dur baekm kıy*****i yazmışlardı
kıymet
kıy*****i
çıkıyormu
arkadaşlar selam hazır kalabalıkken kaçar kiloa ldık şimdiye kadar
yazdıklarımın hepsi silindi sinirden yazmıyorum birdaha . öyküm sana yazmıştım ama okadar şey yazmıştım ki unuttum. kızımda sorun yok tatlım ders çalışıyorda bende sorun ben söylemeden hemen otursun yapsın istiyrum ama onun 6,5 yaşında olduğunu unutuyorum. sorun bende yani..
amannn zaetn hep sorunlu bir tipim iştee benim uykum geldi yaaaaaaaaa
2 kilo aldım ben..O da serumlarla falan..
yazdıklarımın hepsi silindi sinirden yazmıyorum birdaha . öyküm sana yazmıştım ama okadar şey yazmıştım ki unuttum. kızımda sorun yok tatlım ders çalışıyorda bende sorun ben söylemeden hemen otursun yapsın istiyrum ama onun 6,5 yaşında olduğunu unutuyorum. sorun bende yani..
amannn zaetn hep sorunlu bir tipim iştee benim uykum geldi yaaaaaaaaa
arkadaşlar selam hazır kalabalıkken kaçar kiloa ldık şimdiye kadar
günaydınlar hanımlar
nasılsınız?
Anladım canım bana söylediğini sanırım sende beni yanlış anladın ben sana kızında problem olduğunu söylemedim zaten, tabiki zorlanıcak ilk senesi ama oyalanıyor diye sen buna takma dedim. Zaten ilk sene zorlanmaları normal, sen sakin ol ve kendini üzme demek istedim canım yoksa tabi ki benim senin anneliğini ya da çocuğunun başarısını sınamak gibi bir tavrım ve haddim olamaz zaten. Sanırım yazılı olunca söylenenler yanlış anlaşılabiliyor. :))))
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn..ne kadar kalabalıgız..ben hiç kilo almadım..1 kilo da verdim mutluyum huzurluyum
benim 6 kilo
İyiyiz canım, sen nasılsın...
iyiyim kuzum sen nasıl oldun dün eğitim vardı giderken gördüm rahatsızlanmışsın sanırım inşallah herşey yolundadır
ben de 3 kilo aldım her aya bir kilo
Taaam 7 kilo aldım.
Zaten idda ediyorum bu popo ve göğüsler benim değil biri üstüme yapıştırmış diye. Eşim gülüyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?