bazen bende yapıyorum
Ben becerebilsem ben de yaparım da..Daha o kadar yeteneğim yok sanırım..
geçmiş olsun canım.
Vicdansız adam dağ başı sanki. Offf aklım almıyo bu insanları.
Inşallah uygun bir ev bulursunuz. Biraz yorulacaksınız ama huzursuz oturmaktan daha iyidir.
felaket uykum var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vah yavrum yaa doğar doğmaz beyaz saçla doğmuş.. annem de diyor ağladığımda karnımda top gibi oluyordun kasılıyordun diye. e ağlamasaydın üzülmeseydin biraz rahat olsaydın o zaman diyorum. olan olmuş işte napalım...bari benim bebeğim rahat huzurlu bi bebek olur inş.
ben de rahatlıyorum burada bişeyler paylaştıkça.insan bi de sadece kendisinin sıkıntıları olmadığını herkesin kendine göre dertleri olabileceğini görüyor paylaşırken..
afiyet olsun canım bebişine yarasın :) sütlüyse bence bişey olmaz ayda yılda bir içmenin..
Canım ya,geçmiş olsun..Öncelikle iyileşmene sevindim..
Ev sahbinde ne gıcık birisiymiş öyle...Sinir oldum...
Taşınır ev merak etme, ben de bu ay sınu yada öbür ay taşınacağım Allahın izniyle..Ufak ufak başladım hazırlıklara...İnşallah göönlüne göre makul fiyatlı biyer bulursun canım...
slm kızlar bayadır aranıza katılamıyordum... hep sorun sorun üstüne geldi.kan ilacına başlattı dr basladıgımın 2.ci günü hastanelik oldum 4 güm işe gelemedim tam iyleştım derken ev sahibiyle kavga ettık kontrat zamanım gelmeden bana zam yapmaya kalktı eger bu parayı vermezsen evi satcam kontrat zamanına kadar evi boşalt dedi.şimdi eşimle kar kış demeden ev arıyoz ve 3 bucuk aylık hamıleyım nasıl ev tasıcam bu kışta bılmıyom işin kötüsü adam gıbı ev de yok ve cok para ıstıyolar
evet cnm ve benım kıra odeme gunu her ayın 5 ı olmasına rağmen ben her ayın 1 ınce kırasını havale cıkıyorum genede yaranamadım mıllet bızım gıbı kıracıyı kacırmamak ıster ben bu adamı anlamadım bunağın tekı ztn allah yardımcımız olsun napalım buda yasancakmıs .
budur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tek sorun mükemmelliyetçilik...işte buda benden kaynaklanan sebep . çok doğru anlatmışsın. Işte bebeleriniz bi doğsun büyüsün bana hak vereceksiniz. Bide 2.çocukda öyle olacağımı sanmıyorum çünkü 1.lerde yaşıyorsun tecrübesizliğini.2.üstüne düşmüyorsun. Bakalım yaa şimdi iyiyim biraz .. Sabah olmasından kaynaklanıyordu. çikolata yedim mutlu oldum...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizi kocaöman kokulu kokulu öpüyorum
bende üzüldüm bencede hakkını ara yada ben yeterince sinir doluyum adresi ver karıyı bi güzel döveyim
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuhoşgeldin nerelerdeydinn yazmısındır ama cabuk bana özet geçççççççççççç nerelerdeydin bakım
slm kızlar bayadır aranıza katılamıyordum... hep sorun sorun üstüne geldi.kan ilacına başlattı dr basladıgımın 2.ci günü hastanelik oldum 4 güm işe gelemedim tam iyleştım derken ev sahibiyle kavga ettık kontrat zamanım gelmeden bana zam yapmaya kalktı eger bu parayı vermezsen evi satcam kontrat zamanına kadar evi boşalt dedi.şimdi eşimle kar kış demeden ev arıyoz ve 3 bucuk aylık hamıleyım nasıl ev tasıcam bu kışta bılmıyom işin kötüsü adam gıbı ev de yok ve cok para ıstıyolar
günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
kuzuuuu senin hastanede olman gerekmiyormuydu ne işin var burada yat dinlen
Günaydın canım...Ben buralardayım sen nerelerdesin..Hoşgeldin..
Konu özeti :
Kuzu geçen çarşamba hastaneye rutin kontrole gitmiştir..Ama büyük bi kanama alanı görülmüş ve hastaneye yatırılmıştır...Hala kanayamayınca doktorlar da bu kuzudan bıkıp, git evinde yat dinlen kanayınca gelirsin diye hastaneden kovmuşlardır rapor vererek...Kuzu şimdi kanama beklemektedir ve tabi, hiç bişeyi normal gitmeyen kuzunun kanaması da gelmemektedir...
Aydınlatıcı bi özet oldu mu fıstık..İyiyim ama...Sen nasılsın...
Aaaaa bende çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?