2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım bana söylediğini sanırım sende beni yanlış anladın ben sana kızında problem olduğunu söylemedim zaten, tabiki zorlanıcak ilk senesi ama oyalanıyor diye sen buna takma dedim. Zaten ilk sene zorlanmaları normal, sen sakin ol ve kendini üzme demek istedim canım yoksa tabi ki benim senin anneliğini ya da çocuğunun başarısını sınamak gibi bir tavrım ve haddim olamaz zaten. Sanırım yazılı olunca söylenenler yanlış anlaşılabiliyor. :))))

Kendine haksızlık etmeyi bırak. Her şey düzelecek.

canım yokkk yanlış anlamadım :)))))) bak gülückte koydum.

ben sinirliyim yaa derdim o sakin olamıyorum onun için kıza yükleniyorum. haklısınız hepinizde.
burda da konuşmassam kafayı yerim biraz size anlatıyorumda sakinleşiyorum..

canım ben de 2 kilo aldım sanırım. evdeki tartıyla hastanedeki farklı en başta evde kaç kiloydum hatırlayamıyorum.
ilk 3 ay 2,5 kilo, sonra da her hafta yarım kilo idealmiş ama bünyeye kişiye yaşa vs göre değişebilirmiş. onun için canını sıkma. benim kusma iştahsızlık olayım olmadı aldım tabi kilo

Taaam 7 kilo aldım.
Zaten idda ediyorum bu popo ve göğüsler benim değil biri üstüme yapıştırmış diye. Eşim gülüyo :))

iyiyim kuzum sen nasıl oldun dün eğitim vardı giderken gördüm rahatsızlanmışsın sanırım inşallah herşey yolundadır

ben de 3 kilo aldım her aya bir kilo

İyiym canım..Aslında rahatsızlanmadım da, doktora göre rahatsızlanmam gerekiyordu hastaneye yatırdı..Sonra başedemedi, git evinde yat dinlen dedi..

benim esim bu 1,5 kiloya ragmen diyooooooo :)))) bizim bebek devamli poposunu gosteriyor ya askim bu kiz olabilir seninkine benziyor diyooooooooo :))))))))

Taaam 7 kilo aldım.
Zaten idda ediyorum bu popo ve göğüsler benim değil biri üstüme yapıştırmış diye. Eşim gülüyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…