaz beyaz saçla doğmuş.. annem de diyor ağladığımda karnımda top gibi oluyordun kasılıyordun diye. e ağlamasaydın üzülmeseydin biraz rahat olsaydın o zaman diyorum. olan olmuş işte napalım...bari benim bebeğim rahat huzurlu bi bebek olur inş.

ben de rahatlıyorum burada bişeyler paylaştıkça.insan bi de sadece kendisinin sıkıntıları olmadığını herkesin kendine göre dertleri olabileceğini görüyor paylaşırken..
afiyet olsun canım bebişine yarasın :) sütlüyse bence bişey olmaz ayda yılda bir içmenin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…