2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım.
Vicdansız adam dağ başı sanki. Offf aklım almıyo bu insanları.
Inşallah uygun bir ev bulursunuz. Biraz yorulacaksınız ama huzursuz oturmaktan daha iyidir.

evet cnm ve benım kıra odeme gunu her ayın 5 ı olmasına rağmen ben her ayın 1 ınce kırasını havale cıkıyorum genede yaranamadım mıllet bızım gıbı kıracıyı kacırmamak ıster ben bu adamı anlamadım bunağın tekı ztn allah yardımcımız olsun napalım buda yasancakmıs .

felaket uykum var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kahve içtin mi? İyi geldi bana açıldım

Valla şöyle pozitif düşünmeyi, rahat olmayı, takmamayı öğreten kurs olsa gidicem üşenmiycem.

Kahveyi ayda yılda bir içmesem her gün içsem olmaz mı :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizi kocaöman kokulu kokulu öpüyorum

bende üzüldüm bencede hakkını ara yada ben yeterince sinir doluyum adresi ver karıyı bi güzel döveyim

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuhoşgeldin nerelerdeydinn yazmısındır ama cabuk bana özet geçççççççççççç nerelerdeydin bakım

bunlara böyle kirasını ödemeyen belalı kiracılar nasip olsun diyorum :) ki iyi kiracıların kıy*****i anlasınlar..
benim ev sahibim de geçen ay beni delirtti, banyoda küvetin kenarı su almış bi kalebodur kabarmış, diyoki sen yaptıracaksın ben de olur mu dedim evle ilgili bişey ben mi yaptım orayı. hemen diyo ki ben sizin kirayı artırmadım. dedim senin 50 milyonuna ben tenezzül mü edicem, ona bakarsan sen de parayı elden alıyosun bankaya yatırsak kiradan vergi kesilcek dedim. sonra da neyse senle uğraşamam eşimle görüşürsün ben ilgilenmiyorum bu işlerle dedim defoldu gitti..benim gibi akrabası olmayan çocuğu (henüz) olmayan bi kiracı bulmuş her ay 15inde trink eline parayı sayıyorum. salak kadın kirayı kendi artırmadı şimdi onu yüzüme vuruyo. valla ben de işe yakın ev bulup taşınmayı düşünüyorum eşim herşeyi ben yaparım diyo da bakalım..

Evini başına çalsın. Şöyle uygun fiyatlı, sahibi insan halinden anlayan bir ev bulursunuz inşallah canım.
Vardır bir hayır bunda da. Takma kafana.

Evet bence de mükemmelliyetçilik, okul hayatı çıcuklarımızın özel hayatı aslında o alana müdahale etmemek lazım, benim kızımda bu sene 2.sınıfta. Ben ona asla ders çalış demiyorum, geçen sene de yapmak istemeyip mızmızlandığında, ödevler senin ödevin benim değil öğretmenine sen hesap ver derdim, oturur yapardı.. Ama tabi kız çocuğu biraz daha uysal oluyor bu konularda onun da etkisi olabilir. Hiç sorun yaşamıyoruz. İlk sene onlar için çok zor, yardımcı olmak lazım. Ben şu anda çalışmıyoru ama Anaokulu öğretmenliği yaptım, kızımı büyütürken okudum. Kesinlikle karışmamanı tavsiye ederim.Bizim öğretmeninimizde kesinlikle başında oturmayın diyor... Sen kendini üzme bence onun problemi ders çalışıp, çalışmamak...

Günaydın canım...Ben buralardayım sen nerelerdesin..Hoşgeldin..

Konu özeti :
Kuzu geçen çarşamba hastaneye rutin kontrole gitmiştir..Ama büyük bi kanama alanı görülmüş ve hastaneye yatırılmıştır...Hala kanayamayınca doktorlar da bu kuzudan bıkıp, git evinde yat dinlen kanayınca gelirsin diye hastaneden kovmuşlardır rapor vererek...Kuzu şimdi kanama beklemektedir ve tabi, hiç bişeyi normal gitmeyen kuzunun kanaması da gelmemektedir...

Aydınlatıcı bi özet oldu mu fıstık..İyiyim ama...Sen nasılsın...

sanırım yanlış anlaşıldım. kızımla ilgili problemim yok ders çalışıyor ve çok çalışkan diye öğretmeni söyledi. sorunumuz oyalanıyor bende bi an önce yapıp bitirisnki biraz ilgileniyim onunla diyorum ama bildiğini okuyor. oda anneanne ile büyüdüğünden dolayı biraz rahat büyüdü ona yoruyoruz artık. yoksa ilk sene zaten severek yapacağını zannetmiyorum bende o dönemlerden geçdim..

oldu oldu aman ıı olmana sevındım ben ben ben cok sınırlıyım her ota moka sinirleniyorum

Kizlar bakamadim yerimde yoktum..kahve konusuna gelince..hayatimda ne turk kahvesi ne nescafe icen biri degilim..cayda sabahlari 1 tane o kadar..ama hamileligimde canim 3 kere turk kahvesi istedi ictim :) birde ici kahveli disi bitter cikolata olan toplardan bayagi yedim:) ki hayatimda bitter
cikolata yiyen biri de degilim..yorumlara gelince kahve icenin oglu olurmus :))))))

yazdıklarımın hepsi silindi sinirden yazmıyorum birdaha . öyküm sana yazmıştım ama okadar şey yazmıştım ki unuttum. kızımda sorun yok tatlım ders çalışıyorda bende sorun ben söylemeden hemen otursun yapsın istiyrum ama onun 6,5 yaşında olduğunu unutuyorum. sorun bende yani..

amannn zaetn hep sorunlu bir tipim iştee benim uykum geldi yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…